Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar bebeklerinize ekmek yediriyor musunuz? Benim oğlu 8 aylık ben ekmek vermek istemiyorum ben kendim de yemiyorum zaten ama babaannesi çocuk doyarmı ekmek yemeden artık onun midesi büyüdü deyip duruyor. Ben bebeğimin ekmek ağırlıklı bi beslenme şekline alışmasını istemiyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Yorumlarınızı bekliyorum.
canım neden ekmek vermiyosunki?
ben kahvaltısında veriyorum çorbalarına katıyorum genelde.ekmek ağırlıklı beslenmek doğru olmaz tabi ama ekmeksizde olmaz bence.bebe ekmekleri var onlardan kullanabilirsin.
Ben evde kendim tahilli,ruşeymli vs değişik ekmekler yapiyorum içine tahin ceviz katiyorum bazen.Çorbalarina ufaliyorum.Oğlum 15 aylik ama ben 8 ayindan beri veriyorum ekmek.Ama günde 1 dilimi geçmiyor.Ekmekle pek arasi yok ama onunda besleyici özelliği var verilmeli bence.
sana katılıyorum canım , ben sadece kahvaltıda ekmek veriyorum diğer öğünlerde ekmek yedirmiyorum , keşke hiç alışmasa , bir faydası yok ki ekmeğin tok tutmak dışında..
bende veriyorum ekmek benim kızımda 8 aylık ilk zamanlar çok güzel ek gıdaları alıyordu 8 ayına girdiğinden bu yana yemez oldu değişik tadlar arıyor çünkü bende ekmeği denedim yedi aç kalmasından iyidir diğerlerini yemiyor çünkü şimdide eti cici bebenin bebek ekmeğini aldım sabahlaı peynir domates le ekmği ıslatıyorum yediriyorum belirli bir süre sonra ondan da bıkacak nasılsa
bende her öğün veriyorum azar azar bazen yoğurdunun içine ufalıyorum bazende çorbasına... kahvaltıda da reçellere sürüp veriyorum.. çoda güzel yiyo küçük büyük demiyo maşşallah...
bende verıyorum hergun..
evde kendım yapıyorum ekmeği.
corba yedıgı zaman ıcıne ufalıyorum
pure ya da koyu kıvamlı bır yemek yıyecekse
ekmegı kahvaltısında kullanıyorum.,
ekmek agırlıklı elbettekı yanlıs ama hıcvermemek de yanlıs..opuyorumnanaktan