Bebek Beslenmesi bebek ve disiplin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ya kızlar aynı ya..bende niye bu çocuk böyle oldu diyordum..Bazen gece ağlamaya başlıyor,bir sorun olmadığınada eminim..sonra birşey istediğinde olmayınca kafasını iki yana sallamaya başlıyor,ellerini sallıyor..sürekli bir vızıldama halinde,mız mız..hastalıktan yeni kalktı acaba ondan mı yapıyor derken yazdıklarınızı okudum da demekki normal:))
bende elimden geldiği kadar sabırlı davranmaya,inatlaşmamaya çalışıyorum..

hahhh işte konu budur :) ama okuduklarım sonucunda rahatlamaya karar verdim ,demekki hepsi böyle bunların genelde pek hayır demiyorum hatta neredeyse hiç demiyorum hata mı bilmem ama algıları bu kada açıkken engellenek istemiyorum.zaten kendine zarar verecek şeyleri neredeyse imha ettim ortalıktan :) benimkinin favorisi yürütecinin üstüne tırmanıp uzanamadığı yerlerde onu basamak olarak kullanmak :) resmen hayat durdu bende evde olduğum an tek işim ömer oldu.

numaracı bunlar numaracıdefneninde dişi kolay çıkar inşkaydirigubbakcemile2
ardada başka bebek bağırsa ağlıyor bağırıyor o ortamda kalmak istemyor bende üzülüyorum

evet hepsi aynı demekki :jeyyar:
ardada yürüteçle aynı şey yapıyo:ecrin_bebek:

Bazende sokakta tutuyor damarı,zaten koç burcu:))arabasından kucağıma alacakmışım,kendini yukarı doğru attırıyor ve nasıl bir bağırmak herkes dönüp bize bakıyor tabi..oyalayamadığım yerde kucağıma alıyorum biraz,zaten ağır...bir elimde araba bir elimde yiğit..sokakta görenler acıyorlardır halime:)))

bizimki de öyleydi.hatta birini bulup okutalım filan diye arastıryorduk,çok şükür düzeldi.

Arkadaşlar bebeklerinizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin.
Merak etmeyin hayır demekle algılarıda kapanmaz, gelişimleri de etkilenmez.
Aksine olumlu geliştirirsiniz bebeklerinizi.
Hayatta her istediğinin olamayacağı ve bununla baş etmesi gerektiği gerçeğini aşılarsınız bebeklerinize.
Yapmayın etmeyin canlar ciğerler.
Disiplinli ve sevecen anneler olabiliriz hepimiz.

Taylan'da o işi çok yapıyor arbada kucağıma gelmek istiyor şarkı söylemeyi sevdiği için şarkı söylermisin oğlum diyorum hemencik unutuyor haa unutmazsa yanımda belki lazım olur diye taşıdığım bebe bisküvisinden veriyorum onunla uğraşmaya başlayınca beni unutuyor haa ama oda olmazsa alıyorum kucağıma onunla sokaktaki hareketler veya maddeler hakkında konuşuyorum kuşları çiçekleri seviyoruz beş dak sonra yeniden arabasına koyuyorum sakinleşiyor.

canım tabiki amacımız o zaten
biz de öyle olmaya çalışıyoruz, ikisini nasıl dengeleriz diye çabalıyoruz
herşeyin farkındayız yani

Canım derdimiz bebeklerimizi yönlendirirken onları aynı zamandada kırmamak evet hayır kelimesini kullanıyoruz ama bunu kullanmanın ve ses tonuyla bile ifade etmenin o kadar çok çeşiti varki biz bunun en olumlu ve bebeklerimize en faydalı yönlerini seçmeye çalışıyoruz.

biz hala aynı yerdeyiz kızlar.
bozuk paraya taktı bu ara görünce çıldıryor,ve ağzına alma deyince inadına agzına alıyor,artık ilgisini başka yöne çekene kadar ugrasıyoruz.
bulaşık makinesinde bıcak görünce direk onu almak istiyor,ama hayret ona hayır keser vs diyorum,öğrendi onu almıyor.tutsa da kaldırmıyor.

Bende nasıl davranıcağımı şaşırdım..Suluğunu istiyor,su içmek için..zaten genelde ortada bırakıyorum..içtikten sonra ters çevirip bacaklarına su döküyor..yapmasını istemediğimi bildiği için bana bakıyor hemen ..hayır mı diyim yapma mı diyim ne diyim şaşırdım..hemen elinden alıyorum suluğu,bitti diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…