• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü bebek ve çocukl şapkaları

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
.......... $24667110150202986967048.jpg .........

Son düzenleyen: Moderatör:

bunlar çooook güzel ya:46:

en baştakinin kırmızısını istiyorum çiçekleri beyaz yaprakları yine yeşil olsun kudelasıda beyaz olsun çanta yerine bunun patiği ve atkısını istiyorum (patiği ve atkısıda diğer begendiğim pembe takımdaki gibi incili olsun ) yalnız şapkanın kenarlarından kırmızı ipler sarksın ucunda beyaz inciler olsun (hani tek tek örülmüş saçlar gibi şapkaların kenarlarından sarkan uzunca ipler olur ya ondan) ben bi resim ekleyeyim istediğim şapkaya benzer dur ...

ya nette bulamadım ya ondan buursam ekliycem canım

bulunca ekliycem canım son rutüşlarıda yazar siparişi veririm o zaman, özelime en üstteki resimin atkısı şapkası ve patiğinim fiyatını yazarmısın canım kırmızısını istiyorum

canım sen son kararını ver incili falan birşeyler olursa fiat değişiyor o yüzden kararından sonra yazayım fiatı ...

takım istiyorum canım ben zaten atkı şapka patik şekinde incili olacak (tek fark şapkanın kenarlarından sarkan ipler olacak bulamadım bulsam ekliycem )en üstteki modelden mesajla yazarsın istersen

Son düzenleyen: Moderatör:
Back