Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek ve alerji
- Konu Sahibi Merguze1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- alerji belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2020
- 21.999
- 48.072
- 548
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Alerji gibi duruyor ek gıdaya basladinizmi? Verdiginiz birsey dokunmus olabilir kakada anormallik varmi?Bugün bebeğimin göğüs kısmında farkettim alerji olabilir mi hanımlar yardım ederseniz çok sevinirim ve alerji huzursuzluk yapıyor mu 6 aylık olduk diş mi alerji mi çözemedim lütfen fikrinizi benmle paylaşır mısınız
Kaka mukuslu sadece ek gıda ya bugün başlıcak tık ama ebe miz 1 hafta sonra başla dedi 1 hafta sonra başlıcaz bu durum geçer inş daAlerji gibi duruyor ek gıdaya basladinizmi? Verdiginiz birsey dokunmus olabilir kakada anormallik varmi?
Sabah olunca gidicem inş tş lerAlerji gibi duruyor en kısa zamanda alerji doktoruna randevu alın
- 13 Kasım 2022
- 1.307
- 598
- 43
Sizin yediginiz bir şey de alerji yapmış olabilir mesela bebeği etkileyecek acılı baharatlı biseyler yedinizmi bugünBugün bebeğimin göğüs kısmında farkettim alerji olabilir mi hanımlar yardım ederseniz çok sevinirim ve alerji huzursuzluk yapıyor mu 6 aylık olduk diş mi alerji mi çözemedim lütfen fikrinizi benmle paylaşır mısınız
Yok zaten sürekli dikkat ediyorumSizin yediginiz bir şey de alerji yapmış olabilir mesela bebeği etkileyecek acılı baharatlı biseyler yedinizmi bugün
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Alerji doktoruna gotur bebisi mutlka ek gidaya baslarken neye alerjisi var yok bil seninki alerjikKaka mukuslu sadece ek gıda ya bugün başlıcak tık ama ebe miz 1 hafta sonra başla dedi 1 hafta sonra başlıcaz bu durum geçer inş da
Maalesef süt alerjimiz çıktıAllah yardımcımız olsunAlerjik bir bebeğiniz var umarım iyi olur doktora gittiniz mi ? Ya neredeyse çoğu bebek alerjik doğuyor alerji gelişiyor ne olacak böyle gördükçe üzülüyorum bizimkide alerjen
- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
Bizimkide böyle Dr alerji değil dedi krem verdi geçmiyor acaba bizimdemi alerji bilemiyorum sizin başka belirtiniz neydi acabaSüt alerjimiz çıktı hanımlar ilgilendiğiniz için çok tş ederim hepinize
Eklentiler
- 25 Ekim 2021
- 3.699
- 1
- 3.971
- 83
Cok gecmis olsunEvet haklı çıktınız süt alerjimiz çıktı maalesef tş ler cnım
- 7 Ocak 2014
- 361
- 378
- 303
İnş canım inşÇok geçmiş olsun. Bizde çok uğraştık alerjiyle. Zamanla geçiyor
Tam olarak doktor ne dedi ve ne kremi verdi tam olarakBizimkide böyle Dr alerji değil dedi krem verdi geçmiyor acaba bizimdemi alerji bilemiyorum sizin başka belirtiniz neydi acaba
Kanlı ve mukuslu kaka ile birlikte kızarıklık oldu bizdeTam olarak doktor ne dedi ve ne kremi verdi tam olarak
- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
Kızımda mukuslu kaka var kan yok ve sivilce var ama Dr ısrarla alerji değil dedi ama geçmiyor yüzü bioderma verdiKanlı ve mukuslu kaka ile birlikte kızarıklık oldu bizde
- 9 Temmuz 2022
- 2.500
- 1.258
- 63
Benimkide öyleAlerjik bir bebeğiniz var umarım iyi olur doktora gittiniz mi ? Ya neredeyse çoğu bebek alerjik doğuyor alerji gelişiyor ne olacak böyle gördükçe üzülüyorum bizimkide alerjen