• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve alerji

Merguze1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
10
2
1
34
Bugün bebeğimin göğüs kısmında farkettim alerji olabilir mi hanımlar yardım ederseniz çok sevinirim ve alerji huzursuzluk yapıyor mu 6 aylık olduk diş mi alerji mi çözemedim lütfen fikrinizi benmle paylaşır mısınız

Eklentiler

• IMG-20221122-WA0011.jpeg
    IMG-20221122-WA0011.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 296
Bugün bebeğimin göğüs kısmında farkettim alerji olabilir mi hanımlar yardım ederseniz çok sevinirim ve alerji huzursuzluk yapıyor mu 6 aylık olduk diş mi alerji mi çözemedim lütfen fikrinizi benmle paylaşır mısınız
Alerji gibi duruyor ek gıdaya basladinizmi? Verdiginiz birsey dokunmus olabilir kakada anormallik varmi?

Alerji gibi duruyor ek gıdaya basladinizmi? Verdiginiz birsey dokunmus olabilir kakada anormallik varmi?
Kaka mukuslu sadece ek gıda ya bugün başlıcak tık ama ebe miz 1 hafta sonra başla dedi 1 hafta sonra başlıcaz bu durum geçer inş da

Sizin yediginiz bir şey de alerji yapmış olabilir mesela bebeği etkileyecek acılı baharatlı biseyler yedinizmi bugün

Kaka mukuslu sadece ek gıda ya bugün başlıcak tık ama ebe miz 1 hafta sonra başla dedi 1 hafta sonra başlıcaz bu durum geçer inş da
Alerji doktoruna gotur bebisi mutlka ek gidaya baslarken neye alerjisi var yok bil seninki alerjik

Alerjik bir bebeğiniz var umarım iyi olur doktora gittiniz mi ? Ya neredeyse çoğu bebek alerjik doğuyor alerji gelişiyor ne olacak böyle gördükçe üzülüyorum bizimkide alerjen 😮‍💨

Alerjik bir bebeğiniz var umarım iyi olur doktora gittiniz mi ? Ya neredeyse çoğu bebek alerjik doğuyor alerji gelişiyor ne olacak böyle gördükçe üzülüyorum bizimkide alerjen 😮‍💨
Maalesef süt alerjimiz çıktı🤧Allah yardımcımız olsun

Süt alerjimiz çıktı hanımlar ilgilendiğiniz için çok tş ederim hepinize

Süt alerjimiz çıktı hanımlar ilgilendiğiniz için çok tş ederim hepinize
Bizimkide böyle Dr alerji değil dedi krem verdi geçmiyor acaba bizimdemi alerji bilemiyorum sizin başka belirtiniz neydi acaba

Eklentiler

• IMG_20221125_015330.jpg
    IMG_20221125_015330.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_20221125_015314.jpg
    IMG_20221125_015314.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 224
Back