• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek varmı acaba

test yaptırdım hamile deilmişim :((:çok üzgünüm:

cnm üzme kendini allah hayırlısını versin ole düşün ben 4 defa hamile kaldım ve hepsi de düştü o yüzden allhtan hayırlısını ıste ve klasık ama cok fazla kafanı yorma. yoksa bütün belirtiler var zannedersin. ve bnm dördünde de sadece göğüslerim şismişti. umarım en yakın zamnda bebişin sana sağlıklı bi sekilde gelir.kendine cok ii bak

merhaba reyo arkadaşım 1 hafta öncesinden ne gibi belirtiler yaşadın biraz anlatabilirmisin.bel ağrın oldumu mesela.

merhaba emineu belirtilerim 1 hafta öncesinden başladı hafif hafif mide bulantısı sol tarafta batma tarzında sancı kasıklarda adet olacakmışım gibi sancılar yumurtlama günlerinden sonra bitmeyen beyaz akıntı göğüslerde sızlamalar ve karıncalanma bel ağrısı ara ara oldu tabi...ama bunları yaşarken tamam kesin adet olcam diyodum olmadım..darısı sana ve tüm isteyenlerin başına arkadaşım...sormak istediğiniz bişey olursa sorun cevaplarım...

merhaba emineu belirtilerim 1 hafta öncesinden başladı hafif hafif mide bulantısı sol tarafta batma tarzında sancı kasıklarda adet olacakmışım gibi sancılar yumurtlama günlerinden sonra bitmeyen beyaz akıntı göğüslerde sızlamalar ve karıncalanma bel ağrısı ara ara oldu tabi...ama bunları yaşarken tamam kesin adet olcam diyodum olmadım..darısı sana ve tüm isteyenlerin başına arkadaşım...sormak istediğiniz bişey olursa sorun cevaplarım...

çok teşekkür ederim canım aynı belirtiler bendede var adete 2 gün kaldı inşallah bende hamileyimdir.senin bebişinde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

merhaba kızlar ben de yeni üyeyim öncelikle Allah herkeze ve hepimize bebişler nasip etsin..ben sizebişiy sorucaktım ...normalde benim ocak 22 de adet olmam gerekiyordu ama olmadı sabah bulantıları çok yoğundu baş dönmesi,ara ara sırt ve bel ağrısı oluyordu.ben regl olucam diye beklerken bir türlü olmadım..aradan 7 gün geçti idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı aradan 3 gün daha geçti yine yaptım ada aynı çıktı..17. gün kan testi yaptırdım negatif çıktı :84: çok üzüldüm bugün 18. gün ve hala hastalanmadım..bu şekilde olupda hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olurmusunuz lütfenn kızlar...:(

merhaba kızlar ben de yeni üyeyim öncelikle Allah herkeze ve hepimize bebişler nasip etsin..ben sizebişiy sorucaktım ...normalde benim ocak 22 de adet olmam gerekiyordu ama olmadı sabah bulantıları çok yoğundu baş dönmesi,ara ara sırt ve bel ağrısı oluyordu.ben regl olucam diye beklerken bir türlü olmadım..aradan 7 gün geçti idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı aradan 3 gün daha geçti yine yaptım ada aynı çıktı..17. gün kan testi yaptırdım negatif çıktı :84: çok üzüldüm bugün 18. gün ve hala hastalanmadım..bu şekilde olupda hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olurmusunuz lütfenn kızlar...:(

canm 17 gun gecipte kan testinde cıkmaması olanaksız ama bazen sonucları yanlıs yazabiliyolarmıs sonuc negatif ckıpta dr.un pozitf dediği tanıdıklarım var dr.unla knustunmu özel hastanedemi yaptırdın?? inş yanlışlık vardır ve hayırlısıyla hamilesindir hayatım..

test yanlış olabilir bazen makinalar arızalanıyor yanlış sonuç çıkıyor yeniden kan testi yaptır mutlaka

inşaallah hamilesindir ama değilsen bile mutlaka doktora görün 18 gün çok uzun bir zaman

canm 17 gun gecipte kan testinde cıkmaması olanaksız ama bazen sonucları yanlıs yazabiliyolarmıs sonuc negatif ckıpta dr.un pozitf dediği tanıdıklarım var dr.unla knustunmu özel hastanedemi yaptırdın?? inş yanlışlık vardır ve hayırlısıyla hamilesindir hayatım..

hayır canım devlet hastanesinde ben ankarada yaşıyorum ankara hastanesinde yaptırdım..İNŞALLAH CANIM YAAAAA...

hayır canım devlet hastanesinde yaptırdımben ankarada yaşıyorum ankara hastanesinde yaptırdım..İNŞALLAH CANIM YAAAAA...

test yanlış olabilir bazen makinalar arızalanıyor yanlış sonuç çıkıyor yeniden kan testi yaptır mutlaka

valla nazlınurcuğum tekrar kan testi yaptırmak istemiyorum açıkcası daha çok üzülürüm diye çünkü ben ilk gebeliğimde düşük yaptım çok üzüldüm tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum..:43:

herkese merhaba benımde bır sorum var adetım 5 gun gecıktı bıraz once gebelık testı yaptım dort damla ıdrar damlatıp bekleyın dıyor bende aynısını yaptım ama cızgı cıkmadı hıc buda testın gecersız oldugu anlamına gelıyormus ben de emın olamadım acaba ıdrar damlatamadım mı dıye dusunup aynı testı bır daha yaptım bu sefer tek cızgı cıktı sızce ben ne yapmalıyım

herkese merhaba benımde bır sorum var adetım 5 gun gecıktı bıraz once gebelık testı yaptım dort damla ıdrar damlatıp bekleyın dıyor bende aynısını yaptım ama cızgı cıkmadı hıc buda testın gecersız oldugu anlamına gelıyormus ben de emın olamadım acaba ıdrar damlatamadım mı dıye dusunup aynı testı bır daha yaptım bu sefer tek cızgı cıktı sızce ben ne yapmalıyım

canım bence baska bır test dene bana gore hatalı o test hem daha cok emın olursun

gebelikle ilgili burda yazılan bütün belirtileri bende yaşıyorum öyle yorgunumki sanki bacaklarımla taş taşıdım bacaklarım çok ağrıyor her yerim ağrıyor felaket şiştim anlayacağınız bütün belirtileri yaşıyorum ama cmt günü adet olacağımıda biliyorum.

Gebemiyimki silik cizgi

Eklentiler

• 20151111_153741.jpg
    20151111_153741.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 43
ben 10 gün önceden belirtileri hissetmeye başladım kızlar kendimi çok dinlediğimden belki birde çabuk hamile kaldığımdan her ay bir umudum oluyor ki bu ay umutlarım yeşerdi şükür 2. denemede :) bu 3. gebeliğim bu arada ama ilk ikisi sorunluydu
kasık ağrısı bel ağrısı adet olucakmış gibi oluyor uyku hali beyaz parçamsı akıntı inşallah isteyen tüm kadına nasip olur bebeklerimizi kucaklarımıza almak :KK200:

Back