- Konu Sahibi birsen2505
benimde karnım ağrıyo ve belime vuruyo genellikle regl öncesi böyle olur:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.canım cevapladım ama göremedim cevabımı her ihtimale karşı tekrar yazıyorum.benmde adetime baya varken kasıklarımda şiddetli bi sancı olmuştu herkeste değişiyo ya bu belritiler.inşallah hamilesindir hayırlısıyla 9 ay bekledim bende zor gerçektenhemde çok istiyorum ama bu kadar az zamanda pembe akıntı ve bu belirtileri vermesi normalmiki
canım inşallah hayalin gerçek olur ve bebeğin göbüşüne gelir ezan okunuyo şu an Allah gönlündeki muradını versin amiiiiiiiiiinnn.
bende bişey sormak istiyorum annelere
benimde bir haftadır ara ara bi karın ağrısı, sabahları mide bulantısı, sürekli bişeyler yeme isteği, bide sık idrara çıkıyorum bu ay korunmadım ama adetime 7 gün var olasılık varmı sizce yoksa benimki bu ay korunmadım diye psikolojikmi
beni aydınlatın lütfen:kedi:
bende 3 yıldır bekliyorum kızlar.
.Allah dualarını kabul etsin umarım en kısa ve en hayırlı zamanda nasip olursürekli dua ediyorum canım zaten dualarda olmasa çıldırırım herhalde Allah büyük.
.Allah dualarını kabul etsin umarım en kısa ve en hayırlı zamanda nasip olur
sağol canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.ne kadar iyisiniz bu sitede kiminle karşılaştıysam çok iyilerdi sizlerde öylesiniz öyle temiz bir yüreğiniz varki Rabbim bu temiz kalbinizin muradını verir inş.
sağol canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.ne kadar iyisiniz bu sitede kiminle karşılaştıysam çok iyilerdi sizlerde öylesiniz öyle temiz bir yüreğiniz varki Rabbim bu temiz kalbinizin muradını verir inş.
3 yıldır bekliyorum demişsin ümidini kaybetme tedavi görüymusn bilmiyorum.bi tanıdığım 5 yıl bekledi sadece çocuğum olmcakmı stresi yüzünden.yani böyle düşünmemeye çalış biliyorum zor ama adet gününü unutmaya çalış.ben bekarlığımdan beri hiç unutmazdım hamile kaldığım ay not etmeyi bile unutmuşum sonradan düşünerek buldum.psikoloji çok önemli
tedavi görüyorum canım ümidimide bazen kaybediyorum sonra diyorum Allah büyük birgün olacak kendimi toparlıyorum.bende çok stres yapıyorum belkide ondan olmuyo bilmiyorum.bende tam aksine bekarlığımda adet günümü hep unuturdum ama şimdi hiç aklımdan çıkmıyo.peki arkadaşının çocuğu oldumu şimdi.
evet canım oldu da büyüdü bile.4 yaşlarında.dr u kontrole geldiğinde ne zaman adet gördün diye sorcam ve ne zamandı diye düşünmeni istiyorum demiş.gerçekten de bu ay olmaz dediği anda hamile kaldı.düşük yapmıştı ve o yüzden bi süre ümidini kesti hemen olmaz diye ve o sırada hamile kaldı.hayırlı bi zamanı var diye düşün.Allah nasip eder sana da inşallah.bu günlerini unutursun o zaman.o yüzden zor da olsa aklından çıkarmaya çalış
tamam canım unutmaya çalışıcam adet tarihimi ama eminim kolay olmayacak.çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinopuyorumnanaktan
:1hug:ben sohbetinize yeni dahil oldum ama yüreğinin iyiliğini anlamak için okumam yetti :) sabret Allahım umarım sanada banada isteyen herkese vericek meleklerinisağol canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.ne kadar iyisiniz bu sitede kiminle karşılaştıysam çok iyilerdi sizlerde öylesiniz öyle temiz bir yüreğiniz varki Rabbim bu temiz kalbinizin muradını verir inş.