• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek varmı acaba

birsen2505

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
137
1
116
İstanbul
bende bişey sormak istiyorum annelere
benimde bir haftadır ara ara bi karın ağrısı, sabahları mide bulantısı, sürekli bişeyler yeme isteği, bide sık idrara çıkıyorum bu ay korunmadım ama adetime 7 gün var olasılık varmı sizce yoksa benimki bu ay korunmadım diye psikolojikmi
beni aydınlatın lütfen:kedi:

maalesef henüz anne değilim ama cevap vermeye çalışayım a.s
bu yaşadıkların pek tabii de hamilelik belirtisi olabilir arkadaşım yani hepsi de aslında belirti ama çok istediğimizden vücudumuz bize öyle güzel oyunlar oynuyorki inan ben heray ne belirtiler yaşıyorum ama hepsi psikolojik gelen giden yok maalesef :1no2:
bence en güzeli bir test al arkadaşım ve adet tarihine mümkün olduğunca yakın bir tarihte yap, hamileliğini adet tarihine birkaç gün kala öğrenen arkadaş çok burada, inşallah sen de onlardan birisi olursun :Saruboceq:

bebek istiyosun herhalde bana da oldu böyle şeyler psikolojik oluo bazen.3 aylık hamileyim ben çok yoruluyodum hemen oturup dinlenmek istiyodum.ama çok belirti hissedip boşa çıktığı da oldu.adetine daha varsa kafandan atmaya çalış stres engel oluo hamileliğe

bende bişey sormak istiyorum annelere
benimde bir haftadır ara ara bi karın ağrısı, sabahları mide bulantısı, sürekli bişeyler yeme isteği, bide sık idrara çıkıyorum bu ay korunmadım ama adetime 7 gün var olasılık varmı sizce yoksa benimki bu ay korunmadım diye psikolojikmi
beni aydınlatın lütfen:kedi:

merhaba bende daha hamile olduğumu yeni öğrendim bendede aynı senin gibi oldu 1 hafta önce belirti vermeye başladı..inşallah sende hamişsindir canım...

bebek istiyosun herhalde bana da oldu böyle şeyler psikolojik oluo bazen.3 aylık hamileyim ben çok yoruluyodum hemen oturup dinlenmek istiyodum.ama çok belirti hissedip boşa çıktığı da oldu.adetine daha varsa kafandan atmaya çalış stres engel oluo hamileliğe

hemde çok istiyorum ama bu kadar az zamanda pembe akıntı ve bu belirtileri vermesi normalmiki

merhaba bende daha hamile olduğumu yeni öğrendim bendede aynı senin gibi oldu 1 hafta önce belirti vermeye başladı..inşallah sende hamişsindir canım...

kanmı idrar tahlilimi yaptırdın
benim ablamın idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı kan dahamı kesin oluyo

benimde reglime 1 hafta kaldı ha oldu ha olacak gibi karın ağrısı bel ağrısı gögüs ağrısı yorgunluk ne ararsan var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü çok istiyorum hamile kalmayı kendimizi çok fala dinliyoruz psikolojik olarak belirti yaşıyoruz Allah hepimize tez vakitte hayırlı bebişler versin.

benimde reglime 1 hafta kaldı ha oldu ha olacak gibi karın ağrısı bel ağrısı gögüs ağrısı yorgunluk ne ararsan var ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü çok istiyorum hamile kalmayı kendimizi çok fala dinliyoruz psikolojik olarak belirti yaşıyoruz Allah hepimize tez vakitte hayırlı bebişler versin.

hemde çok istiyorum ama bu kadar az zamanda pembe akıntı ve bu belirtileri vermesi normalmiki
.herkese göre değişiyor olabilir şimdi hatırladım benmde adetime çok vardı kasıklarımda şiddetli bi sancı olmuştu.inşallah hamilesindir canım hayırlısıyla

canım bilemiyorum belkide psikolojik ama hayali bile güzel
rabbim hayırlısını versin hepimizea.s.

merhaba reyo arkadaşım 1 hafta öncesinden ne gibi belirtiler yaşadın biraz anlatabilirmisin.bel ağrın oldumu mesela.

Back