- 28 Aralık 2021
- 123
- 39
- 24
-
- Konu Sahibi Gaye123456
Sitenin cok buyuk cogunlugu yasamistir. Bu kadar ufak bebekte kalp atisi olmaz cunkuDün doktora gittik ve 5 hafta 6 gnlük dedi doktorumuz Ama Kalp Atışını duymadık yaşayanlar var mı bu durumu
Eki Görüntüle 3031618
İlk bebeğimizi kalp atışını duymadğımz için kaybettik haliyle korkuyorum herşey yolunda mı değil mi dieSitenin cok buyuk cogunlugu yasamistir. Bu kadar ufak bebekte kalp atisi olmaz cunku
Umarim bunda olmaz oyle bir sey ama daha cok erkenİlk bebeğimizi kalp atışını duymadğımz için kaybettik haliyle korkuyorum herşey yolunda mı değil mi die
Umarim bunda olmaz oyle bir sey ama daha cok erken
Siz nezaman duydunuz kalp atımınıCanım duyulmaması çok normal çünkü daha çok küçük
Genelde 6-7 haftalarda duyuluyor
Dün duydum 6+5 teSiz nezaman duydunuz kalp atımını
Sat'a göre embriyo uyumlu mu benim 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi. Sizin nasıl acaba. Bende iki gün önce karından ultrasonda 6.4gün olarak ölçüldü bebek ve kalp atımı zayıf olduğu söylendi. Sizin nasıl?Dün duydum 6+5 te
Benimde 1 gün geriden geliyormuşSat'a göre embriyo uyumlu mu benim 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi. Sizin nasıl acaba. Bende iki gün önce karından ultrasonda 6.4gün olarak ölçüldü bebek ve kalp atımı zayıf olduğu söylendi. Sizin nasıl?
Bizde şuan 7 hafta 5 günlüğüz Hala DuyamadıkCanım duyulmaması çok normal çünkü daha çok küçük
Genelde 6-7 haftalarda duyuluyor
Canım demekki kişiden kişiye değişiyor bazıları 5 haftanın içindeyken duyuyor ben 5 hafta 5 günlükken duymadım meselaBizde şuan 7 hafta 5 günlüğüz Hala Duyamadık
Benim Altan Ultrasonda Da Bakıldı Ama Ordanda Kalp atışı yoktu işallah Vakti vardır geç duyacağızdrSat'a göre embriyo uyumlu mu benim 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi. Sizin nasıl acaba. Bende iki gün önce karından ultrasonda 6.4gün olarak ölçüldü bebek ve kalp atımı zayıf olduğu söylendi. Sizin nasıl?
9.haftaya kadar bekleyin inşallah duyulurBenim Altan Ultrasonda Da Bakıldı Ama Ordanda Kalp atışı yoktu işallah Vakti vardır geç duyacağızdr
Benim Altan Ultrasonda Da Bakıldı Ama Ordanda Kalp atışı yoktu işallah Vakti vardır geç duyacağızdrSat'a göre embriyo uyumlu mu benim 2 hafta geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi. Sizin nasıl acaba. Bende iki gün önce karından ultrasonda 6.4gün olarak ölçüldü bebek ve kalp atımı zayıf olduğu söylendi. Sizin nasıl?
İşallah9.haftaya kadar bekleyin inşallah duyulur
peki ultrason da görünüyor mu kalbi pıt pıt atıyor mu ben 6+3 üm bugün ultrason da görmedik kalp atışınıBizde şuan 7 hafta 5 günlüğüz Hala Duyamadık
Hayırlısıyla Rabbim Duyurmayı nasip etsin Biz Bebeğimizin Kalp Atışını duyamadık aldrdık malesefpeki ultrason da görünüyor mu kalbi pıt pıt atıyor mu ben 6+3 üm bugün ultrason da görmedik kalp atışını
Hayırlısıyla Rabbim Duyurmayı nasip etsin Biz Bebeğimizin Kalp Atışını duyamadık aldrdık malesef