Bebek uykuda sıçrama

MilkyMuffin

🦩
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
342
670
23
Yaklaşık 10 gündür özellikle uyuduğu ilk dakikalarda sıçrıyor. Doktora söyledim önemsemedi bile. Farklı bir doktora daha danışıcam devam etmesi halinde.
Bu durumu yaşayan var mı?

Son düzenleme:
10 gün önce iğne filan yapılan bi hastane randevusu sizden kısa süreli ayrı kalma durumu yada korkacağı bi durum olduysa onun etkisindedir hala. Sıçradığı zamanlarda ismini söyleyerek ben burdayım yanındayım diyerek telkinleyebilirsiniz öylelikle korktuğu durumu atlatabilir.

Gün içinde bişeyden korkmuş olabilir mi kızım ani yüksek sesten çok korkuyor bi gün korkup ağlamıştı o ara uyurken sıçrıyordu hep belki korkmuştur bişeyden

Yaklaşık 10 gündür özellikle uyuduğu ilk dakikalarda sıçrıyor. Doktora söyledim önemsemedi bile. Farklı bir doktora daha danışıcam devam etmesi halinde.
Bu durumu yaşayan var mı?
Dogdugumuzdan beri yasiyoruz, hatta hizli bas buyumesi sebebiyle noroloji takibindeyiz, ama bu sicramayi zamanla gecer diye onemsemediler.

Sicrama seri halde ve titremeye eslik edince sanirim onemseniyor (doktorlarin soylediklerinden benim anladigim bu, tip egitimim olmadigi icin tabi yanlis anlamis olabilirim.)

Iciniz rahat degilse doktorunuzdan noroloji sevki isteyebilirsiniz.

Bebeginiz yenidogan degil galiba :) ben oyledir diye yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…