• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek tutunmuyor.

salihaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
12
3
6
41
Slm arkadaşlar. Çok canım sıkkın acibademde 2 tup bebek yapıldı. Tutmadı . Tutunmama sebeplerini arastirmak icin başkente bana th1 th1 tahlilleri yapıldı stereskopi uygulandi dahiliye de bütün tahlillerim yapıldı .eşime dna hasar tespit tahlili yapıldı.hiçbir sorun yok embriyo oluyor ve çok sagliklı ve fazla ama rahime tutunmuyor.bunun için biseler yapan varmı. Gerçekten kafayı yicem.önerisi olan varsa lütfen fikir versin.

Slm arkadaşlar. Çok canım sıkkın acibademde 2 tup bebek yapıldı. Tutmadı . Tutunmama sebeplerini arastirmak icin başkente bana th1 th1 tahlilleri yapıldı stereskopi uygulandi dahiliye de bütün tahlillerim yapıldı .eşime dna hasar tespit tahlili yapıldı.hiçbir sorun yok embriyo oluyor ve çok sagliklı ve fazla ama rahime tutunmuyor.bunun için biseler yapan varmı. Gerçekten kafayı yicem.önerisi olan varsa lütfen fikir versin.
Embriyor gorunus olarak saglikli gibi gozuksede kromozon olarak sagliksiz olabiliryor.belki dokdorunuz embriyolari genetige gonderip birde oyle deneyebilir

Doktorumla biraz önce gorustum teatrio kullanicam eşimle beraber haziran gibi tup bebek düşünüyoruz. O zamana kadar bu antioksidan tedavisini uygulayacakmis.şu anda hiç embriyomuz yok.son ikisini iptal ettirdik tutmayınca. Şimdi başkente basladik. Dediğiniz durumu embriyo çıkınca bi sorayim doktoruma.

Bende de aynı durum var 2 tüp bebek yaptık tutmadı. Öncesinde laparoskopi ve histereskopi de oldum. Şimdi dr değiştirdim , Yen'i rahim filmi çektirdim o da temiz. Kayrotip analizi yaptılar o da temiz. Deneyerek birgün kavuşacaksın bebeğine diyorlar. Bakalım inşallah bu sefer tutar

Öncelikle merhaba
Asla pes etmeyin farklı bi merkezde deneyin maddi durumunuz el verdikçe.
Inşallah olucak Allah büyük.Benim de 3. Deneme de tutundu. Her deneme farklı bi tecrübe. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Merhaba inşallah para biriktiricem çok sıkıntılı bi sureç maddi manevi yıprattı. 12 bin Acibademe gitti.hala onu ödüyorum başkentte 6 bin civarı tutuyormuş. Şimdi teatrio verdi doktor ayda 400 yapıyor 2 kutusu.şimdi onu düşünüyorum nasıl ayarliyacagim diye.gerçekten bunaldım allahım hepimize yardım etsin.sizinde hyrli olsun bahtı güzel olur inşallah.

S salihaaaa merhaba..
Embriyolara kromozom testi yaptırma konusunu görüşün doktorunuzla. Embriyolar süper kalitelerde olabilirler ama kromozomlari uygun değilse tutunma şanslari cok düşük. Hadi tutundu diyelim düşük riski oluyor. Düşük olmazsa da Allah korusun kromozom sayısından kaynaklı sağliksız bir bebek oluyor.

Biz kromozom yestlerini tum gelişen embriyolarimıza yaptırdık. 8 embriyo gelisti toplamda. Ve hepsi kaliteli gorunuyor. Ama kromozom testinden sadece 1 tanesi gecti. Bu da aslında 1 saglikli bebek adayı demek. Umarım saglikla siz de alirsiniz kucaginiza..

Hyrli olsun size allahim bahtini guzel eder insallah. Amin inşallah. bu dediginizi kesin düşüneceğim benim 21 toplandi 12 tane sağlıklı dediler 1.de 3 ,2.de 2 tane koydular tutmadi geri kalanını attirdik. Sıfırdan başkente başlıcaz diye. Sizin dediğiniz çok mantıklı doktoruma yarın bi sorayim bakalım ne diyecek.

Testin fiyatı konusunda bilginiz varmı. Merak ettim.kusura bakmayın çok soru soruyorum ama.
Sorun değil, istediginizi sorabilirsiniz. Bildiklerim kadariyla yardimci olmaya calisirim her zaman.. Dilekleriniz için de çok teşekkür ederim..

Testin ucreti bizim gittimiz merkezde embriyo adedi başına 1250-1500 tl civarı. Tabi merkezden merkeze ve euro kuruna göre değişkenlik gosterebilir..

th1 tahlili ne ve niçin yapıldı.thetrio yuda duymadım.bende aynı dertten muzdarip olduğum için soruyorum.

Th 1 th 2 tahlili annenin bagisikligiyla ilgiliymiş. Tutunmaya eten olan durumlardan biriymis.Başkentte yapıldı bir sorun çıkmadı sadece kan alınıyor 1 ay sonra çıkıyor. Herhangibir sorun olmadığı için teatrio die bi vitamına verdi doktorum.tup bebek öncesi 2 ila 3 ay kadar kullanicam.sonra tekrar deneme olacak.

Tutunma olmuyorsa ; cd56 ve era testı gundeme gelmelı. Bu noktada onlar bır sonuc verebılıyor.

Back