bebek telsizinde hangi marka?

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
gecikmelide olsa bebek telsizi almaya karar verdim ama markası ne olmalı bilemedim...weewell marka uygun görünüyor.. bu markayı kullanan varmı.yada baska önerebileceginiz marka paylasırsanız memnun olurum...

bi de içinden 3 tane şarjlı pil çıkıyor.satarlarken 3 tane daha ihtiyacınız olduğu söyleniyor ama bebeğin yanında duran pilsiz de çalışıyor fişteyken.anneninki içinse verilen piller yetiyor.haberiniz olsun

ben chicco'nun klasik modelini kullanıyorum. Arkadaşın weewell'i gibi içinden pil çıkmasına rağmen pile gerek yok. Alıcıyı adaptöre takıyorum. Diğerinde pil var, gezdiriyorum sağda solda. Telsizimin memnun kaldığım tarafı, ayarı var, her sesi almıyor. Sadece yüksek sesleri algılıyor. istendiği takdirde her sesi alabilme özelliği de var. Ben telsiz konusunda araştırma yapmadığım için başka markalarda bu özellik var mı bilmiyorum. konusunda araştırma yapmadığım için başka markalarda bu özellik var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…