Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer istanbuldaysan elden alma imkanı varsa satın alabilirim.elimde kraft telsiz var çok kullanışlı sadece 6 ay kullandım sonra küçük eve taşınınca kullanamadım kaldırdım satıyorum ilgilenirsen fiyatta anlaşırız 60 tl fiyat veriyorum mailine resmi atarım akşam eve gidince resimlerini atarım
Ben muğlada ikamet ediyorum kargoyla yollayabilirim
eğer istanbuldaysan elden alma imkanı varsa satın alabilirim.
elimde kraft telsiz var çok kullanışlı sadece 6 ay kullandım sonra küçük eve taşınınca kullanamadım kaldırdım satıyorum ilgilenirsen fiyatta anlaşırız 60 tl fiyat veriyorum mailine resmi atarım akşam eve gidince
oğlum 4,5 aylık oldu 2-3 ay sonra baharda odasına geçireceğim.telsiz almak istiyorum.2,el satmak isteyen olursa görüşelim.
Cekim gücü nasıl peki gercekten memnun musunuz ne kadar mesafede cekiyo acabaBen 2 hafta önce gitti gidiyordan bu telsizi aldım. Hem ucuz hemde iş görüyor. Bence 2.el yerine böyle bir şey almak daha mantıklı. Fiyatı 28,50. 4tl de kargo verdim.
Cekim gücü nasıl peki gercekten memnun musunuz ne kadar mesafede cekiyo acaba
Ev içinde çekim gücü gayet iyi. Evimiz 135 metrekare bir uçtan öbür uca çekiyor. Alırken tereddütlüydüm ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bu biraz da sizin beklentinizle ilgili.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fiyatı uygunmuş bana linkini özelden atarmısın teşekkürlerBen 2 hafta önce gitti gidiyordan bu telsizi aldım. Hem ucuz hemde iş görüyor. Bence 2.el yerine böyle bir şey almak daha mantıklı. Fiyatı 28,50. 4tl de kargo verdim.
fiyatı uygunmuş bana linkini özelden atarmısın teşekkürler