Bebek İkinci El bebek telsizi arıyorum 2.el uygun fiyata...

Reddyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
763
8
323
oğlum 4,5 aylık oldu 2-3 ay sonra baharda odasına geçireceğim.telsiz almak istiyorum.2,el satmak isteyen olursa görüşelim.

elimde kraft telsiz var çok kullanışlı sadece 6 ay kullandım sonra küçük eve taşınınca kullanamadım kaldırdım satıyorum ilgilenirsen fiyatta anlaşırız 60 tl fiyat veriyorum mailine resmi atarım akşam eve gidince

elimde kraft telsiz var çok kullanışlı sadece 6 ay kullandım sonra küçük eve taşınınca kullanamadım kaldırdım satıyorum ilgilenirsen fiyatta anlaşırız 60 tl fiyat veriyorum mailine resmi atarım akşam eve gidince resimlerini atarım

elimde kraft telsiz var çok kullanışlı sadece 6 ay kullandım sonra küçük eve taşınınca kullanamadım kaldırdım satıyorum ilgilenirsen fiyatta anlaşırız 60 tl fiyat veriyorum mailine resmi atarım akşam eve gidince resimlerini atarım
eğer istanbuldaysan elden alma imkanı varsa satın alabilirim.

Ben muğlada ikamet ediyorum kargoyla yollayabilirim

Ben muğlada ikamet ediyorum kargoyla yollayabilirim

hımmm keske istanbulda olsaydınız kargo parası önemli degil ama ben bir sorun çıkarsa olursa belki size ulaşamam o yüzden şuan için telsiz için sizden alışveriş yapamayacagım

eğer istanbuldaysan elden alma imkanı varsa satın alabilirim.

Elinizdeki telsizi sattinizmi satmadiysaniz fiyat olarak ne dusunuyorsunuz ben almak isterim

elimde kraft telsiz var çok kullanışlı sadece 6 ay kullandım sonra küçük eve taşınınca kullanamadım kaldırdım satıyorum ilgilenirsen fiyatta anlaşırız 60 tl fiyat veriyorum mailine resmi atarım akşam eve gidince

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oğlum 4,5 aylık oldu 2-3 ay sonra baharda odasına geçireceğim.telsiz almak istiyorum.2,el satmak isteyen olursa görüşelim.

Ben 2 hafta önce gitti gidiyordan bu telsizi aldım. Hem ucuz hemde iş görüyor. Bence 2.el yerine böyle bir şey almak daha mantıklı. Fiyatı 28,50. 4tl de kargo verdim.

Eklentiler

• $106706006_tn50_0.jpg
    $106706006_tn50_0.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 57
Ben 2 hafta önce gitti gidiyordan bu telsizi aldım. Hem ucuz hemde iş görüyor. Bence 2.el yerine böyle bir şey almak daha mantıklı. Fiyatı 28,50. 4tl de kargo verdim.
Cekim gücü nasıl peki gercekten memnun musunuz ne kadar mesafede cekiyo acaba

Cekim gücü nasıl peki gercekten memnun musunuz ne kadar mesafede cekiyo acaba

Ev içinde çekim gücü gayet iyi. Evimiz 135 metrekare bir uçtan öbür uca çekiyor. Alırken tereddütlüydüm ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bu biraz da sizin beklentinizle ilgili.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ev içinde çekim gücü gayet iyi. Evimiz 135 metrekare bir uçtan öbür uca çekiyor. Alırken tereddütlüydüm ama beklediğimden çok daha iyi çıktı. Bu biraz da sizin beklentinizle ilgili.

bağlantısını yollar mısınız bende almak istiyorum :34:

Telefonla bağlantıyı ekleyemedim ama satıcının ismini vereyim oradan bulursunuz. Hersey-burada34

fiyatı uygunmuş bana linkini özelden atarmısın teşekkürler

Back