bebek telsizi acil..

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.933
1.884
kızlar ben bebişime telsiz almadım ve halada kararsızım cunku bırcok marka var piyasada ve hangısınden memnun kalırım bılmıyorum oyuzden sızlere sorayım dedım sızler kullanıyorsanız ve memnunsanız bana hangı markayı onerırsınız yardım edın şutarafagitti

selam,ben arçelik marka bebek telsizi almıştım.bebek odasını ayırınca kullanmaya başlıycaz.arçelik fena değil ama birbirine yakın odalarda çekiyor sadece.kapsama alanına dikkat et cnm telsiz alırken...

selam,ben arçelik marka bebek telsizi almıştım.bebek odasını ayırınca kullanmaya başlıycaz.arçelik fena değil ama birbirine yakın odalarda çekiyor sadece.kapsama alanına dikkat et cnm telsiz alırken...

arcelıgın kapsama alanı sadece yan odadamı cekıyor.
ben sımdıden kullanmayı dusunuyorum bebegım benım yanımda yatıyor ama gunduzlerı mutfakta oldugumda balkonda oldugumda telsız kullanmalıyım duyamam cunku benneyaptımki
saol canım onerın ıcın

canım ya benim evimde çok büyük ve telsiz almam gerek ama geçen gün bi uzman sakın kullanmayın çok tehlikeli falan dedi bende şuan da düşünüyorum napsam diye :KK43:

canım ya benim evimde çok büyük ve telsiz almam gerek ama geçen gün bi uzman sakın kullanmayın çok tehlikeli falan dedi bende şuan da düşünüyorum napsam diye :KK43:

hımmm CADIARZU niçin tehlikeliymiş? ben duymamıştım.. aydınlatırsan sevinirim..

ben weewell kullanıyorum canım. şimdilik gayet memnunum. marka, özellikler falan bir yana da, dijital olması mühim olan diye biliyorum ben... analoglarda çok cızırdama oluyormuş..

Ben kraft kullanıyorum. Telsizim olmasaydı çok zor durumda kalırdım. Çünkü ev sese yalıtımlı diğer odadan bebeğin sesi hiç duyulmuyor. Telsizi hep yanımda.Çok rahat ettim. Çok uzak mesafelerden sorunsuz çekiyor. Tavsiye ederim
a.s.

Bizde weewell aldık.Görüntülü olanından.Ben çok memnunum.Cızırtıda yapmıyor.Yalnız biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum.görüntü veren kısmını alıp yanında istediğin yere götürebiliyorsun.Kablo olmadan.Biz çok araştırdık bunda karar kıldık.Çok memnunuz..

neden acaba ıyı degılkı CADIARZU
hımmm CADIARZU niçin tehlikeliymiş? ben duymamıştım.. aydınlatırsan sevinirim..

ben weewell kullanıyorum canım. şimdilik gayet memnunum. marka, özellikler falan bir yana da, dijital olması mühim olan diye biliyorum ben... analoglarda çok cızırdama oluyormuş..

bizde weewell aldik dijital oldugu icin. Suana kadar bir problem yok memnunuz

dijital dedıgınız goruntulu olanmı :kedi:

Ben kraft kullanıyorum. Telsizim olmasaydı çok zor durumda kalırdım. Çünkü ev sese yalıtımlı diğer odadan bebeğin sesi hiç duyulmuyor. Telsizi hep yanımda.Çok rahat ettim. Çok uzak mesafelerden sorunsuz çekiyor. Tavsiye ederim
a.s.

tesekkurler canım :asigim:
Bizde weewell aldık.Görüntülü olanından.Ben çok memnunum.Cızırtıda yapmıyor.Yalnız biraz pahalı ama değer diye düşünüyorum.görüntü veren kısmını alıp yanında istediğin yere götürebiliyorsun.Kablo olmadan.Biz çok araştırdık bunda karar kıldık.Çok memnunuz..

bende ılk kameralıyı alayım dıyordum ama sonradan dusununce vazgectım goruntusuz olup cızırdamayan ve uzak mesafede net ceken ıstıyorum şutarafagitti

X