- 21 Eylül 2018
- 256
- 600
- 18
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Diyecek çok lafım varda size demeye değer mi bilmem ben kendimi yanlış acıklamış yanlış cümleler kurmuş olabilirim ama siz bile bile kuruyorsunuz çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama varsa başınıza gelirse anlarsınızBosversene , kimbilir ne yapti bebege de boyle panikle geldi burda konu acti
Sen akli basinda her insanin aklina gelecek seyi sormussun
O kendine baksin sana igrenc demeden once
Gece gece tonlarca kadinin midesini bulandirdi
Ya şu forumda sizin hoşunuza gitmeyen cevaplar verildiğinde insanların çocuklarından ne istiyorsunuz ?????Diyecek çok lafım varda size demeye değer mi bilmem ben kendimi yanlış acıklamış yanlış cümleler kurmuş olabilirim ama siz bile bile kuruyorsunuz çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama varsa başınıza gelirse anlarsınız
Cocugum var , kizlik zari yirtilirsa da umurumda olmaz , neyi anlayacakmisim???Diyecek çok lafım varda size demeye değer mi bilmem ben kendimi yanlış acıklamış yanlış cümleler kurmuş olabilirim ama siz bile bile kuruyorsunuz çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama varsa başınıza gelirse anlarsınız
2 yaşındaki çocuk napsin? Siz çocuğun vajenine birsey sokmuş olabilirmisiniz ben şüpheliyim şu an . Gerçekten migdem bulandı ne biçim insansın ya . Dalgami geciyosun ya , 2 yaşındaki çocuk bu , senin kurduğum cümleleri 1 kişi daha burada yakıştırip kuramadi, birde sen o çocuğun annesisin!! Allah aşkına bilinçlenin. .Öncelikle profilimde ilk açarken önemsemedim o yüzden büyük yazdım düzeltirim diğer konularım da yaşımı belirtmiştim aile sıkıntıları yüzünden.
Diğer soruların ise çocuğumu benden baskası banyo yapmıyor beraber yapıyoruz ve ben banyodan çıkıyorum havlumu giyerken o sıra da o suyun üstüne falan tutuyorum sonra onu çıkarıyorum banyo da kendi kendine bişey yapmış olabilir mi endişesi var ve de Benim bezini değiştirirken yanlış bişey yapmış olabilme ihtimalim var mı diye düşündüm herhangi bi şekilde içine müdahale etmiyorum ben açana normali bu mu yoksa ben yanlışlıkla bişey mi yaptım endişesi taşıdım inşallah kendimi açıklayabilmişimdir
Aman arkadaşım "namus zardan ibaret değil" deme, daha o konuyu yeni kapattık gene başlarız hakaret yemeye.Ve konu sahibi, saniyorum obsesyonunuz var ve farkinda degilsiniz. Ha kaldi ki kiziniz banyoda kendiliginden (3 yas altindaki cocuklar asla banyoda hicbir sart altinda yalniz birakilmaz, bogulma tehlikesi yuzunden) ya da siz yanlislikla bir sey yaptiniz (bunlar olasi degil ama velev ki oldu) ne olacak? Kizlik zari bu sekilde bozulsa ne olur yani? Bu onu iffetsiz mi yapar? Tabi ki hayir, namus zardan ibaret degil.
Ama bunlar olabilecek seyler olmadigindan, sizin obsesyon tedavisi gormeniz, biraz da bilinclenmeniz cocugunuzun ve daha da onemlisi sizin ileriki hayatiniz icin onemli.
Lutfen bu soylediklerimi dikkate alip bir psikiyatra gidin
Ben asla namus falan diye düşünmedim bu onun özeli diye düşündüm. Belki büyüyünce buna çok önem verecek bilemem ki banyo ya tek bırakmıyorum yanında havlumu giyiniyorum asla yalnız kalma mevzunu değil ya kendimi neden açıklayamıyorum anlamıyorumVe konu sahibi, saniyorum obsesyonunuz var ve farkinda degilsiniz. Ha kaldi ki kiziniz banyoda kendiliginden (3 yas altindaki cocuklar asla banyoda hicbir sart altinda yalniz birakilmaz, bogulma tehlikesi yuzunden) ya da siz yanlislikla bir sey yaptiniz (bunlar olasi degil ama velev ki oldu) ne olacak? Kizlik zari bu sekilde bozulsa ne olur yani? Bu onu iffetsiz mi yapar? Tabi ki hayir, namus zardan ibaret degil.
Ama bunlar olabilecek seyler olmadigindan, sizin obsesyon tedavisi gormeniz, biraz da bilinclenmeniz cocugunuzun ve daha da onemlisi sizin ileriki hayatiniz icin onemli.
Lutfen bu soylediklerimi dikkate alip bir psikiyatra gidin
Birak allah askina o kim ki benim cocuguma laf edebilecekYa şu forumda sizin hoşunuza gitmeyen cevaplar verildiğinde insanların çocuklarından ne istiyorsunuz ?????
Ne yazacagimi sasirdim. Umarim benim oglanlar ilerde boyle anneleri olan kizlar bulmazlar ne diyim, sinirden ve sacmaliktan ne yazacagimi sasirdim :)Aman arkadaşım "namus zardan ibaret değil" deme, daha o konuyu yeni kapattık gene başlarız hakaret yemeye.
Gözünü seveyim okunmak istenenleri yaz...
Kızlık zarı senin önemsediğin bişeu olmaya bilir belki kızının önemseyeceği bişeu olur belki sevdiği adama masumiyeti olarak görür vs vs belki o anı yaşamak ister nereden bileceksin arkadasımCocugum var , kizlik zari yirtilirsa da umurumda olmaz , neyi anlayacakmisim???
Cahil degilim cok sukur kafam calisiyor
Diyecek çok lafım varda size demeye değer mi bilmem ben kendimi yanlış acıklamış yanlış cümleler kurmuş olabilirim ama siz bile bile kuruyorsunuz çocuğunuz var mı yok mu bilmiyorum ama varsa başınıza gelirse anlarsınız
Birak allah askina o kim ki benim cocuguma laf edebilecek
Cocugumun basina gelirse anlarmisim saka gibi , beyin bu kadar calisiyor iste
Ya şu forumda sizin hoşunuza gitmeyen cevaplar verildiğinde insanların çocuklarından ne istiyorsunuz ?????
Ya ama aklım almıyor ! Konu açılıyor , istenilen cevaplar olmayınca “ haaa çocuğun yok ya nerden bileceksin , kesin boşanmışsındır , aynısı senin çoçuğunun başına gelirse anlarsın “ gibi bela okumalar , genellemeleri aklım almıyorBirak allah askina o kim ki benim cocuguma laf edebilecek
Cocugumun basina gelirse anlarmisim saka gibi , beyin bu kadar calisiyor iste
İnsanlar kızlık zarını değil ilk ilişkiyi önemsiyor.Kızlık zarı senin önemsediğin bişeu olmaya bilir belki kızının önemseyeceği bişeu olur belki sevdiği adama masumiyeti olarak görür vs vs belki o anı yaşamak ister nereden bileceksin arkadasım
Bela okumuyorum çocuğunun başına gelen şeylerde insan korkar bi cevap vs arar bi çare arar değil mi bende size soru soruyorum siz benim üzerime geliyorsunuz beni daha çok stres ediyorsunuzYa ama aklım almıyor ! Konu açılıyor , istenilen cevaplar olmayınca “ haaa çocuğun yok ya nerden bileceksin , kesin boşanmışsındır , aynısı senin çoçuğunun başına gelirse anlarsın “ gibi bela okumalar , genellemeleri aklım almıyor
Kızlık zarı senin önemsediğin bişeu olmaya bilir belki kızının önemseyeceği bişeu olur belki sevdiği adama masumiyeti olarak görür vs vs belki o anı yaşamak ister nereden bileceksin arkadasım
Nasıl anlamak isterseniz öyle anlayınİnsanlar kızlık zarını değil ilk ilişkiyi önemsiyor.
Kızlık zarı olmadan yaşanan ilişki direk 2.ilişki olarak sayılmıyor,bildiğin yine ilk ilişki oluyor. Ne anlatmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.ilk ilişki özeldir kızlık zarının bozulduğu an değil.
Senin çocuğun başına ne geldi ? Çocuğun vajenine bişey soktun o zaman sen ?Bela okumuyorum çocuğunun başına gelen şeylerde insan korkar bi cevap vs arar bi çare arar değil mi bende size soru soruyorum siz benim üzerime geliyorsunuz beni daha çok stres ediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?