- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.514
- 548
- 26
- Konu Sahibi Mutluluk61
Kızlık zarının bozulduğu anı kurdele ile mi ölümsüzleştiriyorsunuz?Nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarının bozulduğu anı kurdele ile mi ölümsüzleştiriyorsunuz?Nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın
Kardeşim sen Ne diyorsun bak açıklamaya çakıştıkça sen kendi kendine bieşyler kurup çakıyorsun kafan da sana örnek veriyorum bi insan çocuğunun basına bişey gelse bi derdi olsa gelir sorar diyorum. Gidip bunu farklı farklı algılıyorsun problemin mi varSenin çocuğun başına ne geldi ? Çocuğun vajenine bişey soktun o zaman sen ?
Kardesim belki OKB oldugun için bukadar fazla inceleyip çok fazla ilerisini düşünüyorsun bir annenin yavrusuna kötü niyetli olabileceğini düşünmek istemiyorum üyelere verdiğiniz cevaplar mantıksız savunma içeren ve agresif bu da sizi suçlu konuma düşürüyor üstelik bakıp o malum dediginiz şeyi incelemeniz çok çok garip bence incelemeyi bırakın birsey oldugunu sanmıyorum siz de takıntı yapmayın .Kızlık zarı senin önemsediğin bişeu olmaya bilir belki kızının önemseyeceği bişeu olur belki sevdiği adama masumiyeti olarak görür vs vs belki o anı yaşamak ister nereden bileceksin arkadasım
Sen öyle yapabilirsinKızlık zarının bozulduğu anı kurdele ile mi ölümsüzleştiriyorsunuz?
Kardesim belki OKB oldugun için bukadar fazla inceleyip çok fazla ilerisini düşünüyorsun bir annenin yavrusuna kötü niyetli olabileceğini düşünmek istemiyorum üyelere verdiğiniz cevaplar mantıksız savunma içeren ve agresif bu da sizi suçlu konuma düşürüyor üstelik bakıp o malum dediginiz şeyi incelemeniz çok çok garip bence incelemeyi bırakın birsey oldugunu sanmıyorum siz de takıntı yapmayın .
Kızlık zarının bozulduğu anı kurdele ile mi ölümsüzleştiriyorsunuz?
Terbiyenizi bozmayin. Sordugunuz sacma ve igrenc otesi soruya, insanlar sabirlari elverdigi olcude yanit vermeye calisiyor. Siz de tesekkur edeceginize, laf yetistiriyorsunuz. Hem bilmiyorsunuz (ki soru soruyorsunuz) hem de laf sokuyorsunuzSen öyle yapabilirsin
Çünkü herkes üzerime geliyor haksızmışım gibi davranıyor haksız olsam dahi beni sapık kötü anne yerine koymaları doğru mu allah aşkına ben bu çocuğu kaç gafta karnımda taşıdım ne sancılar çektim bu tür şeyleri duymak için mi ya da böyle muamele görmek için mi kuşkulandım korktum sordum güzelce söylemek varken neden bu kadar baskıKardesim belki OKB oldugun için bukadar fazla inceleyip çok fazla ilerisini düşünüyorsun bir annenin yavrusuna kötü niyetli olabileceğini düşünmek istemiyorum üyelere verdiğiniz cevaplar mantıksız savunma içeren ve agresif bu da sizi suçlu konuma düşürüyor üstelik bakıp o malum dediginiz şeyi incelemeniz çok çok garip bence incelemeyi bırakın birsey oldugunu sanmıyorum siz de takıntı yapmayın .
O en iyi vekildir her şeyi görür Allah’a şükür İmanımız allah a inancımız var BÖyle sizin düşündüğünüz gibi sapıklıklrı ne yaşadık ne gördük benim annem çarşaflı bende tesettürlü bi bayanım bunlrı düşünmem bişeu oldu korkusu yaşamam çok mu anormal anlamıyorum evet benim için önemli belki kızım içimde önemli olacak nereden bilebilirimAy Allahım gece gece sinirlerim bozuldu , benimde kızım var 9 aylık ne diyosun sen ya , siliyorum ediyorum , kocanla sevismeden mi çocuk yaptın ? Oraya bişey girmeden bozulmayacagini bilmiyomusun ? Saçma sapan sinir Bozuyosun. Çocuğun vajenine silerken kızlık zarı bozulmayacagini bilmeyen yoktur . Ama o çocuğa bişey yaptıysan varya , benim çocuğum değil ama seni bi anne olarak Allaha havale ediyorum ..
Bende sana soruyorum o halde bekaretin tuvaletini yaptıktan sonra yikiyosun kuruluyosun bozuldumu?Kardeşim sen Ne diyorsun bak açıklamaya çakıştıkça sen kendi kendine bieşyler kurup çakıyorsun kafan da sana örnek veriyorum bi insan çocuğunun basına bişey gelse bi derdi olsa gelir sorar diyorum. Gidip bunu farklı farklı algılıyorsun problemin mi var
Bozulmadı ama öyle görünce bi garip oldum korktum belki senin de başına öyle bişeu gelse o an korkacaksın tüm doğruları unutacaksınBende sana soruyorum o halde bekaretin tuvaletini yaptıktan sonra yikiyosun kuruluyosun bozuldumu?
Ay ben gulerimBozulmadı ama öyle görünce bi garip oldum korktum belki senin de başına öyle bişeu gelse o an korkacaksın tüm doğruları unutacaksın
Burada kızlık zarının önemi yok , ama senin çocuğun kızlık zarı bişey mi oldu dersen kıyamet kopar . Ne olabilir diyoruz bizde alt degistirirken bişey olmaz , banyo vs bişey olmaz demekki senin başka şüphelerin varO en iyi vekildir her şeyi görür Allah’a şükür İmanımız allah a inancımız var BÖyle sizin düşündüğünüz gibi sapıklıklrı ne yaşadık ne gördük benim annem çarşaflı bende tesettürlü bi bayanım bunlrı düşünmem bişeu oldu korkusu yaşamam çok mu anormal anlamıyorum evet benim için önemli belki kızım içimde önemli olacak nereden bilebilirim
Üzücü.yok tam o an konfetiler patlıyor kızlık zarının delinmesiyle..
Bak çünkü dünyada neler oluyor haberde neler neler duyuyoruz kendini ifade etme şeklin yanlış ve belliki takıntılı bir annesin banyoda birsey olmuş olabilirmi diye aklına gelmesi bize göre tuhaf yanlışlıkla birsey yapıp yaomadigina emin olman gerekiyor sonuçta özel bir yer orası sende kadinsin biliyorsun açık açık anlatmak istemiyorum kötü niyetin yoktur inşallah ama bunları düşünüyor olman tuhaf illa sadece bu konuda değil her konuda takıntı yapmak iyi değil inceleme bırak eğer çok korkarsan hem bir çocuk doktoruna götür hemde takintindan dolayi psikoloğa git .Çünkü herkes üzerime geliyor haksızmışım gibi davranıyor haksız olsam dahi beni sapık kötü anne yerine koymaları doğru mu allah aşkına ben bu çocuğu kaç gafta karnımda taşıdım ne sancılar çektim bu tür şeyleri duymak için mi ya da böyle muamele görmek için mi kuşkulandım korktum sordum güzelce söylemek varken neden bu kadar baskı
Başka bi şüphem Yok olmazsa tamam diyorum bende boşuna korkmuşum diyorum ama konuyu uzatıyorsunuzBurada kızlık zarının önemi yok , ama senin çocuğun kızlık zarı bişey mi oldu dersen kıyamet kopar . Ne olabilir diyoruz bizde alt degistirirken bişey olmaz , banyo vs bişey olmaz demekki senin başka şüphelerin var
Çarşaflı,tesettürlü olmak iman ahlak ve namus göstergesi mi? Neler neler gördük siz merak etmeyin.O en iyi vekildir her şeyi görür Allah’a şükür İmanımız allah a inancımız var BÖyle sizin düşündüğünüz gibi sapıklıklrı ne yaşadık ne gördük benim annem çarşaflı bende tesettürlü bi bayanım bunlrı düşünmem bişeu oldu korkusu yaşamam çok mu anormal anlamıyorum evet benim için önemli belki kızım içimde önemli olacak nereden bilebilirim
Çünkü herkes üzerime geliyor haksızmışım gibi davranıyor haksız olsam dahi beni sapık kötü anne yerine koymaları doğru mu allah aşkına ben bu çocuğu kaç gafta karnımda taşıdım ne sancılar çektim bu tür şeyleri duymak için mi ya da böyle muamele görmek için mi kuşkulandım korktum sordum güzelce söylemek varken neden bu kadar baskı
Tabi zarı duruyor diye raporda alsın bence mühim çünküCanim belkide esnektir.bi doktora goster istersen.