Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bir arkadaşımı da annesi böyle kızlık zari kızlık zarı, aman evladım bisiklete binme düşersin kızlık zarin bozulur, aman yavrum tek başına gitme tecavüz ederler diye diye büyüttü.
Sonuç?
Kız öyle bağımlı oldu ki, zarına ondan kurtulmak istemedi, milyarlarca lira vajinismus tedavisine verdi

Ay neyse
Ne halin varsa gor
1000 kere..yanlis birsey mi yaptim acaba? Diye sorarsan herkesin aklima gelir ..acaba yanlislikla parmagi ki kaydi girdi? Falan diye

Yoksa hicbir anne bilerek isterek bebeginin orasina parmak.sokmaz herhalde.

Bunu yazmak bile.sinirimi bozdu.!!

Bütün annelere sesleniyorum . Silmek yerine yıkamayı tercih edin evde imkanı olanlar.

Yani kazara nasıl bişey olabilir oraya , hani evli olmasaniz anlarım bi derece ne diyor bu derim. Bebegin vajenine napiyosunuz siz ya ? Neyin kazası ?

Parmağım kayıp girse buraya yazana kadar doktora götürürüm öyle bişey olmadı ama korktum anlıyor musunuz hatta arayıp anneme sordum annem bile saçmalama öyle şey olmaz dedi

Şimdi ikimiz de sakinleşelim ve tekrar iletişim kurmaya çalışalım.

Açtığın konunun ilk mesajında ne demişsin? "banyoda olmuş olabilir mi?" şimdi ne diyorsun; "bezini değiştirtmiyor, altını silerken bacaklarını sıkıyor".

Önce bir karar verelim, banyo mu? Bez değişimi mi?
Ve en önemli soru; bebeğe senden başka banyo yaptıran ya da bezini değiştiren var mı?

Not: Bu arada profilinde yaşın 31 gözüküyor... Verilerin hep çelişkili..

Allah Allah alt değiştirirken vajen de sıkıntı olmayacagini bilmeyen insan mumkunse çocuk yapmasın gerçekten . Sizde dalga geciyosunuz heralde . Evli bi kadın böyle bi soru soruyor olamaz gerçekten !

Öncelikle profilimde ilk açarken önemsemedim o yüzden büyük yazdım düzeltirim diğer konularım da yaşımı belirtmiştim aile sıkıntıları yüzünden.
Diğer soruların ise çocuğumu benden baskası banyo yapmıyor beraber yapıyoruz ve ben banyodan çıkıyorum havlumu giyerken o sıra da o suyun üstüne falan tutuyorum sonra onu çıkarıyorum banyo da kendi kendine bişey yapmış olabilir mi endişesi var ve de Benim bezini değiştirirken yanlış bişey yapmış olabilme ihtimalim var mı diye düşündüm herhangi bi şekilde içine müdahale etmiyorum ben açana normali bu mu yoksa ben yanlışlıkla bişey mi yaptım endişesi taşıdım inşallah kendimi açıklayabilmişimdir

Yani kazara nasıl bişey olabilir oraya , hani evli olmasaniz anlarım bi derece ne diyor bu derim. Bebegin vajenine napiyosunuz siz ya ? Neyin kazası ?
Yani

Ben de.bunu sordum.
Kazayla ne yaptiniz ki korktunuz.parmaginiz mi girdi falan dedim

Ne igrencligim.kalmis ne baska seyim!!!

Arka arkaya kaç sigara yaktım bilmiyorum, hatta bir tanesi kül tablasında iken fark etmeyip yenisini yakmışım.
Kahve içesim geldi, iyice kaçacak uykum diye kendimi frenliyorum.

kamu spotu : sigara sağlığa zararlıdır!

Valla aklima tonla sey geldi , bebegi taciz mi ediyor diye bile dusundum , boyle bir cehalet olabilir mi ya
Dag basinda mi yasiyorsun da kizlik zarinin nerde oldugunu bilmiyorsun
Sevisirken iyi ama neyin nerde oldugunu bilme
Akil fikir sabir istiyorum bu cehalet karsisinda

Cildiricam sanırım !!!

Yani

Ben de.bunu sordum.
Kazayla ne yaptiniz ki korktunuz.parmaginiz mi girdi falan dedim

Ne igrencligim.kalmis ne baska seyim!!!

Bosversene , kimbilir ne yapti bebege de boyle panikle geldi burda konu acti
Sen akli basinda her insanin aklina gelecek seyi sormussun
O kendine baksin sana igrenc demeden once
Gece gece tonlarca kadinin midesini bulandirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…