Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yaşındaki bebeğe bekaret testi. Oh yeah. Cehalet değil kesinlikle, tepki gösterenler kötü.
yazılacak çok şey var da neyse. kadın çocuğun altını temizlerken korkmuş acaba temizlerken hata mı ettim diye. asıl kötü kalpli olan sizsiniz ki hemen olayı saçma sapan bir noktaya çektiniz. siz aşırı bilgilisiniz. orası kesin. buradan çok net belli oluyor.

Allah razı olsun kardeşim senden derdimi anlatamıyorum bi türlü

Biz 1 yaşındaki kızimda o deliği görebilmek için ne kremler kullandık sağlık açısından ama sizin gibi hiç düşünmedim ne değişik düşünceler bunlar pess

Reactions: csi
Çocuk altı temizlenirken ne gibi bir hata yapılabilir mesela ? Biz kötüyüz de sen iyilik perisi olarak bir şey bulabilecek misin acaba ?

Bizde incelemedik hanımefendi,sadece kanın geldiği yeri biliyoruz. Dolayısıyla delik olması sizce de normal değil mi? Kan ve akıntılarımız nereden gelecek başka.
Ya korktum ne bileyim zaten herşeye evhamlıyım herşey aklıma takılıyor çocukla ilgili bu konu da sabah beri kafamı yedi bitirdi

Çocuk altı temizlenirken ne gibi bir hata yapılabilir mesela ? Biz kötüyüz de sen iyilik perisi olarak bir şey bulabilecek misin acaba ?
Bazen bacaklarını açmıyor silerken sert oluyor hatta ağlıyor ve kızarıyor cildi hassas neden anlamak istemiyorsunuz bu kadar zor mu anlamak anlamaya çalışmak

Sabır mı sınanıyor?
Fake olmanızı umut ediyorum.

Bu kadar da değildir. değildir di mi?

Konu ile ilgili cevabıma gelince (sırf konu dışı yorumdan ban yememek için) : Gidin de dr'a bekaret kontrolü yaptırın bari! İçiniz rahat eder, bakire bir bebeğiniz olduğunu bildiğiniz için. Allah'ım sen sabır ver.

Ya korktum ne bileyim zaten herşeye evhamlıyım herşey aklıma takılıyor çocukla ilgili bu konu da sabah beri kafamı yedi bitirdi
Siz bence konuyu kapattırın,çünkü yanlış anlayan çok olacaktır. Niyetiniz o değilse bile buradan o gibi gözüküyor. Boşverin,can sıkacak bişey yok. Normal vajina girişi,siz kızlık zarını göremezsiniz imkansız.

Siz şimdi bana o son cümleyle o cücükcük kadar aklınızla hakaret etmeye mi çalıştınız? Burda etmeye çalıştığımız hakaret 'yollu' = 'cinsellik yaşamış veya cinsel sağlıktan haberdar kadın' sanırım. İma etmeyin ne dicekseniz açıkça yazın bakın ben o pırıl pırıl beyninizden geçenleri ne güzel yazdım.
Cahilsiniz, zavallısınız, bana öyle alttan alttan laf edecek kapasitede asla değilsiniz. Bu kadar.

Son düzenleme:
simdi ben anlamadim. zar diye birsey var mi? var. burdaki insanlar yokmus gibi neden davraniyor. bu zarin mantigi da var. vajina icine bakteri girisinin engellenmesi daha az enfeksiyon vs. bir anne cocugunun bu mikroplara karsi savunmasiz olup olmadigini merak edip tedirgin olmus olabilir bir. ikincisi bekaret konusunda her kadinin fikri kendine aittir. belki sizin onem vermediginize bu cocuk ilerde onem verecek. bir anne olayi butunuyle dusunup sormus belli ki.

Yemin esiyorum ağlayasım geldi tamamen yanlış anladılar beni üzerime geliyorlar

Jinekolojiyle ne alaka cocuk doktoru bakacak.ayrica kadin korkmus cocugu icin endiselenmis ve soru sormus linc edilmesine gerek yok.
Çocuk doktoru çocuğun kızlık zarından ne anlasın?
Ona bakarsanız 18 yaşına kadar da çocuk sayılıyoruz ama 12-13 yaşında jinekoloğa giden çocuk çok gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…