- 23 Ağustos 2012
- 50.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.475
- 898
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Canim belkide esnektir.bi doktora goster istersen.
yazılacak çok şey var da neyse. kadın çocuğun altını temizlerken korkmuş acaba temizlerken hata mı ettim diye. asıl kötü kalpli olan sizsiniz ki hemen olayı saçma sapan bir noktaya çektiniz. siz aşırı bilgilisiniz. orası kesin. buradan çok net belli oluyor.2 yaşındaki bebeğe bekaret testi. Oh yeah. Cehalet değil kesinlikle, tepki gösterenler kötü.
Bakın benim anlatmak istediğim bu konuda benim yanlışlıkla bişey yapmam sonuçta büyüyünce bu onun elinde olan bişey cinsellik onun tercihi olur benim anlatmak istediğim farklıNe gibi bir zarar mesela ?
Allah razı olsun kardeşim senden derdimi anlatamıyorum bi türlüyazılacak çok şey var da neyse. kadın çocuğun altını temizlerken korkmuş acaba temizlerken hata mı ettim diye. asıl kötü kalpli olan sizsiniz ki hemen olayı saçma sapan bir noktaya çektiniz. siz aşırı bilgilisiniz. orası kesin. buradan çok net belli oluyor.
İmkansız !Okudum yazdım ama pek bişey bulamadım bu konuyla ilgili
Çocuk altı temizlenirken ne gibi bir hata yapılabilir mesela ? Biz kötüyüz de sen iyilik perisi olarak bir şey bulabilecek misin acaba ?yazılacak çok şey var da neyse. kadın çocuğun altını temizlerken korkmuş acaba temizlerken hata mı ettim diye. asıl kötü kalpli olan sizsiniz ki hemen olayı saçma sapan bir noktaya çektiniz. siz aşırı bilgilisiniz. orası kesin. buradan çok net belli oluyor.
Ya korktum ne bileyim zaten herşeye evhamlıyım herşey aklıma takılıyor çocukla ilgili bu konu da sabah beri kafamı yedi bitirdiBizde incelemedik hanımefendi,sadece kanın geldiği yeri biliyoruz. Dolayısıyla delik olması sizce de normal değil mi? Kan ve akıntılarımız nereden gelecek başka.
Ne mesela derdin ? Çocuğun altını değiştirirken nasıl bir zarar vermiş olabilir bir anne ?Allah razı olsun kardeşim senden derdimi anlatamıyorum bi türlü
Bazen bacaklarını açmıyor silerken sert oluyor hatta ağlıyor ve kızarıyor cildi hassas neden anlamak istemiyorsunuz bu kadar zor mu anlamak anlamaya çalışmakÇocuk altı temizlenirken ne gibi bir hata yapılabilir mesela ? Biz kötüyüz de sen iyilik perisi olarak bir şey bulabilecek misin acaba ?
Sabır mı sınanıyor?arkadaşlar 2 yaşında bi kızım var bu gün tam bezini değiştirirken af edersiniz büyük tuvaletini zorla yapmaya başladı o sırada özel bölgesini gördüm sanki içinde bi delik var gibi yani zar yokmuş boş gibi gördüm ve korktum
Yani yanlış anlaşılmasını istemiyorum herhangi değiştirirken kan vs görmedim olmadı da acaba banyo da falan ben anlamadan bişey olmuş olabilir mi olsa anlar mıydım lütfen yardımcı olun
Jinekolojiyle ne alaka cocuk doktoru bakacak.ayrica kadin korkmus cocugu icin endiselenmis ve soru sormus linc edilmesine gerek yok.Katılıyorum en genç jinekoloji hastası = 2 yaş olarak tarihe geçer. Doktor insansa iğrenir yahu.
Siz bence konuyu kapattırın,çünkü yanlış anlayan çok olacaktır. Niyetiniz o değilse bile buradan o gibi gözüküyor. Boşverin,can sıkacak bişey yok. Normal vajina girişi,siz kızlık zarını göremezsiniz imkansız.Ya korktum ne bileyim zaten herşeye evhamlıyım herşey aklıma takılıyor çocukla ilgili bu konu da sabah beri kafamı yedi bitirdi
yazılacak çok şey var da neyse. kadın çocuğun altını temizlerken korkmuş acaba temizlerken hata mı ettim diye. asıl kötü kalpli olan sizsiniz ki hemen olayı saçma sapan bir noktaya çektiniz. siz aşırı bilgilisiniz. orası kesin. buradan çok net belli oluyor.
Tamam diyor gidiyorum ! Allah yardımcınız olsunBazen bacaklarını açmıyor silerken sert oluyor hatta ağlıyor ve kızarıyor cildi hassas neden anlamak istemiyorsunuz bu kadar zor mu anlamak anlamaya çalışmak
Yemin esiyorum ağlayasım geldi tamamen yanlış anladılar beni üzerime geliyorlarSiz bence konuyu kapattırın,çünkü yanlış anlayan çok olacaktır. Niyetiniz o değilse bile buradan o gibi gözüküyor. Boşverin,can sıkacak bişey yok. Normal vajina girişi,siz kızlık zarını göremezsiniz imkansız.
Çocuk doktoru çocuğun kızlık zarından ne anlasın?Jinekolojiyle ne alaka cocuk doktoru bakacak.ayrica kadin korkmus cocugu icin endiselenmis ve soru sormus linc edilmesine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?