- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Kızlık zarı senin önemsediğin bişeu olmaya bilir belki kızının önemseyeceği bişeu olur belki sevdiği adama masumiyeti olarak görür vs vs belki o anı yaşamak ister nereden bileceksin arkadasım
Daraldim gece gece yaBir de “aslında öyle demek istememiştim “ ler var ..
bizi aydınlatsın kız çocuk sahibi kaygılı anneDeme öyle deme,yüreğine iner şimdi.
velevki kızlık zarı yok bebeğin ne yapardınız ?
Tahtarevalli ya da bisiklet ile de bir sıkıntı olmazHande hanım ne yürek varmış sizde herkesi ikna çabasına girmişsiniz boşverin takıntı yapmışsınız bi sorun yoktur zaten 2 yasında bir bebek henüz gelişimini tamamlamamış bile özel bölgesine çok bakmayın yavrunuzun iyi niyetinizi anlıyorum takıntılı bir yapıya sahipsiniz galiba ama bebeğiniz büyüyecek belki tahtarevalliye bisiklete binecek her türlü ihtimal var yanı düşünürseniz bu yüzden bu zar konusunu kapatın dünyada zarı olmadığından habersiz bi dünya kız vardır eminim ama bakirelik zarla olan bişey değil korkmayın takıntı etmeyin çok büyümüş olay.
Ne güzel yazmışsınız zarı diktirip eşine anlatmamasını normal karşılayan, ama ufak bi sorunu çocuk istirmarı haline getiren bi toplum oldukKonu ilginc merak eden anne belki bilmeyebilir ve yazilip cizilenler cirkin dedikce cirkin
Aksama kadar kk'da neler okuyoruz kimileri yazar neyi nerede diktireyim saglam olur mu
Esime soylesem mi ?
boyle konulara bile ince ince sosyal insan modunda yazanlar var( yeri geliyor bende yaziyorum ne olacagimiz belli degil asagilamak amacli yazmadim) ama bilmeyen belki de fake bilmiyorum sormus kadin ama nedir bu cirkinlikler yazik
Takıntı yapılırsa herşey sorun hanımefendiTahtarevalli ya da bisiklet ile de bir sıkıntı olmaz
Bakın konunun içinde çocuk var , 18 yaşından büyük insanların ne yaşadığı beni ilgilendirmezNe güzel yazmışsınız zarı diktirip eşine anlatmamasını normal karşılayan, ama ufak bi sorunu çocuk istirmarı haline getiren bi toplum olduk
Bisiklette kesin olmaz:) neyin kafasi bunlar yaw:)) cok fazls bisikket surdum gencken :)) biseyde olmamis yaniTahtarevalli ya da bisiklet ile de bir sıkıntı olmaz
Sizde haklısınız gerçekten çok kötü haberler duyuyoruz Allah korusun 2 yaşındaki bebek söz konusu ama konu sahibinin geçmiş konularını inceleyınce gerçekten takıntılı bi anne olduğu çok açık ortada şimdi bunu sorun eden çocuk büyüyünce bisiklete hızlı oturdu diye de sorun etmez mi ki eminim çocuğu olan yorum yapan annelere hak veriyorum henüz çocuğum yok annelik iç güdüsü çok başka haklısınızBakın konunun içinde çocuk var , 18 yaşından büyük insanların ne yaşadığı beni ilgilendirmez
Ve 18 yaşından küçük herkes çocuktur .. burda insanların çoğu çocuk sahibi ve olabilecek durumlardan bahsediyor
Anne takıntılı olabilir , Burda da istismardan bahseden insanlar demek ki istismar konusunda takıntılı .. olamaz mı ?
Bende çok sürdüm geçen yıla kadar da çok sürerdim ama takıntılı olan bi anne bunu da sorun edip çocuğa aşılarsa bi düşününBisiklette kesin olmaz:) neyin kafasi bunlar yaw:)) cok fazls bisikket surdum gencken :)) biseyde olmamis yani
Eğer bir takıntı hastalığı varsa elbette bisikleti de takıntı edecektir .. ama inşallah buradakileri okuyup etmez , ne kendine ne evladına eziyet etmemiş olur ..Sizde haklısınız gerçekten çok kötü haberler duyuyoruz Allah korusun 2 yaşındaki bebek söz konusu ama konu sahibinin geçmiş konularını inceleyınce gerçekten takıntılı bi anne olduğu çok açık ortada şimdi bunu sorun eden çocuk büyüyünce bisiklete hızlı oturdu diye de sorun etmez mi ki eminim çocuğu olan yorum yapan annelere hak veriyorum henüz çocuğum yok annelik iç güdüsü çok başka haklısınız
Hande hanım ne yürek varmış sizde herkesi ikna çabasına girmişsiniz boşverin takıntı yapmışsınız bi sorun yoktur zaten 2 yasında bir bebek henüz gelişimini tamamlamamış bile özel bölgesine çok bakmayın yavrunuzun iyi niyetinizi anlıyorum takıntılı bir yapıya sahipsiniz galiba ama bebeğiniz büyüyecek belki tahtarevalliye bisiklete binecek her türlü ihtimal var yanı düşünürseniz bu yüzden bu zar konusunu kapatın dünyada zarı olmadığından habersiz bi dünya kız vardır eminim ama bakirelik zarla olan bişey değil korkmayın takıntı etmeyin çok büyümüş olay.
İnşallah çok teşekkür ederim size de aynı şekildeEğer bir takıntı hastalığı varsa elbette bisikleti de takıntı edecektir .. ama inşallah buradakileri okuyup etmez , ne kendine ne evladına eziyet etmemiş olur ..
Dilerim sağlıklı sıhhatli (istiyorsanız tabi) evlatlarınız olur
Bu örneği kendşmdennaptınız yahu.
kızın bütün çocukluğunu mahvettiniz ne bisiklete bindirir ne tahtıravalliye artık.
Ayy sizde haklısınız keşke sussaydımnaptınız yahu.
kızın bütün çocukluğunu mahvettiniz ne bisiklete bindirir ne tahtıravalliye artık.
Simdiki annelerin beynide baska calisiyo. Bizim annemizde asla bu dusunce yoktu..Bende çok sürdüm geçen yıla kadar da çok sürerdim ama takıntılı olan bi anne bunu da sorun edip çocuğa aşılarsa bi düşünün
Aynen ben annemin ağzından hiç duymadım böyle şeyleri bilmeden büyümek en güzeli biyolojik olarak vücut herşeyi kendi öğreniyor zaten zamanı gelinceSimdiki annelerin beynide baska calisiyo. Bizim annemizde asla bu dusunce yoktu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?