- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
+1Çarşaflı,tesettürlü olmak iman ahlak ve namus göstergesi mi? Neler neler gördük siz merak etmeyin.
Yok ben öyle yapmadım,sevgilime sarılıp uyudum. :)Sen öyle yapabilirsin
Anladım teşekkür ederim yorumların için gerçekten konu çok saçma uzadı ben yanlış anlattım yanlış anladılar ben çocuğa cinsel organına vs bişeu yapmadım görevim sadece silmek temizlemek yıkamak bunları yaptım ama bi kuşkuyla yanlış cümleler kurmuşumBak çünkü dünyada neler oluyor haberde neler neler duyuyoruz kendini ifade etme şeklin yanlış ve belliki takıntılı bir annesin banyoda birsey olmuş olabilirmi diye aklına gelmesi bize göre tuhaf yanlışlıkla birsey yapıp yaomadigina emin olman gerekiyor sonuçta özel bir yer orası sende kadinsin biliyorsun açık açık anlatmak istemiyorum kötü niyetin yoktur inşallah ama bunları düşünüyor olman tuhaf illa sadece bu konuda değil her konuda takıntı yapmak iyi değil inceleme bırak eğer çok korkarsan hem bir çocuk doktoruna götür hemde takintindan dolayi psikoloğa git .
Girme, o toplara girme.Çarşaflı,tesettürlü olmak iman ahlak ve namus göstergesi mi? Neler neler gördük siz merak etmeyin.
Akıl ve ruh sağlığımızın bozulmaması için hepimizin uyuması,bu konunun da silinmesi gerek. İyi uykular canım.Ben uyuyayim en iyisi
+1
Haklısın haksızsın demiyorum ki evet neler duyuyorum ben de çoğu şeyden korkuyorum ama beni yanlış anladınızÇarşaflı,tesettürlü olmak iman ahlak ve namus göstergesi mi? Neler neler gördük siz merak etmeyin.
Şu mesajından sonra nasıl bir zihniyete sahip olduğunu anladım konu sahibinin. O yüzden bu konu bitmiştir benim için.Girme, o toplara girme.
Beni m yapacağımı yap ve bir an önce konudan çık bence sen de..
Bu konu hiç hoş yerlere gitmiyor.
Siz çevir kazı yaptınız,bu yüzden bu kadar üstünüze geldiler,bir de araya çarşafı falan kattınız. Çok alakasız ve polemikli bir konuya hoşgeldiniz diyeyim.Haklısın haksızsın demiyorum ki evet neler duyuyorum ben de çoğu şeyden korkuyorum ama beni yanlış anladınız
Ben niye korkayim kardeşim . Ben biliyorum zar nasıl bozulur.. Çocuklar işinlanmadi karnimizaBozulmadı ama öyle görünce bi garip oldum korktum belki senin de başına öyle bişeu gelse o an korkacaksın tüm doğruları unutacaksın
Ya ama aklım almıyor ! Konu açılıyor , istenilen cevaplar olmayınca “ haaa çocuğun yok ya nerden bileceksin , kesin boşanmışsındır , aynısı senin çoçuğunun başına gelirse anlarsın “ gibi bela okumalar , genellemeleri aklım almıyor
Deme öyle deme,yüreğine iner şimdi.velevki kızlık zarı yok bebeğin ne yapardınız ?
Bir de “aslında öyle demek istememiştim “ ler var ..Kapasite meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?