Bebek te kızlık zarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin çocuğun başına ne geldi ? Çocuğun vajenine bişey soktun o zaman sen ?
Kardeşim sen Ne diyorsun bak açıklamaya çakıştıkça sen kendi kendine bieşyler kurup çakıyorsun kafan da sana örnek veriyorum bi insan çocuğunun basına bişey gelse bi derdi olsa gelir sorar diyorum. Gidip bunu farklı farklı algılıyorsun problemin mi var

Kızlık zarı senin önemsediğin bişeu olmaya bilir belki kızının önemseyeceği bişeu olur belki sevdiği adama masumiyeti olarak görür vs vs belki o anı yaşamak ister nereden bileceksin arkadasım
Kardesim belki OKB oldugun için bukadar fazla inceleyip çok fazla ilerisini düşünüyorsun bir annenin yavrusuna kötü niyetli olabileceğini düşünmek istemiyorum üyelere verdiğiniz cevaplar mantıksız savunma içeren ve agresif bu da sizi suçlu konuma düşürüyor üstelik bakıp o malum dediginiz şeyi incelemeniz çok çok garip bence incelemeyi bırakın birsey oldugunu sanmıyorum siz de takıntı yapmayın .

+1000

Ay Allahım gece gece sinirlerim bozuldu , benimde kızım var 9 aylık ne diyosun sen ya , siliyorum ediyorum , kocanla sevismeden mi çocuk yaptın ? Oraya bişey girmeden bozulmayacagini bilmiyomusun ? Saçma sapan sinir Bozuyosun. Çocuğun vajenine silerken kızlık zarı bozulmayacagini bilmeyen yoktur . Ama o çocuğa bişey yaptıysan varya , benim çocuğum değil ama seni bi anne olarak Allaha havale ediyorum ..

Sen öyle yapabilirsin
Terbiyenizi bozmayin. Sordugunuz sacma ve igrenc otesi soruya, insanlar sabirlari elverdigi olcude yanit vermeye calisiyor. Siz de tesekkur edeceginize, laf yetistiriyorsunuz. Hem bilmiyorsunuz (ki soru soruyorsunuz) hem de laf sokuyorsunuz

Çünkü herkes üzerime geliyor haksızmışım gibi davranıyor haksız olsam dahi beni sapık kötü anne yerine koymaları doğru mu allah aşkına ben bu çocuğu kaç gafta karnımda taşıdım ne sancılar çektim bu tür şeyleri duymak için mi ya da böyle muamele görmek için mi kuşkulandım korktum sordum güzelce söylemek varken neden bu kadar baskı

O en iyi vekildir her şeyi görür Allah’a şükür İmanımız allah a inancımız var BÖyle sizin düşündüğünüz gibi sapıklıklrı ne yaşadık ne gördük benim annem çarşaflı bende tesettürlü bi bayanım bunlrı düşünmem bişeu oldu korkusu yaşamam çok mu anormal anlamıyorum evet benim için önemli belki kızım içimde önemli olacak nereden bilebilirim

Bende sana soruyorum o halde bekaretin tuvaletini yaptıktan sonra yikiyosun kuruluyosun bozuldumu?

Burada kızlık zarının önemi yok , ama senin çocuğun kızlık zarı bişey mi oldu dersen kıyamet kopar . Ne olabilir diyoruz bizde alt degistirirken bişey olmaz , banyo vs bişey olmaz demekki senin başka şüphelerin var

Bak çünkü dünyada neler oluyor haberde neler neler duyuyoruz kendini ifade etme şeklin yanlış ve belliki takıntılı bir annesin banyoda birsey olmuş olabilirmi diye aklına gelmesi bize göre tuhaf yanlışlıkla birsey yapıp yaomadigina emin olman gerekiyor sonuçta özel bir yer orası sende kadinsin biliyorsun açık açık anlatmak istemiyorum kötü niyetin yoktur inşallah ama bunları düşünüyor olman tuhaf illa sadece bu konuda değil her konuda takıntı yapmak iyi değil inceleme bırak eğer çok korkarsan hem bir çocuk doktoruna götür hemde takintindan dolayi psikoloğa git .

Başka bi şüphem Yok olmazsa tamam diyorum bende boşuna korkmuşum diyorum ama konuyu uzatıyorsunuz

Çarşaflı,tesettürlü olmak iman ahlak ve namus göstergesi mi? Neler neler gördük siz merak etmeyin.

Güzel kardeşim o kadar sıkıntılar çektin doğurdun; Allah bağışlasın. (Hemen hemen her mesajımda bunu yazdım)

Madem o sıkıntılarden geçtin anne oldun. Önemli olan o yavrunun kızlık zarı mı? İleride önemserse üzülürüm beni suçlar demişsiniz. Diyelim ki bozulmuş, diyelim ki esnek, diyelim ki doğuştan yok kızlık zarı. Oturup "ben altını alırken dokundum da bozuldu, sen banyoda kendin mi yaptın acaba 2 yaşındayken, affet beni yavrum" mu diyeceksiniz? O da bunlara inanacak ve sizi mi suçlayacak/reddedecek? İstismar yok bir şey yok. Evladınız sizi niye suçlasın? Evhamı bırak gözünü seveyim. İnsanlara da cümlelerinde evlatlarının adını geçirerek saldırma.

Ben de muhafazakar bir insanım, başörtülüyüm, gerektiğince inancıma uygun yaşamaya gayret ediyorum. Ama şu zar meselesi zerre umrumda olmadı, olmayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…