• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek sevmesini bilmeyen akrabalarla nasıl başa çıkılır?

Sanırım annelerin genelinde bu sahiplenme ve koruma duygusu fazlaca gelişmiş.Bende aynı sizin gibi düşünorum. İnsan yavrusunu kendi gözünden sakınıyor.Bizim nesil daha da bilinçli bu konuda.Okuyoruz araştırıyoruz, olması gerekenleri uzmanlardan öğreniyoruz.Kısacası bebeğimizi en iyi şekilde yetiştirmek için donanıyoruz. Fakat bir takım insanlar sizden daha iyi bildiklerini yada daha önce çocuk büyüttüklerini söyleyerek olması gerekenin onların davrandığı gibi olduğunu göstererek istediklerini yapıyorlar.Bu sitedeki yakarışları aslında herkes okusa belki toplum daha bilinçlenir.En azından söz sahibiyiz burada... Bende yapılmasını istemediğim davranışları kimi zaman belirttiğimde üstüme gelindi. İnsanları kırmayalım diyorsun ama onlar seni kırmaktan çekinmiyorlar. Onların büyüttüğü çocuklara biz karışmıyoruz bu dabizim hayatımız bizim çocuklarımız bence herkes birbirine saygı göstermeli.Sizleri çok iyi anlıyorum sanırım bütün anneler böyle.Umarım herkes kendi istediği gibi büyütür bebişlerini sevgiler.....

kesinlikle katılıyorum ben bebekleri ısırarak sevenlere çıldırıyorum bi de inanır mısınız bize gelen dıdının dıdısı bi kadın (ablamın eltisi) 2-3 yaşlarındaki acayip derecede yaramaz olan neredeyse düz duvara tırmanan oğlunun kucağına iki aylık bebişimi vermeye kalktı verdirir miyim hemen karşı çıktım bu insanlar ne garip ya biz canımızı tehlikeye atıp doğuruyoruz onlar ne rahat gerçi ne diyo bilseniz o oğlunu kırk günlükken 8 yaşındaki yeğeninin kucağına kanguruya takıp bakkala yolluyomuş :)))))))))

:) o senin dıdının dıdısına ne denir biliyor musun ? ( yuhhhhhh ) :oklava: daha neler yaaa verirmiyim hiç

HZ.Ali nin bi sözü var çok haklı diyorki çocuklarınızı yaşadığınız zamana göre değil yaşanılan zamana göre büyütün

Back