Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bebeklerın opulmesıne cok karsıyım bazı akrabalar sevme adı altında caktırmadan opebılıyorlar ne kadar opmek yasak desekde klava:
mınıcık seylerı opmeye nasıl kıyıyorlar anlamıyorum ben koklamaya kıyamazken
Çok üzgünüm çoook
ben öpmelerine de razıyım..
ısırarak, hoplatarak, pattada pattada vurarak bebek sevilir mi?
sinirden küplere biniyorum..
2 aylik da olsa bana minicik geliyor
Çok üzgünüm çoook
benimde yeğenim var 3 buçuk aylık oldu şimdi. daha bir defa öpmüş değilim kokluyorum. öpenlere sinir oluyorum annem öpmek istiyo bazen kızıyorum annemede. çok karşıyım minicik bebeklerin öpülmesine.
şimdiye kadar bizim bebeği havalara atan olmadı babasından başka:))) onada yengem kızıyo bebek korkuyo çünkü atıyo kendini.
ne kadar anlayışsızlar hayret edersiniz, her akşam bebek sevmeye gelen eşimin tarafı var her akşam aynı kişiler düşünebiliomusunuz kucaklarına alıp hoplatıyolar çığlık çığlığa uyuyan bebeği uyandırıyolar sonrabütün gece huzursuz oluyo uyumuyo uykusunda korkuyo ağlıyo, bebeğim sürekli emmek istiyo üstelik, bi bu oda bi o oda mahvolduk. zile basmayın diye kapıya yazmama rağmen, hala basıyolar, 10 yaşında oğlunun bile kucağına veriyolar, kafası boşlukta kızımın, çıldırıcaktım nerdeyse.sanki oyuncak bebek, eşim evde yoksa kapıyı da tel i de açmıyorum yetti artık çok bebek seven doğursun
arkadaşlar ya bendede aynı sorun var bizde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz gunu cogu zamanı beraberiz cocugumu sevdiklerini bi görseniz sallıyorlar elinden kafasından tutup sallarlar ıslak ıslak öperler evde küçük görümcem var(ilk okul bire gidiyor) onun bunun elinde rezil coooooooook söyledim yapmayın etmeyin diye kızdımda işe yaramadı ,bişeyler bahane eder eve kacardım cocugu kıskanıyorsunuz dediler kırıldılar ,bize cocuk büyütmesini ögreteceksin dediler .baktım olmuyor bıraktım
arkadaşlar size na anlataym bakın.Bizim yan komşumuz var ikinci çocuuna hamile kaldı 6 yaşında bir oğlu varken kızı oldu.oğlu krese gidiyor haliyle bebeği kıskandı ve doğumu duyup gelen gidende hiç eksik olmadı artık bebek yetişkinlerden mi yokse abisinden mi kaptı bilinmez hastalandı ama devemlı uyuyarak annesi süphelendi tabi doktora gittiler bebeğin akciğewrleri enfeksiyon kapmış nefes alamıyor ve kalp ritmi çok hızlı atıyor önce yoğun bakım sonra özel odada 36 gün cerrahpaşada yattılar annesi bebeği emziremiyordu bile kalbi hızlı atıp boğulmasın diye birebir tanık oldum o insaların çilesine.Hatta hastanedeki klinik şefi bebeği görünce bağırmış annesine 1 haftalık bebeği nasıl bu hale getirdiniz diye çok üzülmüş kadıncağız ne bilsin önüne gelen alıp seviyordu kucağına bebeği.o yüzden yeni doğmuş bebeği olabildiğince yatağından kaldırmayacaksın annesi emzirsin yeter değilmi.yazık yani bebeği hala kardiyolojiye taşıyor insanlarhayata 1-0 yenik başladı yavrucak. Banada ders oldu yarın öbürgün çocuğum olsun bende bırakmayacağım şap şap öpsünler diye.bübüyünce öpülsün seven uzaktanda sever.sevgiler