Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim benim oglum olcak kendim yapmadim sekerlerini hazir aldimm.. haziran kiz anneleri icin denemistim bu modeli fikir olsun diye gostermek istedim 2 dk ormustum kolay bi model bu
evet bunları cok begendim bende ama nasıl yapılır tam bilmiyorum o yüzden yapamadım daha kolay yapılacak seyler arıyorum aslında yoksa bunlar cok güzel yapabilsem biri gösterse yada anlatsa nasıl baslayacagımı falan ben daha sonra kolayca yapabilrim aslında.....
ben senin için örnek çıkarmayı denicem güzelim en kısa zamanda...pazartesiye kadar yapabilirsen resmini koyarım...ne kadar kalı senin doğuma...yani vaktimiz var mı:)))
tesekkür ederim canım bekliyorum cevap bekliyorum senden daha 6 ay var doguma o zamana kadar cok yaparım ben cıkartamadım örneklerini eger sencıkarta bilirsen cok sevinirim .....
önemli degil canım olurmu öyle sey ben bi modeli denedim aa hiç güzel olmadı tekrar ugrasacagım ilk sayfadaki sekeri ugrasıyorum yapmaya 2. resim olanı....