Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki beğendiniz mi benim bebek şekerlerimi. Hiç yorum alamadık. Kapı süsümde aynı biblolardan benim. Bu arada kalın perdemiz ve abajurumuzda geldi. Cibinlikte gelsin. Fotoğrafını koyacağım. Bu hafta biter hepsi inşallah.
kızlar çok güzel söylüyosunuz da ben kendime güvenemiyorum yapabilirmiyiz ki , bir de astarı yüzünü geçmezmi .. maltepede oturuyorum buralarda bulamazsam eminönünde vardır uygun fiyata hazır diye düşünüyorum , bir gezmek lazım.. el emeği her zaman daha kıymetli olur tabi .. ya da siz yapın resmini buraya koyun nasıl yaptığınızı da yazın kopya çekelim benim gibi bilmeyenler keşke kendimiz yapsak hem oyalanırdık , zevkli olurdu , havamız da olurdu yani şakkıdı
benim kızkardesimde maltepede oturuyor oda kendisi ordan aldı ve yaptı çok güzel olmuştu herkes nerden aldığını soruyodu maltepedede var yani canım kolay gelsin şimdiden allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsina.s.
çok güzel olmuş bıdışım şekerlerin çok hoşuma gitti
senacecim senin o çerçevelerde çok ii fikir çok beğendimm küçük patik ördü dedin kayınvalidem onun içinemi koyucaksın canım tülle lavantayı benimde aklımdan patik geçioda nasıl yapacağımı bilemedimm yazarsan sewinirim canım...
CANIM HASTANEYE ÇİKOLATALARIMIZDAN GÖTÜRMEK İSTİYORUM.senace keselerde çok güzel olmuşş
onuda hastanede dağıtırsınız...
CANIM HASTANEYE ÇİKOLATALARIMIZDAN GÖTÜRMEK İSTİYORUM.
DAHA ŞIK ve UYGUN OLUR GİBİ GELDİ.
TEYZEMİN GELİNİ HAMiŞ.
EĞER ONUN KIZI OLURSA ONA HEDİYE VEREBİLİRİM :))
senace ben göremedim kesleri çarpı çıkmış , tekrar koysan resimlerini cnm..