ınsallah hayallerın gercek olur kuzum bı an once kredınız bıterse cok rahat edersın ınsallahSermayem olsa ah neler yapacam daBi de üstüne kredi ödeyince yemiyo
Valla yaparsinBüyüyünce organizasyoncu olacam haha
Valla yaparsin
Bi organizasyon sirketi soyle, bir guzel ofis. Mis olur sana mis
Harcanıyorum evraklar arasında bu işyerindeınsallah hayallerın gercek olur kuzum bı an once kredınız bıterse cok rahat edersın ınsallah
ya harıkasııınnnnn
Mutlu günlerde kullan kızınla inşallah : )ya harıkasııınnnnn
super olmus super ellerıne saglık yaaaa :)
Güle güle kullan minnoşunlageldı kargo
cook tesekkur ederrıııım cok guzel olmuslar bayıldıımmm
ellerıne saglık
Diş partisi yapacaksın bu gidişlekılıtlı posetlere koymussun ben oyuzden tahmın ettım cıkarmadım :)
okadar guzel kı kızım bı an evvel 1 yasına gırsın ıstıyorum
nerdeyse bı bukadar daha kaldızaman cabucak gecsın de magnetlerı bı an evvel gün yuzune cıkarayım
ayyyyDiş partisi yapacaksın bu gidişle
Fikir değiştirirsen
Etiketi yapar sana atarım, çıktı alır zımbalarsın. Bilgin olsun
Bana mail adresi atar mısın, etiketi göndereceğim : )ayyyycook heyecanlandım olabılır
Merhaba
Tüm magnet modelleri lavantalı, tüllü ve mıknatıslı olarak hazırlanır
Renkli etiket hediyemizdir
Kargo alıcıya aittir
Bilgi için özel mesaj ya da konuya yorum yaparak benimle iletişime geçebilirsiniz
Erkek bebek şekeri modellerimiz ( Sadece küçük kalp 2,00 TL olup diğer modeller 2,50 TL - 4,00 TL arasında değişmektedir )
Eki Görüntüle 1836594
Erkek bebek şekeri modellerimiz ( Sadece küçük kalp 2,00 TL olup diğer modeller 2,50 TL - 4,00 TL arasında değişmektedir )
Eki Görüntüle 1836605
Eki Görüntüle 1836609
Kına hediyeliklerimiz Erkek bebek şekeri modellerimiz ( Sadece küçük kalp 2,00 TL olup diğer modeller 2,50 TL - 4,00 TL arasında değişmektedir )
Eki Görüntüle 1836606
Kitap ayraçları resimde görüldüğü şekliyle gönderilir ( 1,50 TL )
Eki Görüntüle 1835873
Tesbih kutusu ve havluluk
Eki Görüntüle 1838302 Eki Görüntüle 1838303
NOT: Referanslarım
darkmore
N nscckts
kıme gore neye gore pahalı ? hıc pahalı degılYALNIZ ÇOK PAHALIYA SATIYORSUN. BEN NİKAH ŞEKERİ Mİ ....DAN YAPTIRDIM DAHA UCUZA GELDİ. 1.50 - 2.00 LİRAYA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR