- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- Konu Sahibi tarifenin marifeti
hımm peki odeme kapıda nakit olarak mi yapılıyor ve kolonya şiseside yapıyrmusun1.30 a yaparım canım tanesini.. kargo dahil..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm peki odeme kapıda nakit olarak mi yapılıyor ve kolonya şiseside yapıyrmusun1.30 a yaparım canım tanesini.. kargo dahil..
evet bunları diyorum cnm . Havale eft nasıl oluyor ? Anlaşmali olarak kapıda nakit odeme olmuyormu bn kargoya odesem ucreti. Bu şekilde olursa magnet ve kolonya yaptrmayı isterm.kapıda ödeme yok canım eft veya havale ile alıyorum ödemeleri.. böyle bir şey mi diyorsunuz ? içinde kolonya olan modellerden yani ?
Eki Görüntüle 1305539
evet bunları diyorum cnm . Havale eft nasıl oluyor ? Anlaşmali olarak kapıda nakit odeme olmuyormu bn kargoya odesem ucreti. Bu şekilde olursa magnet ve kolonya yaptrmayı isterm.
en üstteki takımın hem bütün fiyatı hemde sadece bebek bandı taç bide terlik üçlü olarak fiyat verebilir misin ?
en üstteki takımın hem bütün fiyatı hemde sadece bebek bandı taç bide terlik üçlü olarak fiyat verebilir misin ?
encok giden nikah şekeri bebek süsleri bunları mesaj tabilirmisiniz tlofonuma fiyatını istiyorum misal nikah şekri