Doğuma Hazırlık bebek şekeri en uyguna nereden alınır?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

burcu4530

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
58
0
36
İstanbul
kızlar bebek şekerini eminönünden mi alsam internetten mi?
en uyguna nereden olur sizce?
bide internetten alıp memnun olan var mı acaba?
bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var :16:

Ben size kısa bir bilgi verebilirim belki siz ve sizin gibi uygun fiyat arayanlara lazım olur. Tesadüfen başka birşey araştırırken buldum ben de siteyi. Kendi şekerini kendin yapma mantığı üzerine kurulu ve fiyatlar oldukça uygun geldi bana. Araştırmanızı tavsiye ederim. İnternette kendi şekerini kendin yap yazınca çıkıyor zaten ...

tatlım emınonu tarafından da ıstedıgın guzellıkte ve fıyatta bulabılırsın ama yurume olayı oldugu ıcın yorulma durumu oluyor ıste.

Valla ben hamileliğimin son dönemini neredeyse eminönünde geçirdim. Şark hanı tavsiye ederim. Orda çeşit çok daha fazla. İstersen interneti incele bide git şarkhandan bak int. daha ucuzsa beğendiğin modeli internetten sipariş edersin. Hemde önceden yakından görmüş olursun. Ben boş biberonlar ve keseler aldım. Madodan da renkli iri draje çikolatalardan aldım.
Her bir biberonun içine 3-4 draje koydum. Onuda keseya koydum şirin olmuştu. Ama 22 gün erken doğurunca şekerlerin son hali hastaneye yetişmedi. O gün hastaneye görümcemin eşi pelitten bir tepsi biblocu çikolata alıp getirmişti onlarda çok güzel ama pahalıydı.

Ben nikah sekerimi internetten almistim 3 gun icinde hazirlayip yollamislardi cok memnun kaldm.zevkinize gore yapmak istiyorsaniz eminonu daha mantikli.ben bu sefer kendim yapmak istiyorum erken alicam hem zaman geciririm :6:

Ben ablam için hediye hazırladım bebek şekerlerini.Ankara Ulus'ta Suluhan diye bir çarşı var, o çarşıdan aldım.Üst katta soldan girince sanırım ikinci köşedeydi.Bebek şekeri satan bir dükkan var.Hem istediğiniz modeli beğenip ondan yaptırabiliyosunuz, hem de modelin malzemesini alıp kendiniz yapıyosunuz.Ben malzeme aldım kendi emeğim olsun diye.Hem fiyatı uygun hem de seçenek çok.Ankara'dakiler için tavsiye ederim.

Back
X