• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek sandım 5 cm kist çıktı'''!!!

almeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
83
0
46
İstanbul
Merhaba kızlar ;
hayatımdaki 2.şoku yaşıyorum ...1 YIL ÖNCE KADIN DOĞUMDA ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞU ÇIKMIŞTI... 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM 19 AYLIK EVLİYİM. TÜPLERİMDE AÇIK , BU AY KLOMEN İÇTİM GÜNDE 2 TANE 5 GÜN BOYUNCA BİR YUMURTAM OLUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM. 35 GÜN OLDU BUGÜN İTİBARİYLE O KADAR UMUTLUYDUMKİ GEBEYİM DİYE ...BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 0,1 ÇIKTI NEGATİF YANİ. DOKTOR MUAYENESİNDE 5 CM KİST OLDUĞUNU GÖRDÜ. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK MUTSUZUM BU 3 HAFTA DA BU KADAR BÜYÜR MÜ KİST DIYE DOKTORDA ÇOK ŞAŞIRDI ... ADET SÖKTÜRÜCÜ HAP VERDİ ...BANA YARDIM EDİN LÜTFEN BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN VARMI YADA BU KİST ADET OLUNCA GİDERMİ ? BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...

canım sıkıntı yapma klomenin prospektüsünde bile yazıyor basit kist oluşur ancak adetle beraber atılır sters yapma doktorun dozu tekrar ayarlar ona göre yol çizersiniz.

eğer gitmezse soğan suyu yap.bana doğum kontrol hapı vermişti içmemiştim.4 cm e yakındı.ve soğan suyu attı

saolun kızlar inşallah sizin dediğiniz gibidir.Benim korktuğum doktorum çikolata kistide olabilir dedi ..Ve benim adetlerim çok düzenliydi her ay tıkırında olurdum ameliyat sonrası bile öleydi. Adet sökücü işe yararmı sizce kist inşallah dediğniz gibidir.

canım meraklanma benimki 7 cm den daha büyükdü çok ağrılarım oldu eğilip kalkarken otururken falan batıyodu gögüs uclarım sızlıyodu hiç sızlamazdı bende hamilelik sandım kistmis adet olunca rahatladım adetim cok fazla sancılıydı 2 gün yattım simdi rahatladım ama sanırım gitti ben bu kist yüzünden tedaviye ara verdim soğan suyu denicem 2 ay

ayyyy canımm ya inşallah dediğin gibidir...bebek sahibi bizlere ne kadar zor yaaa etrafımda herkes hmencik sipariş veriyo geliyooo ....

canım senin yaşadıklarının aynısını ben geçen hafta yaşadım adetim gecikti evde test yaptık yok çıkmadı hemen dr gittik neyse ultrasondan baktı veeee 7cm çapında kocaman bi kist aynen bende dondum kaldım ağlaya ağlaya evde geldim :14::14:38 gün oldu adet olamadım çok sinirliyim ve gerginim :14::14:
bu ay yumurta takibine başlayacaktık ne için gittim neyle karşılaştım :14::14:dr adetim gelsin diye duphaston verdi 10 gün için de adet olursun dedi 5 gündür içiyorum bekliyorum bakalım:31: sonrasın da adetin 3. günü doğum kont hapına başlıyacam inşş eritir
ger ay bi sorun hey bi başka sorun rabbim sabır versin bizlere :25:

bu ara da her gece civanperçemli karışık çay yapıp içiyorum çok iyi geliyomuş adet gecikmelerine kistlere :31:

galiba bildiğim kadarıyla yumurtalar büyüyüp çatlayamadığı için kiste dönüşümüş :14:

birebir aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 37 gün oldu adet olmayalı . allah yardımcımız olsun hergün ağlıyorum kendimi suçluyorum ama bakıyorum sonunda yine bişe olmuyo. Hayırlısı olsun diyelim inşallah gider hemencik.gitmezse bana da doğum kontrol hapı vericek adetin 3. günü bakıcak doktor inşallahhhhhhhhhhhhh kaybolur gider geçmiş olsun canım sanada ....

birebir aynı şeyleri yaşıyoruz benimde 37 gün oldu adet olmayalı . allah yardımcımız olsun hergün ağlıyorum kendimi suçluyorum ama bakıyorum sonunda yine bişe olmuyo. Hayırlısı olsun diyelim inşallah gider hemencik.gitmezse bana da doğum kontrol hapı vericek adetin 3. günü bakıcak doktor inşallahhhhhhhhhhhhh kaybolur gider geçmiş olsun canım sanada ....

sağol canım inşş bu baş belası kistler hemen çabucak geçip gider :31:ama sen kendini niye suçluyosun ki ağlayıp üzüyosun bu bizim elimizde olmayan bişey ağlasakta sızlasakta yapacak malesef pek bişey yok sabırla dr verdiği talimatlara uyacağız :5:genel de herkesin doığum kont hapıyla eriyip gidiyo :31:

canım noldu adet oldun mu? benim hala tık yok :(((

canım ben dün itibariyle adet oldum çok şükür adet olduğuma bu kadar sevinceğimi hiç düşümnmezdim :9::9::9:yarın da doğum kont hapıma başlıyorum inşş kistim de erir tedavime sorunsuz başlayabilirim :16:

canım tekrar bi dr git istersen allah korusun kist önemli bişey :44:

canım çok sevindim adet olduğuna hey allahım neyi ararken neye sevinir olduk valla:)) Ben adet söktürücü ilaç içiyorum daha 40 gun oldu bugum ilaç bıttıkten sonra 3 gun falan beklemem lazım doktor öle soyledı daha uzun sürerse gıdıcem canım bekliyorum hala:(sen bence bı doktora gıt adetın 3. gunu falan belkı erir gider gerek kalmaz ilaca...

canım çok sevindim adet olduğuna hey allahım neyi ararken neye sevinir olduk valla:)) Ben adet söktürücü ilaç içiyorum daha 40 gun oldu bugum ilaç bıttıkten sonra 3 gun falan beklemem lazım doktor öle soyledı daha uzun sürerse gıdıcem canım bekliyorum hala:(sen bence bı doktora gıt adetın 3. gunu falan belkı erir gider gerek kalmaz ilaca...

haklısın canım neye üzülüp neye sevineceğimiz bizde anlamış değiliz :9:bende canım duphastonla adet gördüm nihayet gecikmeli de olsa geldi çok şükür :30:
bu adetimle beraber dr çağırmadı canım doğum kont hapı bittikten sonra 3. günü çağırdı canım o zaman gideceğim:31: hem biraz dr ara vermiş olurum zaten bu ara çok sık gittim bunaldım iyice :14::14:inşş kistim de erir ya offf bide bu çıktı başıma :23::23:

Back