- 26 Temmuz 2023
- 48
- 11
- 32
-
- Konu Sahibi Nemesiss10
Merhaba ben oğlumda mustelayla başladım ilk sonra aşırı konak çıktı ve işin içinden çıkamadık. Bio baby önermişti doktormuz hem doğal içeriği temiz hemde çok iyi geldi daha sonra kızımdada direk biobaby ile başladım. Etrafımdaki herkese önerdim her kullananda memnun kaldıArkadaşlar merhaba, yenidoğan için şampuan önerileriniz ne olur acaba? Ben bübchen ve weleda markaları hakkında güzel yorumlar okudum fakat bir de mustela klasiği var sizlerin önerileri ne olur acaba ya da bübchen ile weleda kullanan var mıdır aranızda ?
Sampuana gerek yok, sadece su yeterliArkadaşlar merhaba, yenidoğan için şampuan önerileriniz ne olur acaba? Ben bübchen ve weleda markaları hakkında güzel yorumlar okudum fakat bir de mustela klasiği var sizlerin önerileri ne olur acaba ya da bübchen ile weleda kullanan var mıdır aranızda ?
Sebamedin ürünleri çok guzel oluyor onu tavsiye ede bilirim şampuanlari kremleri ben kullaniyorum dogumdan beri çoçugumaArkadaşlar merhaba, yenidoğan için şampuan önerileriniz ne olur acaba? Ben bübchen ve weleda markaları hakkında güzel yorumlar okudum fakat bir de mustela klasiği var sizlerin önerileri ne olur acaba ya da bübchen ile weleda kullanan var mıdır aranızda ?
Aa onda ne bulundu bizim zamanımızda temiz içerikliydiMustela temiz içerik değil.
Ben Baby Me organik serisini kullanıyorum temiz içerik memnunum. Şampuan, köpük sabun, pişir kremi hepsi buradan.
Siveno da temiz içerik onun da kendime roll on bebeğime deterjanını kullanıyorum. Memnunum ürünlerden.
2 yıl önce güzel bir Pr’la hepimizi yemişler. Meğer içeriği hiç temiz değilmiş. Ben kullandığıma çok pişmanım.Aa onda ne bulundu bizim zamanımızda temiz içerikliydi2 yıl önce
2 yıl önce güzel bir Pr’la hepimizi yemişler. Meğer içeriği hiç temiz değilmiş. Ben kullandığıma çok pişmanım.
Unibaby kullaniyorum 4. Aydayiz hem saça hem vücuduna gayet memnunum fiyatida uygunArkadaşlar merhaba, yenidoğan için şampuan önerileriniz ne olur acaba? Ben bübchen ve weleda markaları hakkında güzel yorumlar okudum fakat bir de mustela klasiği var sizlerin önerileri ne olur acaba ya da bübchen ile weleda kullanan var mıdır aranızda ?