Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullananlar :)

Valla ben kullaniyorum. Uni baby boyasiz olani. Içine çay ağacı yağı da ekliyorum. Bir yıldır kullaniyorum saçlarım hiç böyle güzel olmamıştı
cay agaci yağı ne kadar koyuyorsun sendeki yararı ne oldu

Peki etkisi nasıl bende kullandım 1 ay ama saç diplerim tıkandı yağlandı kaşıntı bitmedi maalesef

Yumuşacık ve kaşıntı kalmadı alerjimden dolayı senelerden beri bunu kullanıyorum hipoalerjenik olduğundan dolayı kızımı da bununla yıkıyorum bana nivea nın bebek sampuanı alerji yapmıştı dalin hiç kullanmadım en kötüsü deniliyor ondan dolayı mustela bile alerji yaptı bana düşünün ama bu hiç alerji yapmadı

johnsons kullaniyorum senelerdir vucudumu da onunla yikiyorum saçlarımı da
johnsonsı ben hala kızıma kullanıyorum fakat eski hali daha iyiydi sanki kızımın saçları çok dökülüyor bu aralar johnsons'a bağlıyorum bunu ben.. arada kendim için de kullanıyorum saçlarımı felaket döküyor diplerimide çok iyi arındırmıyor ama yumuşacık yapıyor :)

Şuan için öyle bir sorunum yok :)

süperr valla en azından alerjik etki yapmıyor çok iyi.. ben uni baby nin bebek şampuanını alıcam kızım için yüzümü de yıkıyorum çünkü en azından saçı dökülmüyor uniyle..

Bende kızımın kiyafetlerini uni baby nin deterjan ve yumusaticıyla yıkıyorum iyi bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…