• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullananlar :)

Benim kuzenim senelerdir kızıl saçlıdır.
O da banyodan çıkarken son suyuna mutlaka sirke koyuyormuş. Boyanın akmasını önlüyormuş.
Kızıl saç hani bir kaç yıkamadan sonra saçma bir renk alır bakıra doğru onu engelliyormuş.
Benim sacimda boya yok ama yinede deniycem nasil bi yumusaklik sagliyo merak ediyorum ben yumusak sac hastasiyim ya boyle pamuk gibi kaygan olucak illa :))

yeşil şampuanı denedim saçlarımı çok sertleştirdi durulama suyu olarak son bikez sirke karıştırdığım suyla duruladım bariz bir yumuşaklık hissettim evet :) ama sonrasında saçlarımı kuruladığımda o yumuşaklık kalmadı birbirine çok dolaştı saçlarım uzun süre deneyemedim çünkü saçımı açıcam diye çatır çutur kırılıyo saçlarım hoşlanmıyorum o kırık kopmuş görüntüden ne yazık ki.. yeşil sabunu birde şu şekil denedim ilk başta önce yeşil sabunla yıkayıp 2. yıkamayı jonhns la yapıyorum.. öyle çok daha yumuşak oluyor.. ama jonhsons tek başına da benim saçlarımı hem çok güzel temizliyor hemde çok yumuşatıyor kuruduktan sonra da dolaşma vs hiç olmuyo saçlarımda.. :KK200: uzun süreler kullanmayı düşünüyorum bebek şampuanını çünkü özellikle saç derimin çok rahatladığını hissediyorum nedense birde saçlarımı çok parlak yapıyor :KK68:

Bunca zamandır itinayla sadece johnsons kullanıyoruz ailecek 😊 maşallah çokda bereketli hala daha var şişede 3'ümüz kullandığımız halde baya dolu dolu kullanıyoruz..😊 saçlarım çok yumuşak hiç kuruma keçeleşme olmadı sonuçtan çok memnunum.. eskiden 1 ay dolmadan şampuan biter yenisini alırdım.. kızımın şampuanı ozaman 6 ay giderdi tabi 😁 şimdi 3'ümüz bir şampuan kullanıyoruz 2 ay oldu kullanalı tahmini 3 ay gider bize hem daha bereketli oluyor bu şekilde hemde kimyasaldan azda olsa uzak kalmış oluyoruz.. kepek ve dökülme olmadı şuana kadar.. aksine dökülmeler durdu saç derimi de arınmış ve ferah hissediyorum ben böyle devam ederim gibi görünüyor artık 😍

Meraba kızlar aranızda bebek şampuanı kullanan var mı acep? Ben arada birde olsa kızımın şampuanını donem donem kullanıyorum ve saçlarıma verdigi canlı parlak görünümü çok seviyorum:KK68:
Acaba uzun süre devamlı kullansak ne gibi sonuçlar alabiliriz sizce? Uzun süreler bebek şampuanı kullanıpta memnun olan var mı aranızda? Bitkisel şampuanlar uzun süre kullanınca saçlarımda kuruma yapıyo saç diplerimide kurutuyo kaşıntı ve saçlarda kopmalar başlıyor bisure sonra.. acaba bebek şampuanlarında da uzun süre kullandıktan sonra öyle mi olur diye devamlı kullanmaya cesaret edemedim hiç.. ama bi denemek istiyorum uzun süre kullandıktan sonra saçta ne gibi fayda-zarar oluyor görmek istiyorum.. :KK23:
Bnde Ersağ nin bebek şampuanı kullanıyorum çok güzel oluyor :D :D

Merhaba hanimlar yaklasik 3 aydir kullaniyoruz bebek sampuani benim saclarimda esimde ciddi bi sac dokulmesi olmaya basladi.. ben kendimi bilirim ara ara dokulmeler olur ama bu denli olmaz yanlarim baya acildi.. esimin sac derisinde kizariklik olmaya basladi benim sac derimde sorun yok fakat anormal bi sac dokulmesi yasiyorum.. 🤔

Diktorya Secret Diktorya Secret dün banyoda seni andım anacım :KK70: :KK70: :KK70:
Diyeceksinki bu manyak banyo da beni düşünerekmi yıkanıyor. :KK53:
Şöyle ki annem ipek şampuanı almış, benim şampuandan bulamayınca ucuza kaçmış bizim ekonomi bakanı,
Tabi akşamın 22:00 mecbur kullanıcam
Şampuanın içine tatlı badem yağı ve çam terebenti kattım. Kendimce şampuanı kullanabileceğim hale getirmek için.
Saçım o kadar yumuşakdı ki inanamadım ve aklıma sen düştün :halay:
Mutlaka dene :KK200: sende banyoda beni anacaksın:KK70:

Diktorya Secret Diktorya Secret dün banyoda seni andım anacım :KK70: :KK70: :KK70:
Diyeceksinki bu manyak banyo da beni düşünerekmi yıkanıyor. :KK53:
Şöyle ki annem ipek şampuanı almış, benim şampuandan bulamayınca ucuza kaçmış bizim ekonomi bakanı,
Tabi akşamın 22:00 mecbur kullanıcam
Şampuanın içine tatlı badem yağı ve çam terebenti kattım. Kendimce şampuanı kullanabileceğim hale getirmek için.
Saçım o kadar yumuşakdı ki inanamadım ve aklıma sen düştün :halay:
Mutlaka dene :KK200: sende banyoda beni anacaksın:KK70:
Yaa allah iyiligini versin guldurdun beni :KK70: olsun bisekilde akla gelmisim anilmisim yaa bunada sukur hehehe:-)
Bi denemek istemistim bebe sampuanini uzun sure kullaninca nasi bi etkisi oluyo diye ama yan etki yapmaya basladi yumusakligindan da cok memnundum halbuki.. gel gorki avuc avuc dokulmesi normal degil salik gezemez oldum saclarimi taramaya korkar oldum o derece ciddi azaldilar.. ama ogrenmis oldum demekki neymis bebe sampuani uzun sure kullanilinca sac dokulmesi yapabiliyomus tabi herkeslerde ayni etkiyi yaparmi bilemem 🤭
Senin onerini denicem kuzucum ipegi cok severim ipekle buyudum ben ama gel gorki asiri kepek yapiyo yarin sampuan alicam pantene dusunuyorum tatli badem yagi aliyim cam terebentinde aliyim dokulmeyede iyi geliyo hem 💜💜

Son düzenleme:
Yaa allah iyiligini versin guldurdun beni :KK70: olsun bisekilde akla gelmisim anilmisim yaa bunada sukur hehehe:-)
Bi denemek istemistim bebe sampuanini uzun sure kullaninca nasi bi etkisi oluyo diye ama yan etki yapmaya basladi yumusakligindan da cok memnundum halbuki.. gel gorki avuc avuc dokulmesi normal degil salik gezemez oldum saclarimi taramaya korkar oldum o derece ciddi azaldilar.. ama ogrenmis oldum demekki neymis bebe sampuani uzun sure kullanilinca sac dokulmesi yapabiliyomus tabi herkeslerde ayni etkiyi yaparmi bilemem 🤭
Senin onerini denicem kuzucum ipegi cok severim ipekle buyudum ben ama gel gorki asiri kepek yapiyo yarin sampuan alicam pantene dusunuyorum tatli badem yagi aliyim cam terebentinde aliyim dokulmeyede iyi geliyo hem 💜💜
Kuzum ya Pantene almada ne alırsan al.
Bn doğal sentezini almıştım topak topal döktü çektikçe geldi allah allah dedim düzelir diye 2 hafta kullandım saçımı keçe gibi yaptı sabın bile öyle yapmaz İnan öyle matlaştık ki şekil bile almadı.
Sonra yine pantenin onarım şampuanını aldım ııı ıhhh olmadı yine döküldü fazlasıyla.
Sonra elidor avakado ve üzüm çekirdeği şampuanı aldım.
Bir de loreal arginin direnç 2 günde kesildi dökülme 2sinide kullanıyorum banyoda hangisi iyi geldi bilmiyorum ama tek tek de kullandım dökülmesi ve süper bir parlaklık oldu saçımda.
Bu hafta anneme gittim baktım banyoda yine pantene 3 in 1 ara da onarıcı yazıyor hadi dedim bir seferden birşey olmaz yıkıyım.
Yıkandım sabah sabah saçımı bir açtım ki saçımın yarısı elimde kaldı İnan.
YüZümü saç diplerimi kaşındırmsı da çabası akşama kadar bitli gibi kaşındım.

Kuzum ya Pantene almada ne alırsan al.
Bn doğal sentezini almıştım topak topal döktü çektikçe geldi allah allah dedim düzelir diye 2 hafta kullandım saçımı keçe gibi yaptı sabın bile öyle yapmaz İnan öyle matlaştık ki şekil bile almadı.
Sonra yine pantenin onarım şampuanını aldım ııı ıhhh olmadı yine döküldü fazlasıyla.
Sonra elidor avakado ve üzüm çekirdeği şampuanı aldım.
Bir de loreal arginin direnç 2 günde kesildi dökülme 2sinide kullanıyorum banyoda hangisi iyi geldi bilmiyorum ama tek tek de kullandım dökülmesi ve süper bir parlaklık oldu saçımda.
Bu hafta anneme gittim baktım banyoda yine pantene 3 in 1 ara da onarıcı yazıyor hadi dedim bir seferden birşey olmaz yıkıyım.
Yıkandım sabah sabah saçımı bir açtım ki saçımın yarısı elimde kaldı İnan.
YüZümü saç diplerimi kaşındırmsı da çabası akşama kadar bitli gibi kaşındım.
Fistikimm yaa banada inanki elidor cok kepek yapiyo asiri hemde o sac kasintisinida bende en cok elidor yapiyor hatta yara bile oluyor sac diplerim kasintidan :/ ama balli ve papatyalisini kullanmistim hakkini yiyemem bitek o iyi gelmisti onu da marketlerde bulmak bi dert valla illa gratis vb. yerlere gitmek sart oluyo onun icin.. elseve cok iyi geliyo sacima ama cok fazla sertlestiriyo hatta oyleki yazin denizden sertlesmis sacimi bile acamiyodum elseve kullanirken kepek ve kasinti yapmiyo ama o konuda severim elsevei :))
Valla kuzumm kimyasal kullanmiyim diyorum neler denedim organixinden tut tresanindan otacisina daha aklima gelmeyen naturway vs. herbisey denedim ben.. bunlar benim hep sacimi sert yapti kuruttu cali supurgesi gibi bakimsiz hale soktu hicde oyle yumusak paril paril olmadi saclarim bide taricam acicam derken hep koptu kirik kirik kabarik bi goruntu olusturdular.. pantene in ben guc ve parlak sampuanini aldim icine cam terebentin attim bi kapak badem yagida atcaktim ama almadim niyeyse sadece cam terebentin yeter dedim ama bu haliyle dun 1 bugun 2 yikadim bicak gibi kesildi sac dokulmem bi kalinlasti saclarim baya incelmisti cunku.. bu haliyle cok sevdim yumusacik yapti bide cam terebentsiz kullanmak lazim bakalim nasi etkisi olucak 🤔 bi sisem bitsin bidahakina tekrar alcam cam terebentsiz kullancam etkisini merak ettigim icin ☺️

Ayy canımmm senin adına öyle sevindim anlatamam😍valla bu pantene bna yaramıyor kuzum çok fırsat verdim kendisine ama annem beğeniyor.
Annem beni küçükken elidor pantenle yıkardı. Sonra bir ergenleştim saç dökülmem başladı 10 sene piyasada bulunan aktar olsun eczane olsun her yeni çıkan şampuanı denedim ilk terasla başladım 2008 yılında 10 Seneyi geçti o kadar maddi manevi ütüldüm ben şampuanlara ayyy bir de içine katmadığım yağ ampul hap kalmadı 😁
Çamterentin bnm saçıma olmuyor maalesef inçe telli kuruttu döktü keşke yarasaydı.
Sonra bebek şampuanı kullandım bir kaç sene johans bby ilk güzeldi zararda vermiyordu yararda sma biraz kullanınca anlamsız bir dökülme oldu ama şampuanla laf kondurmadım hiç..
Eee bebek şampuanı saf&temiz o dökmez bnm dökülme mevsimin gelmiştir diye.
Neyse ilk defa bu sene elidor pantene elseve, blendax kullandım yemin ederim bıktım doğal şampuanlardan diyerek ( ne kadar doğallar tartışılır aslında)
Pantene yaramadı aslında kokusu falan çok hoştu ama olmadı :(
Sonra diğer market şampuanlarını demedim birşey diyim mi bitkisellerden daha az dökülüyor saçım 10 küsür senedir boşuna uğraşmışım doğal da doğal diye..
Elidor hiç kepek yapmadı aksine kepek olan saçımı iyi temizledi kaşındırmadı.
Şampuanların herkese faydası farklı oluyor işte ...
Bu arada geçen beğendik markette elidor ballı papatyalı gördüm son 1 tane kalmıştı elim gitti geldi valla almak için evdeki bitsinde denerim sonra alırım dedim salak gibi keşke alsaydım dedin pişman oldum sonra.
Merak ediyorum o şampuanını kullananlar memnum tutulmuş bir seri imiş..
Bu yaz onu da denerim inşallah 👋🏻😘

Ayy canımmm senin adına öyle sevindim anlatamam😍valla bu pantene bna yaramıyor kuzum çok fırsat verdim kendisine ama annem beğeniyor.
Annem beni küçükken elidor pantenle yıkardı. Sonra bir ergenleştim saç dökülmem başladı 10 sene piyasada bulunan aktar olsun eczane olsun her yeni çıkan şampuanı denedim ilk terasla başladım 2008 yılında 10 Seneyi geçti o kadar maddi manevi ütüldüm ben şampuanlara ayyy bir de içine katmadığım yağ ampul hap kalmadı 😁
Çamterentin bnm saçıma olmuyor maalesef inçe telli kuruttu döktü keşke yarasaydı.
Sonra bebek şampuanı kullandım bir kaç sene johans bby ilk güzeldi zararda vermiyordu yararda sma biraz kullanınca anlamsız bir dökülme oldu ama şampuanla laf kondurmadım hiç..
Eee bebek şampuanı saf&temiz o dökmez bnm dökülme mevsimin gelmiştir diye.
Neyse ilk defa bu sene elidor pantene elseve, blendax kullandım yemin ederim bıktım doğal şampuanlardan diyerek ( ne kadar doğallar tartışılır aslında)
Pantene yaramadı aslında kokusu falan çok hoştu ama olmadı :KK43:
Sonra diğer market şampuanlarını demedim birşey diyim mi bitkisellerden daha az dökülüyor saçım 10 küsür senedir boşuna uğraşmışım doğal da doğal diye..
Elidor hiç kepek yapmadı aksine kepek olan saçımı iyi temizledi kaşındırmadı.
Şampuanların herkese faydası farklı oluyor işte ...
Bu arada geçen beğendik markette elidor ballı papatyalı gördüm son 1 tane kalmıştı elim gitti geldi valla almak için evdeki bitsinde denerim sonra alırım dedim salak gibi keşke alsaydım dedin pişman oldum sonra.
Merak ediyorum o şampuanını kullananlar memnum tutulmuş bir seri imiş..
Bu yaz onu da denerim inşallah 👋🏻😘
Elidorun balli papatyalisi cok guzel cidden bi sise kullanmistim baya sevmistim ama heryerde olmuyor iste tutulan seriyse kesin herkes sevmistir raflarda kalmiyo cogu zaman ☺️ Pantene ben kucukken annemde alirdi eve kullanirdik hic bi sikayetimizde olmadi babamlar abimler head and shoulders kullanirlardi annemle ben pantene kullanirdik bende evlenince iste malum eve sampuani vs. herseyi ben alinca degisiklik olsun diye denemedigimiz sampuan kalmadi bizim 😄 esim artik isyan etti yeter diye annem hala pantene alir eve bekarken annem gorurdu o isleri hep 😂 evlenince is basa kaliyo tabii 😄
Cok uzun zaman oldu pantene kullanmayali hani kimyasal ya ben dogal urun kullancam diye elidor mus pantene mis efendime solim elseve mis uzak durdum bi sure hatta ucuz sampuanlar da daha az kimyasal var dusuncesiyle hobby si ipegi durusu hacisakiri vs. onlari kullandim cok uzunca bi sure ama cok daha kotu oldu saclarim..
johnsons baby cok yumusak yapiyo paril paril yapiyo ama uzun sure kullaninca sac dokuyo yaa hatta suan kizimin saclari bile dokuluyo avuc avuc bundan once uzun surerir uni kullaniyodum kizimin saclarina hic boyle bi dokulme olmuyodu.. johnsons yumusak yapiyo diye aliyorum aslinda ama dokulmesi moralimi bozuyo bide saci inceltiyo baya onu farkettim 🤔
Valla en iyisi eskiden ne kullaniyosak ne iyi geliyosa ona geri donmekmis sanirim pantene bende bi nevi kurkcu dukkani gibi bisey oldu memnun kalmadigim bi sampuan olunca hep buna geri donuyorum :-)

Elidorun balli papatyalisi cok guzel cidden bi sise kullanmistim baya sevmistim ama heryerde olmuyor iste tutulan seriyse kesin herkes sevmistir raflarda kalmiyo cogu zaman ☺ Pantene ben kucukken annemde alirdi eve kullanirdik hic bi sikayetimizde olmadi babamlar abimler head and shoulders kullanirlardi annemle ben pantene kullanirdik bende evlenince iste malum eve sampuani vs. herseyi ben alinca degisiklik olsun diye denemedigimiz sampuan kalmadi bizim 😄 esim artik isyan etti yeter diye annem hala pantene alir eve bekarken annem gorurdu o isleri hep 😂 evlenince is basa kaliyo tabii 😄
Cok uzun zaman oldu pantene kullanmayali hani kimyasal ya ben dogal urun kullancam diye elidor mus pantene mis efendime solim elseve mis uzak durdum bi sure hatta ucuz sampuanlar da daha az kimyasal var dusuncesiyle hobby si ipegi durusu hacisakiri vs. onlari kullandim cok uzunca bi sure ama cok daha kotu oldu saclarim..
johnsons baby cok yumusak yapiyo paril paril yapiyo ama uzun sure kullaninca sac dokuyo yaa hatta suan kizimin saclari bile dokuluyo avuc avuc bundan once uzun surerir uni kullaniyodum kizimin saclarina hic boyle bi dokulme olmuyodu.. johnsons yumusak yapiyo diye aliyorum aslinda ama dokulmesi moralimi bozuyo bide saci inceltiyo baya onu farkettim 🤔
Valla en iyisi eskiden ne kullaniyosak ne iyi geliyosa ona geri donmekmis sanirim pantene bende bi nevi kurkcu dukkani gibi bisey oldu memnun kalmadigim bi sampuan olunca hep buna geri donuyorum :-)
Aynen canım ben bitkiseller kullandım eczane de pahalı şampuanlar en son frederic fekkai alıyım dedim düşündüm ettim ama yok almadım bir farkı olmayacak bnce elidordan elsevden..
Annemde şimdilerde gliss Pantene arasında değiştirerek kullanıyor bu 2 si yarıyor saçlarına hayatında bitkisel şampuan kullanmadı Bnden hala çok saçı vardır ve 14 yaşından beri röfleli nasıl oluyor bu iş ???
Ben çok geç anladım bitkisel doğal yalanlarını..
Bazen bu forumda yine aklım çeliniyor sarımsaklı şampuan kullanıyorum saçlarım gürleşti diyorlar..
Ama bn yıllar önce çok sarımsaklı ısırganla şampuan kullandım habiboğlunun Mecit Efendinin zigavusun garlexin neler neler hiç bi değişiklik olmadı ki ardınç katranı sabunu bile kullandım 2 sene kalıp gibi saçlarla gezdim..
Sebamed anti hairlosslar cildimi yakmaktan başka birşey yapmadılar ki içlerine kırdığım ampüller cabası..
Çok çektim bu şampuan işinden ama 30 yaşına geldim artık saçın silikona da ihtiyacı varmış en eski şampuanlar bunlar yıllarca herkes kullanmış bana mı zarar verdi yok ..
Küçükken elidor Pantene kremler kullanıp büyüytünce azıcık dökülmeye kim iyi dediyse aldığım şampuanlar bıktım valla artık..
Bnm 6 ve 3 yaşında kızlarım var inanırmısın 2 yaşından sonra bebek şampuanı kullanmayı kestim saçları düğüm düğüm oldu alamıyordum büyük kızımın saçının ucuna az krem kullanıyorum sadece o da İpek’e bitki özlü kremini çok az.
3 yalındaki kızıma elseve kullanıyorum saçları poposunu geçti inanırmısn çok yarıyor hafta da 1 kere bebek şampuanı kullanıyorum ona..
Şampuan şikayetlerini okuyorum herkes illahlah etmiş bitkisellerden acayip şikayet var...
Küçük kızımın saçını sana özelden fotosunu atayım canım saçını sadece elseve pembe argine direnç3 ile yıkıyorum..
Ha ayrıca dalin sakin falan eve sokulacak şampuan bile değil içinde zararlı ne varsa var edta ya kadar..
Bir yazı okumuştum bebek şampuanları aslında büyüklerin kullandıkları şampuanlardan çok farksızmış sadece içinde saça parlaklık veren bir takım maddeler yokmuş ..

Aynen canım ben bitkiseller kullandım eczane de pahalı şampuanlar en son frederic fekkai alıyım dedim düşündüm ettim ama yok almadım bir farkı olmayacak bnce elidordan elsevden..
Annemde şimdilerde gliss Pantene arasında değiştirerek kullanıyor bu 2 si yarıyor saçlarına hayatında bitkisel şampuan kullanmadı Bnden hala çok saçı vardır ve 14 yaşından beri röfleli nasıl oluyor bu iş ???
Ben çok geç anladım bitkisel doğal yalanlarını..
Bazen bu forumda yine aklım çeliniyor sarımsaklı şampuan kullanıyorum saçlarım gürleşti diyorlar..
Ama bn yıllar önce çok sarımsaklı ısırganla şampuan kullandım habiboğlunun Mecit Efendinin zigavusun garlexin neler neler hiç bi değişiklik olmadı ki ardınç katranı sabunu bile kullandım 2 sene kalıp gibi saçlarla gezdim..
Sebamed anti hairlosslar cildimi yakmaktan başka birşey yapmadılar ki içlerine kırdığım ampüller cabası..
Çok çektim bu şampuan işinden ama 30 yaşına geldim artık saçın silikona da ihtiyacı varmış en eski şampuanlar bunlar yıllarca herkes kullanmış bana mı zarar verdi yok ..
Küçükken elidor Pantene kremler kullanıp büyüytünce azıcık dökülmeye kim iyi dediyse aldığım şampuanlar bıktım valla artık..
Bnm 6 ve 3 yaşında kızlarım var inanırmısın 2 yaşından sonra bebek şampuanı kullanmayı kestim saçları düğüm düğüm oldu alamıyordum büyük kızımın saçının ucuna az krem kullanıyorum sadece o da İpek’e bitki özlü kremini çok az.
3 yalındaki kızıma elseve kullanıyorum saçları poposunu geçti inanırmısn çok yarıyor hafta da 1 kere bebek şampuanı kullanıyorum ona..
Şampuan şikayetlerini okuyorum herkes illahlah etmiş bitkisellerden acayip şikayet var...
Küçük kızımın saçını sana özelden fotosunu atayım canım saçını sadece elseve pembe argine direnç3 ile yıkıyorum..
Ha ayrıca dalin sakin falan eve sokulacak şampuan bile değil içinde zararlı ne varsa var edta ya kadar..
Bir yazı okumuştum bebek şampuanları aslında büyüklerin kullandıkları şampuanlardan çok farksızmış sadece içinde saça parlaklık veren bir takım maddeler yokmuş ..
Dalini ben kizim icin aldim eve soktum sokmaz olaydim cildi kabardi kirmizi kirmizi sac derisi kizardi hep kafam aciyo demeye basladi ilk basta dalinden oldugunu anlamadim 1 sene onceydi kizimin gozlerinde rahatsizlik basladi suan keratitle ugrasiyoruz ama en basinda baska goz hastaligi gecirdi goz doktoruna gittik bize direk hangi marka bebek sampuani kullaniyosunuz diye sordu doktor dalin diyince birakin kullanmayin gozlerine alerjik reaksiyon olusmus demisti zaten cildide kabardi diyince atin cope demisti doktor bize icerigi temiz urunler kullanin eczaneden alin demisti ve eczanede gozume uni carpmisti baktim temiz icerikli aldim cok da severek kullandim kizima biraz sertlestiriyo ama dalin kadar degil uclarina az bisey elseve mucizevi yag suruyodum kizimin sacina oyle tariyodum 🥰
Aay bayildim kizinin saclarina yaaa 😍😍 masallaahh🧿🧿 bendemi biraksam kizima kullanmayi bebek sampuanini yaa aklimi celdin bak 🤩 suan johnsons kullaniyorum kizima yumusak yapiyo baya ama cok fazla dokuyo sacini bide pantenele yikiyim bakalim kizimin sacini nasil olucak 🥰
Bitkisel konusunda sana katiliyorum dogal diye bisey yoktur hepsi kimyasal sadece iceriginin kimyasal orani dusuktur coktur amenna.. bana kesinlikle yaramiyor bu dogal bitkisel sampuanlar sacin silikonada ihtiyaci var silikon saci dis etkenlere karsi koruyan bi madde..
elseve in yagi bitince bidahakine pantene in argan yagini alicam onu daha cok sevmistim sac uclarina ondan suruyorum ben baya yumusatiyor uclari 🥰 hem agirlastirmiyor hemde parlatiyor saci 💕

Back