Ayy canımmm senin adına öyle sevindim anlatamam
valla bu pantene bna yaramıyor kuzum çok fırsat verdim kendisine ama annem beğeniyor.
Annem beni küçükken elidor pantenle yıkardı. Sonra bir ergenleştim saç dökülmem başladı 10 sene piyasada bulunan aktar olsun eczane olsun her yeni çıkan şampuanı denedim ilk terasla başladım 2008 yılında 10 Seneyi geçti o kadar maddi manevi ütüldüm ben şampuanlara ayyy bir de içine katmadığım yağ ampul hap kalmadı
Çamterentin bnm saçıma olmuyor maalesef inçe telli kuruttu döktü keşke yarasaydı.
Sonra bebek şampuanı kullandım bir kaç sene johans bby ilk güzeldi zararda vermiyordu yararda sma biraz kullanınca anlamsız bir dökülme oldu ama şampuanla laf kondurmadım hiç..
Eee bebek şampuanı saf&temiz o dökmez bnm dökülme mevsimin gelmiştir diye.
Neyse ilk defa bu sene elidor pantene elseve, blendax kullandım yemin ederim bıktım doğal şampuanlardan diyerek ( ne kadar doğallar tartışılır aslında)
Pantene yaramadı aslında kokusu falan çok hoştu ama olmadı
Sonra diğer market şampuanlarını demedim birşey diyim mi bitkisellerden daha az dökülüyor saçım 10 küsür senedir boşuna uğraşmışım doğal da doğal diye..
Elidor hiç kepek yapmadı aksine kepek olan saçımı iyi temizledi kaşındırmadı.
Şampuanların herkese faydası farklı oluyor işte ...
Bu arada geçen beğendik markette elidor ballı papatyalı gördüm son 1 tane kalmıştı elim gitti geldi valla almak için evdeki bitsinde denerim sonra alırım dedim salak gibi keşke alsaydım dedin pişman oldum sonra.
Merak ediyorum o şampuanını kullananlar memnum tutulmuş bir seri imiş..
Bu yaz onu da denerim inşallah