- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Diktorya Secret
-
Yok cesaret edemem denemeye :) sabun aldım bende şuan saçım için sabunla yıkadım ama hic hosuma gitmedi. İlk kez bu kadar ağır hissediyorum saçımı. Dalin sabunu yuzum için denerim teşekkürler. Şuan farklı bir sabunum var yüz için ama o da çok kurutuyor.Valla canım yetişkinler için pekde iyi değil cildi kurutmaması için bebek ciltleri hassas olduğu için özel olarak üretilmiş hani zamanla saçı iyi temizlememeye başlıyo ve dökülme yapıyor bendeki etkisi böyle oldu ben 1 kutu kullanırdım sonra normal şampuanıma geri dönerdim bende merak ederdim uzun süre kullanımda ne gibi etkisi oluyor diye denedim de 6 ay kadar en az bi 3 kutu kullandım ciddi dökülme oldu saçlarımda yanlarım baya açıldı olacak gibi değil dedim hemen döndüm şampuanıma dökülmem durdu anında.. bende böyle oldu diye sende de olacak değil yine diyorum bi dene belki sen çok memnun kalabilirsin. Ben dalin sabun aldım cildimiz için kullanıyoruz duşta ve çok memnunuz o duş jelleri falan inanılmaz kurutuyor cildimi dove sabun kullanırdım normalde ama dalin sabun alıyım dedim ve iyiki almışım kokusuda çok güzel
HımBendede ilk başlarda oh süper saç dökülmem kesildi resmen diye seviniyodum 6 ay kadar kullandım sonrasında feci şekilde dökülmeye başladı
Evet o eski kaliteyi arıyorum gerçekten blendaxda da o eski kalite yok ama pantene kadar dökmedi bir de eskiden new era diye bir şampuan vardı çok çok iyiydi hiç dökmez parlatır bakım yapar bir herşeyi birarada yapardı onu da kaldırdılar şimdi işte hc care denemek istiyorum ama şüpheliyimPantene eskiden çok iyiydi yaa niye değiştirdiler ki formulünü eski kokuları falan çok güzeldi kendine has kokusu vardı
Bendeki etkileri böyleydi johnsons kullandım ben bebek şampuanları arasında saçı en yumuşak yapanı bu.. ama dediğim gibi işte zamanla saçım çok kötü olduHımkullanmasam mı
Blendax ilk çıktığı o tırtıklı kutusu o muhteşem kokusu seneler geçtikçe yenilenme adı altında iyice kalitesizleştiler belki iyi gelenler vardır hala ama bana iyi gelmiyor pantene ve blendaxEvet o eski kaliteyi arıyorum gerçekten blendaxda da o eski kalite yok ama pantene kadar dökmedi bir de eskiden new era diye bir şampuan vardı çok çok iyiydi hiç dökmez parlatır bakım yapar bir herşeyi birarada yapardı onu da kaldırdılar şimdi işte hc care denemek istiyorum ama şüpheliyim
Kuzum elseve dream long muydu neydi yanlış yazmış olabilirimBendeki etkileri böyleydi johnsons kullandım ben bebek şampuanları arasında saçı en yumuşak yapanı bu.. ama dediğim gibi işte zamanla saçım çok kötü oldu
Blendax ilk çıktığı o tırtıklı kutusu o muhteşem kokusu seneler geçtikçe yenilenme adı altında iyice kalitesizleştiler belki iyi gelenler vardır hala ama bana iyi gelmiyor pantene ve blendaxben elseve argin kullanıyorum zaten benim kürkçü dükkanım elseve şampuanları en iyi gelen kaşıntı yapmayan saçımı dökmeyen yormayan tek şampuan gerçekten Kızımada kendimede kullanıyorum üstelik hiç bir şikayetimiz olmadı.. hc care görüyorum hep ama bana bitkiseller yaramıyor pek boyalı saçlarımı hepten kurutuyorlar şekil verilemez hale geliyo saçlarım pek cesaret edipte kullanasım gelmiyo açıkcası zaten artık markete yada kişisel bakım marketlerinden birine gittiğimde şampuan alıcaksam eğer doğru elseve standının önüne gidiyorum başka markaya elim gitmiyor ne yazıkki
Kuzucum yok daha denemedim en son elseve argin kremiyle beraber 15.90₺ ye görünce kapmıştım yedeğimde argin var benim onuda merak ediyorum ama bidahaki sefere dream long alıcam mutlakaKuzum elseve dream long muydu neydi yanlış yazmış olabilirim
İçinde hint yağı keratin olanı turuncu şişe kullandın mı ?
Biraz önce markette gördüm 1 tane kalmıştı ama almadım
Evet ben kullanıyorum duş jeli niyetine kullanıyodum ama dalin sabunu aldım en son yumuşacık yapması bide ciltte bıraktığı koku çok hoş yüzümüde vücudumu da dalinle yıkıyorum benArada yüz temizleme jeli yerine kullanabilirsiniz ayrıca :)
Tamam kuzuğumm denersen mutlaka haber verKuzucum yok daha denemedim en son elseve argin kremiyle beraber 15.90₺ ye görünce kapmıştım yedeğimde argin var benim onuda merak ediyorum ama bidahaki sefere dream long alıcam mutlaka
Veririm tabi canım benimTamam kuzuğumm denersen mutlaka haber ver
Ambalajı çok şirinEvet kızlar biraz önce duş aldım ve dalin ile yıkadım saçımı...
Ve çok çok azıcık döküldü saçım at kuyruğu yaptım çekiyorm çekiyorm saç gelmiyor elime
Normalde en fazla 2 avuç dökülür ve diğer banyoya kadar çektikçe saçlar gelirdi elime..
Bir kaç gün daha deneyeceğim
Kullandığım dalin bu
Oh valla negüzel saç kremi kullanıyormusun pekiYaklaşık Bi 4 5 yıldır dalin kullanıyorum. Evlendim kocam da kullanmaya başladı çok güzel memnunum önceden kepek sorunu olurdu ya da saç diplerim tahriş olurdu şampuan yüzünden ve derisi kalkar kepek gibi görünürdü. Maşallah diyim yıllardır ne Bi kepek ne Bi deri kalkması oldu. Şimdi bebeğim olcak aile boyu bebek şampuanı
Ben yıllardır elsevein mucizevi yağını kullanıyorum çok memnunum krem kullanmayı severim ama saçımın ihtiyacına göre kullanırımSaç kremi de yıllardır hiç kullanmıyorum. 2 3 duşta 1 pantenein argan yağlı elixir bakım yağı var uçlarına onu kullanıyorum. Çok kırık problemim olurdu bu şekilde yağ bakımı yapınca kırığım da hiç olmadı. Krem yerine bakım yağı tercih edebilirsiniz
Aklımda olsun yaz döneminde elseve deneyimleyim boyalı saça evet iyi gelmeyebilir hc careBendeki etkileri böyleydi johnsons kullandım ben bebek şampuanları arasında saçı en yumuşak yapanı bu.. ama dediğim gibi işte zamanla saçım çok kötü oldu
Blendax ilk çıktığı o tırtıklı kutusu o muhteşem kokusu seneler geçtikçe yenilenme adı altında iyice kalitesizleştiler belki iyi gelenler vardır hala ama bana iyi gelmiyor pantene ve blendaxben elseve argin kullanıyorum zaten benim kürkçü dükkanım elseve şampuanları en iyi gelen kaşıntı yapmayan saçımı dökmeyen yormayan tek şampuan gerçekten Kızımada kendimede kullanıyorum üstelik hiç bir şikayetimiz olmadı.. hc care görüyorum hep ama bana bitkiseller yaramıyor pek boyalı saçlarımı hepten kurutuyorlar şekil verilemez hale geliyo saçlarım pek cesaret edipte kullanasım gelmiyo açıkcası zaten artık markete yada kişisel bakım marketlerinden birine gittiğimde şampuan alıcaksam eğer doğru elseve standının önüne gidiyorum başka markaya elim gitmiyor ne yazıkki
Aklımda olsun denenebilir dalin deEvet kızlar biraz önce duş aldım ve dalin ile yıkadım saçımı...
Ve çok çok azıcık döküldü saçım at kuyruğu yaptım çekiyorm çekiyorm saç gelmiyor elime
Normalde en fazla 2 avuç dökülür ve diğer banyoya kadar çektikçe saçlar gelirdi elime..
Bir kaç gün daha deneyeceğim
Kullandığım dalin bu
Evet kuzum azıcık sert gibi oluyor ama parlakta duruyor saçlar.Ambalajı çok şirindalinin bi özelliği var yıkarken saçı sanki sertleştiriyor ama kuruttuktan sonra saç yumuşacık oluyo
Dalin hic iyi degil zaten ben kizima bile kullanmiyorum dalini..Arkadaşlarım çok övmüşlerdi Dalin'i. Bir deneyeyim dedim. Denedim bin pişman oldum. Öyle kötü keçe gibi tiftik tiftik yaptı ki saçlarımı. Ben hiç memnun kalmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?