Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullananlar :)

Johansos daline göre bi nebze iyi ama fazla kullanılmaması lazım aslında..
Bn Dalinle yüzümü yıkıyordum kabuk kabuk pul pul yapmıştı cildimi bebeklere neler yapmaz.
Yüz bakım ürünleri el keremleri yaşlanma karşıtı kremleri, makyaj malzemeleri, saç bakım ürünlerinin hepsinde silikon var.
Silikon bu kadar zararlı birşey olsa severek kullanmazdık biz bakım ürünlerini üretenlerinde bi bildikleri var demekki test ediliyor en azından bu ürünler..
Geçenlerde internet haberde ünlülerin kuaförü bir adamın röportajını okudum ismini unuttum şuan, ama adam baya bi yaşlı.
Bitkisel ürünler mi kimyasal ürünler mi diye sordular ..
Bitkisel ürünleri kim nasıl test ediyor şahsen ben güvenmiyorum bitkisellere salonunda da müşterilerimi kandırmıyorum..
Kimyasal diyoruz ama en azından test ediliyor bu kadar kimyager bu ürünlerin üstünde duruyor..
Bitkiselle sorun çıksa muhatap bulamıyorsunuz ürünlerinin arkalarında değiller ki falan diyordu.
İstersen bi Pantene şans ver kızında nasıl olacak saçları deneyimle yine hafta da 1 kullanmak istersen bebek şampuanı kullan.
Bnm küçüğünde büyüğünde tek tek saçı kopmuyor bile evde tarakta hiç saç olmaz hep açık gezerler.
Bir ara büyük kızıma gliss mavi kullanmıştım o da süperdi bu ara da :))) elseve mucize bakım yağı kremi de süper kullandım bir ara kızımada ama yazın tatilde tatil dönüşü daha çok ihtiyaç duyuluyor bu tarz yağlara hemen toparlıyor saç uçlarını
Bu saç kremi az kaldı bütün kış kullandık be alsam acaba ??
Duştan sonra kullanılanlara da bakıcam

Son düzenleme:
Dalin benimde cildimi kuruttu hemde cok bende yuzumu bebek sampuaniyla yikiyorum makyaj cikarmak icin falan uni cok iyiydi ama johnsonsi da seviyorum da sac dokme problemi olmasaa iyi olurdu .. ben bi pantenele yikiyim sacini denicem merak ettim bebek sampuanida olsa artik gozlerine surmuyorum goz temizligini karbonatli suyla yapiyorum suanki doktorumuz bize goz temizligine dikkat etmemi soyledi bebek sampuanlari kimyasal surme gozune cocugun yazik dedi karbonatli suya pamugu batir gozune sur kirpik diplerinin temiz olmasina dikkat et dedi.. kizimin gozlerinden rahatsizligi var bide baya hassas cok fazla dikmat ediyorum bu konuda.. benim kizim gozune surmeye korkuyo artik bebek sampuanini benim alma amacimda goz yakmiyo olusuydu ee madem oyle bitince dahada almam bebe sampuani alirsam kucuk boyda 200 ml likleri oluyo ya ondan alirim oda makyaj cikarmak icin

Aynen kuzum saçları arkadan tepeden nazikçe yıkıyorum yüzüne gelmiyor hemen duruluyorum 2. Bi şampuanlama yapmıyorum kızlara yetiyor 2 güne duş aldıklarından kışın 3 günde falan :)
Sen bi dene bna da haber et gözlemlerini tarakta ne kadar saç kalıyor parlaklık esneklik olarak ilk gözlemlerini bekliyorum

Superr yaa tamamdir kuzucum ilk denemede mutlaka haber edicem senii

Bunu bende düşünüyorum saçlarım cok dökülüyor. Bebek sampuanlarinda kimyasal ve tuz yok değil mi?
Sabun onerdiler de çok kötü oldu sacim hic sevmedim.

Bunu bende düşünüyorum saçlarım cok dökülüyor. Bebek sampuanlarinda kimyasal ve tuz yok değil mi?
Sabun onerdiler de çok kötü oldu sacim hic sevmedim.
Ben çok uzun süre denemek için kullandım uzun süre kullanımda feci dökülme yapıyor saçta.. herkeste bir olmayabilir tabi benim için arada bir saçı arındırmak amaçlı kullanılabilir.

Ben çok uzun süre denemek için kullandım uzun süre kullanımda feci dökülme yapıyor saçta.. herkeste bir olmayabilir tabi benim için arada bir saçı arındırmak amaçlı kullanılabilir.
Konunun hepsini okudum çok araştırmış çok denemişsiniz hc care ve ürünlerini kullandınız mı ben yıllarca Thermolife diye bir şampuan kullandım kış dönemi yine kullanırım sanırım yaz dönemi yazlık deniz vb nedenlerden pantene kullandım çok döktü ve inceltti diyebilirim şimdi blendax kullanıyorum bitince Thermolife a devam mı etsem yoksa hc care mi alsam kararsızım Thermolife artık saçımı kurutuyor ve kaşındırıyor doğal diye kullanıyorum sizin hc care hakkında bilginiz ve deneyiminiz var mı

Ben tam tersi olur sanmıştım kimyasal yok dedikleri için
Benim saçlarım zaten kurtulmak için yer ariyorken ürpertti

Blendax kadar ciddi dandik marka görmedim canım.
Son bir şans daha vereyim dedim ama 2 avuçtan fazla saç döküyor.
Henkel ürünlerini eve sokmama kararı aldım ciddi
Bir dönem Bnde bebek şampuanı kullandım saçlarım boyalı ama hiç kurutmamıştı çokta dökmedi 2 sene kullanmışımdır.
Ara ara yine kullanırım.
Bir de önerim panten saç döküyor ama hangi şampuan dökmüyor ki ¿
Ben önce kızların şampuanından az birşey kullanıyorum sonra arkasından pantene superfood ile köpürtüp duruluyorum
Sperfood olanını beğendim ince telli saçlara güç ve hacim veriyor..
Temel bakımını kullanmıştım maalesef o dökmüştü
Doğal sentezi saçımı kurutmuştu
Saç dökülmelerine karşı olanı da güzeldi güçlendirmişti saçımı pürüzsüz süper yapıyordu ama marketlerde 3ü1 arada olanı vardı bulamadım kremsizini.
Ama superfood olanın dan da memnunum.

Benim oğlum 4 aylık saçlarım aşırı dökülüyordu birde sarıya boyatmıştım tarak geçiremiyordum oğlumun bebek şampuanını kullanmaya başladım İnanın dökülmesi durdu gene dökülüyorda yinede faydasını gördüm ama düzene girdi fazlasıyla

Dalin kremiyle birlikte kullanıyorum
teşekkür ediyorum.
Zaten dalin jannsos baby falan aralarında pek fark yok.
Sadece sebamed bebek şampuanı ile şu şokta bimde a101 satılan saçma bebek şampuanlarını sevmiyorum
Dalin ile johansos iyidir.
Uzun bir ara bende kullandım saçlarım platinken kopma ve dökme yapmamıştı ayrıca parlak oluyor saç :)

Ben tam tersi olur sanmıştım kimyasal yok dedikleri için
Benim saçlarım zaten kurtulmak için yer ariyorken ürpertti
Valla canım yetişkinler için pekde iyi değil cildi kurutmaması için bebek ciltleri hassas olduğu için özel olarak üretilmiş hani zamanla saçı iyi temizlememeye başlıyo ve dökülme yapıyor bendeki etkisi böyle oldu ben 1 kutu kullanırdım sonra normal şampuanıma geri dönerdim bende merak ederdim uzun süre kullanımda ne gibi etkisi oluyor diye denedim de 6 ay kadar en az bi 3 kutu kullandım ciddi dökülme oldu saçlarımda yanlarım baya açıldı olacak gibi değil dedim hemen döndüm şampuanıma dökülmem durdu anında.. bende böyle oldu diye sende de olacak değil yine diyorum bi dene belki sen çok memnun kalabilirsin. Ben dalin sabun aldım cildimiz için kullanıyoruz duşta ve çok memnunuz o duş jelleri falan inanılmaz kurutuyor cildimi dove sabun kullanırdım normalde ama dalin sabun alıyım dedim ve iyiki almışım kokusuda çok güzel

Nekadar süredir kullanıyorsun peki?

Pantene de bende avuç avuç dökülme yapıyor her defasında almıycam diyorum yine alıyorum uzatmak için metabolizma ne besinler ayırıyor kimbilir biz de şampuanlara harcatıyoruz

Pantene de bende avuç avuç dökülme yapıyor her defasında almıycam diyorum yine alıyorum uzatmak için metabolizma ne besinler ayırıyor kimbilir biz de şampuanlara harcatıyoruz
Pantene eskiden çok iyiydi yaa niye değiştirdiler ki formulünü eski kokuları falan çok güzeldi kendine has kokusu vardı

Henüz yeni bu 6. Yıkamam falan diğer şampuanla yıkadığımda kuruttuktan sonra yürüdüğüm yerde evin her yerine saç dökülüyordu şimdi enazından öyle olmuyo sadece tararken elime geliyo
Bendede ilk başlarda oh süper saç dökülmem kesildi resmen diye seviniyodum 6 ay kadar kullandım sonrasında feci şekilde dökülmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…