- 9 Eylül 2018
- 5.480
- 24.411
- 548
- Konu Sahibi Diktorya Secret
-
Yaa bende suan uni kullaniyorum aslinda johnsons da denemistim o daha yumusak yapmisti saclarimi :) sacda kuruma yapmiyor dimii benn mesela 6 ay normal bi sampuan kullaniyorsam bittigi zaman yaklasik 1 ay kadar sampuan almiyorum bebek sampuani kullanip sac diplerimi arindiriyorum sonrasinda normal sampuana geri donuyorum ama uzun sure kullanmayi cok istiyorum eger kuruma yapmiyorsa bende deniyim yaaValla ben kullaniyorum. Uni baby boyasiz olani. Içine çay ağacı yağı da ekliyorum. Bir yıldır kullaniyorum saçlarım hiç böyle güzel olmamıştı
:))) johnsons benimkini cok yumusak yapiyo digerleri sertlestiriyo hele hele dalin cook fenaa yapiyo ama kiziminda saclari ayni uni kullaniyoruz suan kiziminda saclari sert oluyo.. johnsons kullandigimizda ipek gibi yumusacik oluyo :)) uni bitsin johnsons a geri donmeyi dusunuyorum :))Arada kullanıyorum cocuklarinkinden ama cok dolaştırıyor benim savimi
Iıhh yanlis yapmiyosun bende yaklasik 5 senedir kullaniyorum makyaj temizlemede yuz yikamada hic bir sorunda yasamadim aksine diger tum temizleyiciler cildimi kuruturken bebek sampuani hic kurutmadi bence dogru yapiyosun :)Ben saçıma değil de yüzüme kullanıyorum.
Makyaj temizleme köpüğü yada jeli kullanmıyorum. (8 aydır)
Hatamı yapıyorum kızlar ??
Iıhh yanlis yapmiyosun bende yaklasik 5 senedir kullaniyorum makyaj temizlemede yuz yikamada hic bir sorunda yasamadim aksine diger tum temizleyiciler cildimi kuruturken bebek sampuani hic kurutmadi bence dogru yapiyosun :)
Yesil sabunu ben banyoda cildim icin kullaniyorum saclarima pek cesaret edemedim kullanmayiBen kızım doğduğundan beri seba Med kullaniyirdum.
Şimdi yeşil sabuna geçtim. Yeşil sabunla yıkayıp son durulama suyuna 1 kaşık kadar sirke koyup, banyodan çıkmadan önce onu dönüyorum ipek gibi oluyor.
Ben de bu şekilde kullanmaya başladım artık. İnternetten noopoo etiketi ile bakarsanız, sampuansiz saçların nasıl hacim kazanıp parlamaya başladığını görürsünüz.
Ben kullanıyorum ama kuruttu bıraktım sivilce çıktı bir ara baktım bana gelmiyor bıraktımBen saçıma değil de yüzüme kullanıyorum.
Makyaj temizleme köpüğü yada jeli kullanmıyorum. (8 aydır)
Hatamı yapıyorum kızlar ??
Deneyin mutlakaYesil sabunu ben banyoda cildim icin kullaniyorum saclarima pek cesaret edemedim kullanmayiama bebek sampuani hem hacim hemde yumusaklik kazandiriyo saca gercekten birde sacimami denesem yesil sabunu acep :)
Kesinlikle cok haklisiniz deniycem :)Deneyin mutlaka
Kimyasallar hayatımızda ne kadar azalırsa o kadar iyi
Son suya şirkeyi unutmayınKesinlikle cok haklisiniz deniycem :)
Sirkeyi durulama suyuna katicaz dimi onuda denicem sirkeli suyun saci yumusattigini cok duydum bendeSon suya şirkeyi unutmayın
EvetSirkeyi durulama suyuna katicaz dimi onuda denicem sirkeli suyun saci yumusattigini cok duydum bende
Tmmdir tesekkur ederim :))
Ben kullanıyorum ama kuruttu bıraktım sivilce çıktı bir ara baktım bana gelmiyor bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?