• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullananlar :)

Diktorya Secret

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2018
5.480
24.411
548
Meraba kızlar aranızda bebek şampuanı kullanan var mı acep? Ben arada birde olsa kızımın şampuanını donem donem kullanıyorum ve saçlarıma verdigi canlı parlak görünümü çok seviyorum:KK68:
Acaba uzun süre devamlı kullansak ne gibi sonuçlar alabiliriz sizce? Uzun süreler bebek şampuanı kullanıpta memnun olan var mı aranızda? Bitkisel şampuanlar uzun süre kullanınca saçlarımda kuruma yapıyo saç diplerimide kurutuyo kaşıntı ve saçlarda kopmalar başlıyor bisure sonra.. acaba bebek şampuanlarında da uzun süre kullandıktan sonra öyle mi olur diye devamlı kullanmaya cesaret edemedim hiç.. ama bi denemek istiyorum uzun süre kullandıktan sonra saçta ne gibi fayda-zarar oluyor görmek istiyorum.. :KK23:

Valla ben kullaniyorum. Uni baby boyasiz olani. Içine çay ağacı yağı da ekliyorum. Bir yıldır kullaniyorum saçlarım hiç böyle güzel olmamıştı :KK45:
Yaa bende suan uni kullaniyorum aslinda johnsons da denemistim o daha yumusak yapmisti saclarimi :) sacda kuruma yapmiyor dimii benn mesela 6 ay normal bi sampuan kullaniyorsam bittigi zaman yaklasik 1 ay kadar sampuan almiyorum bebek sampuani kullanip sac diplerimi arindiriyorum sonrasinda normal sampuana geri donuyorum ama uzun sure kullanmayi cok istiyorum eger kuruma yapmiyorsa bende deniyim yaa :KK200:sac kremide kullaniyomusun peki? ama gercekten bebek sampuaniyla yikayinca sac cok ilginc bi sekilde canlanip parliyo :KK68:

Arada kullanıyorum cocuklarinkinden ama cok dolaştırıyor benim savimi
:))) johnsons benimkini cok yumusak yapiyo digerleri sertlestiriyo hele hele dalin cook fenaa yapiyo ama kiziminda saclari ayni uni kullaniyoruz suan kiziminda saclari sert oluyo.. johnsons kullandigimizda ipek gibi yumusacik oluyo :)) uni bitsin johnsons a geri donmeyi dusunuyorum :))

25 gundur kullaniyorum 1 ay olucak bikac gun sonra :)) normalde 1 aydan fazla kullanmamistim hic ama busefer uzun bi muddet kullanmayi dusunuyorum johnsons kullaniyorum suan icin cook memnunum saclarimi yumusak ve parlak yapiyor cok hosuma gidiyor :)) ben birde uc kisimlarina saclarimin elseve in mucizevi yagini suruyorum uclara ekstra bakim olsun diye bu sekilde uzun vadeli kullanicam bakalim nasil sonuclar alicam ♥️

Ben saçıma değil de yüzüme kullanıyorum.
Makyaj temizleme köpüğü yada jeli kullanmıyorum. (8 aydır)
Hatamı yapıyorum kızlar ??
Iıhh yanlis yapmiyosun bende yaklasik 5 senedir kullaniyorum makyaj temizlemede yuz yikamada hic bir sorunda yasamadim aksine diger tum temizleyiciler cildimi kuruturken bebek sampuani hic kurutmadi bence dogru yapiyosun :)

Ben kızım doğduğundan beri seba Med kullaniyirdum.

Şimdi yeşil sabuna geçtim. Yeşil sabunla yıkayıp son durulama suyuna 1 kaşık kadar sirke koyup, banyodan çıkmadan önce onu dönüyorum ipek gibi oluyor.

Ben de bu şekilde kullanmaya başladım artık. İnternetten noopoo etiketi ile bakarsanız, sampuansiz saçların nasıl hacim kazanıp parlamaya başladığını görürsünüz.

Ben kızım doğduğundan beri seba Med kullaniyirdum.

Şimdi yeşil sabuna geçtim. Yeşil sabunla yıkayıp son durulama suyuna 1 kaşık kadar sirke koyup, banyodan çıkmadan önce onu dönüyorum ipek gibi oluyor.

Ben de bu şekilde kullanmaya başladım artık. İnternetten noopoo etiketi ile bakarsanız, sampuansiz saçların nasıl hacim kazanıp parlamaya başladığını görürsünüz.
Yesil sabunu ben banyoda cildim icin kullaniyorum saclarima pek cesaret edemedim kullanmayi :oops:ama bebek sampuani hem hacim hemde yumusaklik kazandiriyo saca gercekten :KK19: birde sacimami denesem yesil sabunu acep :)

Ben kullanıyorum ama kuruttu bıraktım sivilce çıktı bir ara baktım bana gelmiyor bıraktım

Ben çok dikkatli bir kullanıcı değilim,
Siz söyleyince bende özellikle alnımda oluşan sivilcelerin bundan olduğunu idrak ettim.
Ama ne yapsak olacak sanırım hayatımdaki kimyasalları en aza indirgemek amaç.

Benim kuzenim senelerdir kızıl saçlıdır.
O da banyodan çıkarken son suyuna mutlaka sirke koyuyormuş. Boyanın akmasını önlüyormuş.
Kızıl saç hani bir kaç yıkamadan sonra saçma bir renk alır bakıra doğru onu engelliyormuş.

Back