- 13 Mayıs 2013
- 418
- 10
- 68
- Konu Sahibi SarahKerrigan
Hanımlar aslında benim yaşım 35 ki riskli döneme bile girmiş bulunmaktayım. 7 Senelik evliyiz. Çok ahım şahım bir evliliğim yok herkes gibi sorunlarım olmuştur. Eşim çok yoğun çalışır, günlük hayatında dağınık ve tembeldir, birtek yaptığı iş konusunda parçalar kendini.
Annem hayatta değil. Kayınvalidem çok uzakta oturuyor. İkimizde çalışıp eve maaş getiriyoruz. Benim param çok yetmez genelde harcamalara, beyefendi de biraz cimridir sürekli biriktirir fakat nasibimi pek almam o birikimden. Birtek işte yurt içi yurt dışı tatillerimizi o karşılar, bir kaç fatura öder odur harcaması.
Bense az kazancımla hem mutfağın yükünü ve kredi kartı ödemelerimi yaparım geriye de pek birşey kalmaz.
Eşim çocuk olayından korkar. Kardeşi yeni doğum yaptı, yeğenine bayılıyor ama hepsi yüzeysel. Hiç bu konuda bana cesaret vermez.
(oooff size anlatırken bile kendime bunalıp dedim ki... neyine lazım çocuk)
Fakat insan bazen özeniyor, yalnız mı ölüp gideceğiz şu hayatta. Bir bebek olsa nasıl olur diye...
Ama
1-eşimin gerek maddi ve manevi tutumu
2- benim çabuk sıkılan bunalan yapım
3- kayınvalidenin evimizden uzak oluşu
4- bakıcı için (maaşımı düşünürsek) para arttıramayacağım
5- eşimin canı istediğinde rahatça gezme tozma istemesi
6- büyütürken maddi manevi tek başına çabalayacağım
bunu gibi maddeler olunca önümde engel.
acaba diyorum ben bu çocuk işini ölene kadar unutayım mı?
bu adam çocuk olunca değişir mi?
ilişkimiz çocukla hareketlenir mi?
çocuğun bakımı için çare bulabilir miyim?
kendi kendime deliriyorum böyle işte... Sanki benim için imkansızmış gibi :))
size de öyle geldi mi?
insanın çocuğu olmalı mı muhakkak? olmazsa çok pişman olur muyum? diye de düşünüyorum...
evlendiğim günden beri çare bulamadım. Fakat görümcem daha 20 yaşında ve eşi hamileliği esnasında bırakmış, o bile tek başıma büyütürüm dedi ve yaptı... (gerçi allah ömür versin anne babayla kalıyor da yardım ediyor anne)
Annem hayatta değil. Kayınvalidem çok uzakta oturuyor. İkimizde çalışıp eve maaş getiriyoruz. Benim param çok yetmez genelde harcamalara, beyefendi de biraz cimridir sürekli biriktirir fakat nasibimi pek almam o birikimden. Birtek işte yurt içi yurt dışı tatillerimizi o karşılar, bir kaç fatura öder odur harcaması.
Bense az kazancımla hem mutfağın yükünü ve kredi kartı ödemelerimi yaparım geriye de pek birşey kalmaz.
Eşim çocuk olayından korkar. Kardeşi yeni doğum yaptı, yeğenine bayılıyor ama hepsi yüzeysel. Hiç bu konuda bana cesaret vermez.
(oooff size anlatırken bile kendime bunalıp dedim ki... neyine lazım çocuk)
Fakat insan bazen özeniyor, yalnız mı ölüp gideceğiz şu hayatta. Bir bebek olsa nasıl olur diye...
Ama
1-eşimin gerek maddi ve manevi tutumu
2- benim çabuk sıkılan bunalan yapım
3- kayınvalidenin evimizden uzak oluşu
4- bakıcı için (maaşımı düşünürsek) para arttıramayacağım
5- eşimin canı istediğinde rahatça gezme tozma istemesi
6- büyütürken maddi manevi tek başına çabalayacağım
bunu gibi maddeler olunca önümde engel.
acaba diyorum ben bu çocuk işini ölene kadar unutayım mı?
bu adam çocuk olunca değişir mi?
ilişkimiz çocukla hareketlenir mi?
çocuğun bakımı için çare bulabilir miyim?
kendi kendime deliriyorum böyle işte... Sanki benim için imkansızmış gibi :))
size de öyle geldi mi?
insanın çocuğu olmalı mı muhakkak? olmazsa çok pişman olur muyum? diye de düşünüyorum...
evlendiğim günden beri çare bulamadım. Fakat görümcem daha 20 yaşında ve eşi hamileliği esnasında bırakmış, o bile tek başıma büyütürüm dedi ve yaptı... (gerçi allah ömür versin anne babayla kalıyor da yardım ediyor anne)