bebek sahibi olmak istiyoruuuummm;(((

Eve Elif olunca rahatladım ama cok agrım oldu kisten yada enfeksiyondan şüphelendim bide tarçın bal çörekotu karışımı varmış hamile kalan cok bu forumda okudum bide onu denemek istiyorum . Tuba çım haklısın yenıyız ama çevremde bnle evlenenler hamile kaldı üzülüyorum bişemi varda kalamiorum diye

Çok şükür cnm yakında hamile kalırsın inş. Foliasit içmiyorum ben içmelimiyim acaba hastaykende iciliyomuki

Rahmin temizlenmiştir işte canım iyi olmus insan uzuluyor ce kafaya takıyor elde degil canım sen hiç hamile kalmadım dıme düşük falan bende doktordaydım bugun patalojiyi aldım sonucu ofya yıne elevite devam dedi cnm ne yapcam ben

Çok şükür cnm yakında hamile kalırsın inş. Foliasit içmiyorum ben içmelimiyim acaba hastaykende iciliyomuki

Kullan tatlım folik asiti adetliykende kullanılıyor hamilelik dusunuldugunde mutlaka kullanın dıyorlar gunde bır tane aile saglıgına gıt yazdır bır tane ben folbiol kullanıyorum inş hamile kalırım ama doktorda ocakda adet olunca gel bırkac hormon tahlili yapcsm dedi sanırım 3 ay bu ilaçları kullanacaksın dedi ısrarla eleviti kullan dıyor sanırım vitamin yok bende ne yapayım canım ya kullansam dıyorum

Yokk hiç kalmadım canım inş. Kalırım canım elevitte biliyorsun bı hayvandan onsuzda onu kullanmadAnda kalınıyo hamile ben kullanmazdım sanırım gene sen bi araştır cnm

Yokk hiç kalmadım canım inş. Kalırım canım elevitte biliyorsun bı hayvandan onsuzda onu kullanmadAnda kalınıyo hamile ben kullanmazdım sanırım gene sen bi araştır cnm

O zaten vitamin eksıklıgı için canım benimde kullanasım yok ama doktor bugun yıne sorunca kafam karıstı işte ama kullanmıcam dogal yollardan vıtamın almaya calısırım canım bırde korunmadım ya hamile kalırsam soktor kızarsa dıye korktum ya :)

Bncede canım kullanma doğal beslenme cok zaruri bir durumda anca kullanılır böle şeyler diye düşünüyorum. Canım herşey nasip kısmet sonuçlarda güzel çıkmış hamile kalasanda artık bişe demez inş. Takma kafana rahat ol :)

İnş canım ya ben dıkkat etmeye calısıcsm bakalım sen bu ay ovulasyon takibi yap canım belki faydası olur

İnş canım ya ben dıkkat etmeye calısıcsm bakalım sen bu ay ovulasyon takibi yap canım belki faydası olur

Tamam canım inş, olur bide bal çörekotu tarçın karışımı yaptım onu yedim 12 gun yicem adacayıda içiliyomuş içiyimmi onu kararsız kaldım

bende 4 yıllık evlıyım we 2 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyo esımde we bende hıcbır sorun yok neden olmuyor her ay husran yasıyorum cok bunaldım artık sabahlara kadar bu stede gezınıyorumm hıcbırzaman anne olamıycamı duusunur hale geldımm

Canım ne guzel bı sorun yok kafanı rahat bırak canım düşünme bişe

Aynı durumdayız canım, bende 2 yıldır evliyim 3 aydır karar verdik. Yukarıda arkadaşların dediği gibi kimilerin ilk gecede tutuveriyor 3 aydır deniyoruz bu ay gene hasta oldum. Birde sancıdan ölüyorum. Adet sancısı için evlenince geçer derlerdi geçmedi. Dr. gittim herşeyim temiz çıktı. H,çbir sorunum da yok. Bebek istiyorum. bu ayda deneyelim olmadı eşim ürolojiye çıkacak sperm testi yaptıracak. Sizin eşleriniz böyle test yaptırdılar mı?

İnş. Canım burda kullanan arkadaşların çoğu hamile kalmış şifa olsun inş. Bide bal polen yemekte iyiymiş :18:

İnş canım bal poleni duymustum ben bu aralar harnup pekmezı yıyorum hergun bır kasık bır kasıkda esıme güç olsun :) hem cok faydalıymıs sen dene canım ama yan etkılerınıde arastır ben bu aralar kafama takmıyorum pek bıraz dınlenıyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…