Kızlar doktora gittim bugun pataLoji sonucumu aldım cok sukur. Doktor kötü bırsey soylemedi kötü birşey yok iyi bu dedi folik asit zinco ve elevite devam dedi ama ben eleviti kullanamıyorum doktorumada demedım kullanamıyorum dıye of kafam karıstı bırde adet olunca gel hormon tahlili yapcam dedi korunmadıgımı solemedım kızabilir diye :)
Eve Elif olunca rahatladım ama cok agrım oldu kisten yada enfeksiyondan şüphelendim bide tarçın bal çörekotu karışımı varmış hamile kalan cok bu forumda okudum bide onu denemek istiyorum. Tuba çım haklısın yenıyız ama çevremde bnle evlenenler hamile kaldı üzülüyorum bişemi varda kalamiorum diye
Çok şükür cnm yakında hamile kalırsın inş. Foliasit içmiyorum ben içmelimiyim acaba hastaykende iciliyomuki
Rahmin temizlenmiştir işte canım iyi olmus insan uzuluyor ce kafaya takıyor elde degil canım sen hiç hamile kalmadım dıme düşük falan bende doktordaydım bugun patalojiyi aldım sonucu ofya yıne elevite devam dedi cnm ne yapcam ben
Yokk hiç kalmadım canım inş. Kalırımcanım elevitte biliyorsun bı hayvandan onsuzda onu kullanmadAnda kalınıyo hamile ben kullanmazdım sanırım gene sen bi araştır cnm
Bncede canım kullanma doğal beslenme cok zaruri bir durumda anca kullanılır böle şeyler diye düşünüyorum. Canım herşey nasip kısmet sonuçlarda güzel çıkmış hamile kalasanda artık bişe demez inş. Takma kafana rahat ol :)O zaten vitamin eksıklıgı için canım benimde kullanasım yok ama doktor bugun yıne sorunca kafam karıstı işte ama kullanmıcam dogal yollardan vıtamın almaya calısırım canım bırde korunmadım ya hamile kalırsam soktor kızarsa dıye korktum ya :)
Bncede canım kullanma doğal beslenme cok zaruri bir durumda anca kullanılır böle şeyler diye düşünüyorum. Canım herşey nasip kısmet sonuçlarda güzel çıkmış hamile kalasanda artık bişe demez inş. Takma kafana rahat ol :)
İnş canım ya ben dıkkat etmeye calısıcsm bakalım sen bu ay ovulasyon takibi yap canım belki faydası olur
Tamam canım inş, olur bide bal çörekotu tarçın karışımı yaptım onu yedim 12 gun yicem adacayıda içiliyomuş içiyimmi onu kararsız kaldım
bende 4 yıllık evlıyım we 2 yıldır hamıle kalmaya calısıyorum ama olmuyo esımde we bende hıcbır sorun yok neden olmuyor her ay husran yasıyorum cok bunaldım artık sabahlara kadar bu stede gezınıyorumm hıcbırzaman anne olamıycamı duusunur hale geldımm
Canım ben hiç oyle kür falan uygulamadım inş faydası olur sana
merhaba akadaşlar,aranızda tazecik yeni evliler var bebek konusunda ne bu acele, sıkıntı:) kocanızın tadını çıkarın:)))))))) bende 2yıllık evliyim kocamın tadı çıkmadı hala ama:)))) 3aydır bizde salıveriyoruz yüzücüleri, insan o mucizeyi yaşamak istiyor. ufacık bi belirti varmış gibi olduğunda kociş dıgılığımız geliyor galiba bu kez diyo ama 3aydır hüsrannnnn.onun gözlerinde üzüntüyü görüp dahada üzülüyorum ve sabırsızlığım artıyo.o mutlu haberi bi an önce vermek ve yaşamak istiyorum Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese...
İnş. Canım burda kullanan arkadaşların çoğu hamile kalmış şifa olsun inş. Bide bal polen yemekte iyiymiş :18:
bende bebek sahibi olmak istiyorum
bende bebek sahibi olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?