Bebek sahibi olmak istiyorum

aycaftr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
153
49
98
42
1 senenin sonunda yumurtalik kisti dedikleri kistin çikolata kisti oldugu ortaya cikti.canlarim moralim cok bozuk bu ay klomenle tedavi basladi sonrasi doktor direk yüzüme tüp bebek dedi.bu kadar mi umutsuz bu kiste sahip olanlar simdi adetim 4 gun gecti ama bhcgde bisey cikmadi .bir mucize bekliyorum rabbimden bu hastaligin yokmudur tedavisi

Ben çikolata kisti olup bebeği olan çok kişi duydum. Umutsuzluğa kapılmayın derim.

Umutsuzluğa kapılma canım hiç ummadığın anda bir süpriz olur inşallah hayat heran süprizlerle dolu yeterki moralini yüksek tut hayırlı zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallahh

Valla benim arkadaşımın eşinde baya büyük bir çikolata kisti vardı. Kız istediği zaman hamile kaldı. Daha doğru gebe kaldığında öğrendi çikolata kisti olduğunu . Onlarda panik oldular baya ama şimdi oğulu 1. 5 yaşında sağlıklı ve çok tatlı

Benim görümcem çikolata kisti ameliyatı oldu bekarken, sonra ilaç tedavisi gördü ve evlenir evlenmez hamile kaldı. Benim hiçbir sorunum olmamasına rağmen iki yıl sonra hamile kalabildim. Yani umutsuzluğa kapılmayın, hamilelikte psikoloji çok önemli. Negatif düşünmeyin.

İlk önce şunu söylemek istiyorum.

Bir can doğurmanın onun "Sahibi" olmak anlamına gelmediğini. Ve asıl sahibi olanın emanetine nasıl muamele ettiğimizden sorguya çekeceğini idrak ettiğimden andan beri anneyim.

Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın.. İnşallah en kısa zamanda kucağının dolması dileğim.

En yakin arkadaşımın 2 yumurtaliginda da cok buyuk cikolata kistleri oldugunu ogrendik
Cok uzuldu
Ameliyat olacakti
Doktor araştırırken kendiliginden hamile kaldi 3 ay icinde
Simdi bebeği 1.5 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…