Gebeliğe Hazırlık BEBEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA EŞİME BUNU SÖYLEYEMİYORUM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ARZU4774

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
6
6
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1,5 yıllık evliyim bir yengeç burcu olarak çocuklar çok düşkünüm. 6 yıllık birliktelik sonucu evlendik ikimizin ortak kararıydı ilk üç yıl çocuk yok gezeriz falan diye düşündük ama ben çok istiyorum bu arada pko belası 5 yıldır hayatımda hiç reglim düzgün olmadı yıllardır doğum kontrol haplarını içip bıraktığımda oldum sadece. ben 26 eşim 32 yaşında ya zaman ilerledikçe hiç çocuğumuz olmazsa diye düşünüyorum. Eşim de çocukları çok seviyor ama hiç bebeğimiz olsun falan diye ciddi konuşmalar yapmadık iki kelime konu açılır kapanır. Bir kere test yaptım belirtilerim var negatif çıktı kalemle bir çizik atıp hamileyim dedim o kadar mutlu olmuştu ki anlatamam size ne yapacağını şaşırdı falan(şakadan anlayan birisi) ve direk söylemek istemiyorum bunu ona hissettirip onun bana söylemesini istiyorum. ne yapsam bilemedim yardım edin bana
:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Merhaba bizde aynı şeyi yaşadık eşimle ilk 1yil yok dedik ve uyguladık bir süre sonra ben de istediğimi fark ettim eşimle ciddi anlamda konuştuk oda sıcak bakmadı önce sonra ya sonra olmazsa ya böyle böyle olursa diye biraz duygusal konuştum ilaç hiç içmedim zaten (doğum kontrol hapı hiç içmedim )daha sonra oda kabul etti haklısın dedi ciddi ve anlaşılır bir şekilde birazda inatlaşmadan konuşmak gerek duygusal konuşun dediğiniz gibi oda seviyorsa ki nasıl sevilmesin evlat en azından bir doktora gidin kontrol olun ilacda kullanmayın iyi şanslar 🤲☺️

Merhaba bizde aynı şeyi yaşadık eşimle ilk 1yil yok dedik ve uyguladık bir süre sonra ben de istediğimi fark ettim eşimle ciddi anlamda konuştuk oda sıcak bakmadı önce sonra ya sonra olmazsa ya böyle böyle olursa diye biraz duygusal konuştum ilaç hiç içmedim zaten (doğum kontrol hapı hiç içmedim )daha sonra oda kabul etti haklısın dedi ciddi ve anlaşılır bir şekilde birazda inatlaşmadan konuşmak gerek duygusal konuşun dediğiniz gibi oda seviyorsa ki nasıl sevilmesin evlat en azından bir doktora gidin kontrol olun ilacda kullanmayın iyi şanslar 🤲☺️
ilacı bıraktım kendi isteğimle iki aydır içmiyorum ilacını alalım mı dedi yok içmicem bebek de olursa olsun dedim güldü geçti o benden çok istiyor hatta ama söylemiyor ona bunu söyletmek istiyorum ama nasıl :110:

X