Bebek sahibi olmak için 14 ikna edici neden!

1BukeT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2006
1.453
28
Bebek sahibi olmak için 14 ikna edici neden!
Kararınızı vermeniz için gerçekten ikna edici nedenlere mi ihtiyacınız var? Bebek sahibi olmanın gerçekten en büyüleyici yanı sevgidir, basit ve saf sevgi. Eşinizi, kendinizi ve bebeğinizi sevmeniz gerekiyor. Dikkate alınması gereken başka nedenler de var kuşkusuz. Esasında, bebek sahibi olmak insanlarda bir sürü özel, hatta sihirli, başka şartlarda ulaşılamayacak duyguları harekete geçiriyor. Aşağıda bebek sahibi olmanın bazı müthiş sonuçları gözden geçirilecektir:

* Sabırlı olmayı öğreneceksiniz.
* Takım ruhuyla çalışma becerileriniz gelişecek.
* Kendinizi değişen şekillerde genç, bitkin ve enerjik hissedeceksiniz.
* Çok şey öğreneceksiniz.

* Ellerinizi bir sanat gibi kullanmayı öğreneceksiniz, çocuğun altını değiştirmek gerçekten sanattır!
* Kendinizi adayarak kişiliğinizin gelişmesine katkıda bulunacaksınız.
* Size ya da eşinize benzeyen minik bir yaratığa bağlanacaksınız.
* Zamanınızı yeni ve yaratıcı şekillerde değerlendireceksiniz.
* Vermeyi ve paylaşmayı öğreneceksiniz.
* Bir öğretmen olacaksınız.
* Sevgi, sevilme ve sevme kavramları asla açıklığa kavuşmayacak.
* Çok yorgun olduğunuzda bile gülümsemeyi öğreneceksiniz.
* Televizyonda çok ama çok geç saatlerde yayımlanan, her zaman merak ettiğiniz şovları izleme şansını yakalayacaksınız.
* Eşinizi başka şekilde sevmeye ve takdir etmeye başlayacaksınız, çünkü bu güzel varlığı birlikte dünyaya getirmeye vesile oldunuz

büket cok güzel yazmisin inan ayni yazdiklarin gibi.ben iki cocuk annesiyim onlar dünyanin en guzel varliklari ama dünyanin en büyük sorumlulugu cünkü dünyaya yeni insanlar yetistirmek hele bu zamanda cok zor.ve bende tek korkum acaba cocuklarim nasil yetiskinler olacak( NE EKERSEN ONU BICECEN )Insallah bende sevgi eker sevgi bicerim? kizlar allah insallah sizede nur topu ve saglikli bebekler veriir sizde mutlu ve sevgi dolu cocuklar yetistirisiniz:emir_bebek: :emir_bebek:

veriyo ama yüzünü görmeyi bir türlü nasip etmiyo olsun Rabbim büyük vardır bi bildiği bi sebebi

antika niye bu kadar umutsuzsun belki allahta seni bu konuda sabrini deniyor unutma (INSANLAR UMUTLARI KADAR YASAR)inan bir gün gelir niye bu kadar karamsar baktigina üzülürsün herseyin zamani var ve ozaminada kendini hazirlayarak bekle ki allah sana verdiginde tam tesekürlü bir anne olmalisin cünkü cocuk büyütmekte sabir isidir canim :1yes2: :1yes2: :çiçek: byeeeeee öpt

* Sabırlı olmayı öğreneceksiniz:1no2:
Ellerinizi bir sanat gibi kullanmayı öğreneceksiniz, çocuğun altını değiştirmek gerçekten sanattır!:1yes2: :1yes2: sürekli kıpır kıpır oldukları için eli dursaaa
yağı durmaz...
buketcim çok güzeldi arada bunaldığımda okrum kesin çok sağol cnm...

bütün bunları gerçekten yaşamak güzeldir heralde umarım hayırlı evlatlar nasip eder allah herkese okadar ilginçki annelik okadar zorluğun üstesinden gelmelerine rağmen hala gülümseyebiliniyor.. napsam çocukmu doğursam valla kafam karıştı şimdi:KK70:DDDDD

melikecim hic korkma bence ben iki cocuk dogurdum inan kolay ama benim icin tabi herkesin dogum anisi farkli ama allahtan yardim diledinmi ve cok guzel düsündünmü inan farkli bakiyorsun ve sonunda cok güzel bir varlik kucagina aldinmi inan herseyi unutuyorsun..allah herkese nasip etsin canimm bu duyguyu.:emir_bebek: :emir_bebek:

X