- 8 Haziran 2024
- 15
- 7
-
- Konu Sahibi soyleboylee
Ben 3.5 ay emzirme + sağma yaptım. Şu an 10 ayı geçti 6.5 aydır sadece sağarak veriyorum şükür yetiyor. Oglum 10 sylık oldu hiç mama vermedim. Buzdolabında stok sütümde vardı40 günlük bebeğim var 37. haftada sezaryen doğum yaptım göğüs uçlarımın çıkmaması nedeniyle hastanede hiç ilgilenmeyip silikon uç verdiler bende cahilliğimden bebek aç kalıyor diye hemen alıp emzirdim ilk 4 gün böyle geçti sonra kontrole gittiğimde zaten 2800 doğan kızımın kilosunun 2450 ye kadar düştüğünü, sarılık olduğunu öğrendim 1 gece hastanede kaldık ağlamaktan helak oldum doktor sütüm az diye mama takviyesine başladı zaten bebeğimin silikon olan her şeye zaafı var her türlü biberona emziğe bayılıyor asla yadırgamıyor başlarda silikon uçla emmeye de bayılıyordu ama biberondaki süt akışının farkına vardıkça silikonu da reddetmeye başladı biraz emiyor sonra süt gelmeyince basıyor çığlığı hal böyle olunca benim bir gıdım sütüm iyice azaldı mama veriyorum birde azda olsa sağdığım sütü veriyorum açıkçası en güzel zamanlarımızı da emzirme savaşı verip bebeğimle oturup ağlayarak geçirmek istemiyorum bir kullanıcı yorumu görmüştüm bu sitede “sadece emzirme ile bağ kurulmuyor ben aylarca çabaladım olmadı biberonu verince resmen teşekkür eder gibi bakıyordu yüzüme o yetiyordu” yazmıştı gerçekten de öyle kendimi de bebeğimi de yiyip bitirmek istemiyorum sağıp vermeye çalışacağım en azından bi 3-4 ay az da olsa mamaya ilaven anne sütü alsın bağışıklığı güçlensin istiyorum ama sütüm oldukça azaldı bebek emmeyince çoğaltabilir miyim bilmiyorum böyle bir süreçten geçenler varsa, bebeğini sadece sağarak besleyenleriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
merhaba günde ne kadar sağıyorsunuz acaba hangi sıklıkla? sadece sağıma geçtiğinizde sütünüzde azalma oldu mu?Ben 3.5 ay emzirme + sağma yaptım. Şu an 10 ayı geçti 6.5 aydır sadece sağarak veriyorum şükür yetiyor. Oglum 10 sylık oldu hiç mama vermedim. Buzdolabında stok sütümde vardı
Gece gündüz demeden 2-3 aaatte bir sağdım . Azalmadı .merhaba günde ne kadar sağıyorsunuz acaba hangi sıklıkla? sadece sağıma geçtiğinizde sütünüzde azalma oldu mu?
Merhaba, bende meme ucu yaralarımdan dolayı sürekli sağarak verdim. Öyle arttırdı ki sağım yapmak 3 buzluk çekmesine süt doldurdum. Bebeğim 5,5 aylık şu an sütüm azaldı. Onları çözdürüp veriyorum. Çok faydasını gördüm ama zamanında çok mesai harcamıştım her iki saatte bir sağım yapıyordum mastit bile olmuştum. Artık meme reddi de yaşamıyoruz geldiği kadar emziriyorum. Bence pes etmeyin geldiği kadar sağın bırakmayın sonra elinize gelir hepsi
Merhaba, bende meme ucu yaralarımdan dolayı sürekli sağarak verdim. Öyle arttırdı ki sağım yapmak 3 buzluk çekmesine süt doldurdum. Bebeğim 5,5 aylık şu an sütüm azaldı. Onları çözdürüp veriyorum. Çok faydasını gördüm ama zamanında çok mesai harcamıştım her iki saatte bir sağım yapıyordum mastit bile olmuştum. Artık meme reddi de yaşamıyoruz geldiği kadar emziriyorum. Bence pes etmeyin geldiği kadar sağın bırakmayın sonra elinize gelir hepsi
Elle mi sağımınızı gerçekleştirdiniz?herhangi bir makine kullandınız mı?Gece gündüz demeden 2-3 aaatte bir sağdım . Azalmadı .
40 günlük bebeğim var 37. haftada sezaryen doğum yaptım göğüs uçlarımın çıkmaması nedeniyle hastanede hiç ilgilenmeyip silikon uç verdiler bende cahilliğimden bebek aç kalıyor diye hemen alıp emzirdim ilk 4 gün böyle geçti sonra kontrole gittiğimde zaten 2800 doğan kızımın kilosunun 2450 ye kadar düştüğünü, sarılık olduğunu öğrendim 1 gece hastanede kaldık ağlamaktan helak oldum doktor sütüm az diye mama takviyesine başladı zaten bebeğimin silikon olan her şeye zaafı var her türlü biberona emziğe bayılıyor asla yadırgamıyor başlarda silikon uçla emmeye de bayılıyordu ama biberondaki süt akışının farkına vardıkça silikonu da reddetmeye başladı biraz emiyor sonra süt gelmeyince basıyor çığlığı hal böyle olunca benim bir gıdım sütüm iyice azaldı mama veriyorum birde azda olsa sağdığım sütü veriyorum açıkçası en güzel zamanlarımızı da emzirme savaşı verip bebeğimle oturup ağlayarak geçirmek istemiyorum bir kullanıcı yorumu görmüştüm bu sitede “sadece emzirme ile bağ kurulmuyor ben aylarca çabaladım olmadı biberonu verince resmen teşekkür eder gibi bakıyordu yüzüme o yetiyordu” yazmıştı gerçekten de öyle kendimi de bebeğimi de yiyip bitirmek istemiyorum sağıp vermeye çalışacağım en azından bi 3-4 ay az da olsa mamaya ilaven anne sütü alsın bağışıklığı güçlensin istiyorum ama sütüm oldukça azaldı bebek emmeyince çoğaltabilir miyim bilmiyorum böyle bir süreçten geçenler varsa, bebeğini sadece sağarak besleyenleriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
Elektrikli pompa kullandım elle sağım maalesef yeterli değil. Oglum 1 yasında hala sagıyorumElle mi sağımınızı gerçekleştirdiniz?herhangi bir makine kullandınız mı?
Geceleri sadece sağım ile besliyoruz(eşim), Gündüzleri ise emzirerek. Mama vermiyoruz.40 günlük bebeğim var 37. haftada sezaryen doğum yaptım göğüs uçlarımın çıkmaması nedeniyle hastanede hiç ilgilenmeyip silikon uç verdiler bende cahilliğimden bebek aç kalıyor diye hemen alıp emzirdim ilk 4 gün böyle geçti sonra kontrole gittiğimde zaten 2800 doğan kızımın kilosunun 2450 ye kadar düştüğünü, sarılık olduğunu öğrendim 1 gece hastanede kaldık ağlamaktan helak oldum doktor sütüm az diye mama takviyesine başladı zaten bebeğimin silikon olan her şeye zaafı var her türlü biberona emziğe bayılıyor asla yadırgamıyor başlarda silikon uçla emmeye de bayılıyordu ama biberondaki süt akışının farkına vardıkça silikonu da reddetmeye başladı biraz emiyor sonra süt gelmeyince basıyor çığlığı hal böyle olunca benim bir gıdım sütüm iyice azaldı mama veriyorum birde azda olsa sağdığım sütü veriyorum açıkçası en güzel zamanlarımızı da emzirme savaşı verip bebeğimle oturup ağlayarak geçirmek istemiyorum bir kullanıcı yorumu görmüştüm bu sitede “sadece emzirme ile bağ kurulmuyor ben aylarca çabaladım olmadı biberonu verince resmen teşekkür eder gibi bakıyordu yüzüme o yetiyordu” yazmıştı gerçekten de öyle kendimi de bebeğimi de yiyip bitirmek istemiyorum sağıp vermeye çalışacağım en azından bi 3-4 ay az da olsa mamaya ilaven anne sütü alsın bağışıklığı güçlensin istiyorum ama sütüm oldukça azaldı bebek emmeyince çoğaltabilir miyim bilmiyorum böyle bir süreçten geçenler varsa, bebeğini sadece sağarak besleyenleriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
Çok zor olmuyor mu ! Benim bebeğim daha çok küçük , biberona alıştı malesef o kadar üzülüyorum ki , bende sağarak veriyorum , emzirme danışmanından destek almama rağmen emzirememek çok canımı sıkıyor( bazen sinirlerime hakim olamıyorumElektrikli pompa kullandım elle sağım maalesef yeterli değil. Oglum 1 yasında hala sagıyorum
Merhaba, bir.annenin.gunlugu_ kullanıcı isimli instagram hesabına bakabilirsiniz o da sadece sağım yaparak besliyor bebeğini youtube da da videoları var o sayfayı inceleyebilirsiniz. Ayrıca bir emzirme danışmanından destek alabilirsiniz 2 saatte bir mutlaka sağım yapmanız gerekiyor çift sağım yapabilecek bir sağım makineniz olsun mutlaka 2 saatte bir yarım saat sağım yaparsanız ve sağım yaparken bebeğinizi de kucağınıza alırsanız daha çok sütünüz gelir40 günlük bebeğim var 37. haftada sezaryen doğum yaptım göğüs uçlarımın çıkmaması nedeniyle hastanede hiç ilgilenmeyip silikon uç verdiler bende cahilliğimden bebek aç kalıyor diye hemen alıp emzirdim ilk 4 gün böyle geçti sonra kontrole gittiğimde zaten 2800 doğan kızımın kilosunun 2450 ye kadar düştüğünü, sarılık olduğunu öğrendim 1 gece hastanede kaldık ağlamaktan helak oldum doktor sütüm az diye mama takviyesine başladı zaten bebeğimin silikon olan her şeye zaafı var her türlü biberona emziğe bayılıyor asla yadırgamıyor başlarda silikon uçla emmeye de bayılıyordu ama biberondaki süt akışının farkına vardıkça silikonu da reddetmeye başladı biraz emiyor sonra süt gelmeyince basıyor çığlığı hal böyle olunca benim bir gıdım sütüm iyice azaldı mama veriyorum birde azda olsa sağdığım sütü veriyorum açıkçası en güzel zamanlarımızı da emzirme savaşı verip bebeğimle oturup ağlayarak geçirmek istemiyorum bir kullanıcı yorumu görmüştüm bu sitede “sadece emzirme ile bağ kurulmuyor ben aylarca çabaladım olmadı biberonu verince resmen teşekkür eder gibi bakıyordu yüzüme o yetiyordu” yazmıştı gerçekten de öyle kendimi de bebeğimi de yiyip bitirmek istemiyorum sağıp vermeye çalışacağım en azından bi 3-4 ay az da olsa mamaya ilaven anne sütü alsın bağışıklığı güçlensin istiyorum ama sütüm oldukça azaldı bebek emmeyince çoğaltabilir miyim bilmiyorum böyle bir süreçten geçenler varsa, bebeğini sadece sağarak besleyenleriniz varsa lütfen yardımcı olabilir mi? şimdiden teşekkür ederim
Cok zor evet. İşe başladım dahada zorlaştı. Ama eskisi kadar sağamıyorum. Azalıyor doğal olarak. heralde kesilir bir kaç aya. Şükür buna 1 yaşını geçti diyorum en azından kesilirse kesilsinÇok zor olmuyor mu ! Benim bebeğim daha çok küçük , biberona alıştı malesef o kadar üzülüyorum ki , bende sağarak veriyorum , emzirme danışmanından destek almama rağmen emzirememek çok canımı sıkıyor( bazen sinirlerime hakim olamıyorum
Cok zor evet. İşe başladım dahada zorlaştı. Ama eskisi kadar sağamıyorum. Azalıyor doğal olarak. heralde kesilir bir kaç aya. Şükür buna 1 yaşını geçti diyorum en azından kesilirse kesilsin
Özel olmazsa neden memeye geri dönmedi sizce , isterseniz özelden de mesaj yazabilirsiniz? Ben istiyorum dönsün çünkü 40 yasından sonra anne oldum hevesim var( o yüzden merak ediyorum )tecrübesizlikten biberonu nasıl verdim hala kızıyorum kendime. Gerçi ben vermedim hemşire vermişti.Cok zor evet. İşe başladım dahada zorlaştı. Ama eskisi kadar sağamıyorum. Azalıyor doğal olarak. heralde kesilir bir kaç aya. Şükür buna 1 yaşını geçti diyorum en azından kesilirse kesilsin
Küvezde kaldı canım oglum 14 gün hiç emmedi. 3 ay zar zor ara ara denedim ama küvezde alışmıştı zaten biberona. Alışınca istemedi memeÖzel olmazsa neden memeye geri dönmedi sizce , isterseniz özelden de mesaj yazabilirsiniz? Ben istiyorum dönsün çünkü 40 yasından sonra anne oldum hevesim var( o yüzden merak ediyorum )tecrübesizlikten biberonu nasıl verdim hala kızıyorum kendime. Gerçi ben vermedim hemşire vermişti.
Aynı durum kardeşimde de oldu ama o uğraşmadı sağımla , siz maaşallah vazgeçmemişsiniz. Bakalım bende deniyorum döndürmeyi eğer olamazsa umarım sizin kadar uzun süre başarılı olabilirim.Küvezde kaldı canım oglum 14 gün hiç emmedi. 3 ay zar zor ara ara denedim ama küvezde alışmıştı zaten biberona. Alışınca istemedi meme