Merhaba, sorum Hamilelik yaşayanlara ve yaşamış olup doğuranlara olucak. Bu Pazartesi 22.02. Ultrasonda doktorum Bebeğin pozisyonu hiç iyi olmadığı boynu bükük şekilde yattığını söyledi, Bebeği böyle olupta kendini düzelten oldumu? Çikolata falan yiyyorum hareketlensin diye düzelir mi çok endişeliyim
Bütün bebekler anne karnında iki büklüm yatıyor zaten başları da dik durmaz ki öne sağa sola büzüşmüş halde dururlar. Doktorunuzun ne demek istediğini anlayamadım, pozisyonun iyi olmaması durumunu da ilk defa duydum. Plesantayı kastetmiş olabilir mi acaba? Bazen rahim ağzına yakın yerleşiyor
Bütün bebekler anne karnında iki büklüm yatıyor zaten başları da dik durmaz ki öne sağa sola büzüşmüş halde dururlar. Doktorunuzun ne demek istediğini anlayamadım, pozisyonun iyi olmaması durumunu da ilk defa duydum. Plesantayı kastetmiş olabilir mi acaba? Bazen rahim ağzına yakın yerleşiyor
Bütün bebekler anne karnında iki büklüm yatıyor zaten başları da dik durmaz ki öne sağa sola büzüşmüş halde dururlar. Doktorunuzun ne demek istediğini anlayamadım, pozisyonun iyi olmaması durumunu da ilk defa duydum. Plesantayı kastetmiş olabilir mi acaba? Bazen rahim ağzına yakın yerleşiy