Bebek poşetlik

bebeğin hazırlanması için bütün bilgileri hazırlayıp sunmuşsun....bize sadece uygulamak kalıyor...sağol....
Sizinkileride görmek çok güzel olurdu a.s.

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık..bir sorum var saçlarına nasıl bir malzeme kullandın gerçek gibi duruyor..
Canım saçları çok hoş durdu mehalimede söylemiştim hatta düna.s, nakonun bir örgü ipi var, "portofino" diye cinsi bu... a.s...

Bebeği yapacak olan varsa etek, elbise,torba kısmının ölçülerini birebir yazabilirim..

Yaff yapacak varsa:bbo: diye yazmış birde allahım yarabbim.mafoldumben Bak kaydirigubbakcemile3aloo ben burda hala o ölçüleri bekliyorum yahuu.:eek:lmaz: (kalıbı çıkardım sonunda yazıcıyı çalıştırdım )yerimseniben

Kalliste benim gibi dikişten hiç anlamayan, ama yaptığın bebeği görüp te yapmak için heveslenen bu aciz arkadaşın ve benim gibi olanlar için baştan sona bir anlatırmısın :kedi:

yoksa çok mu oluyoruz böyleeeeemafoldumben

Kalliste benim gibi dikişten hiç anlamayan, ama yaptığın bebeği görüp te yapmak için heveslenen bu aciz arkadaşın ve benim gibi olanlar için baştan sona bir anlatırmısın :kedi:

yoksa çok mu oluyoruz böyleeeeemafoldumben

Önümüzdeki hafta başına dek buralarda pek olamayacağım olsamda bebeğin yapımını tarif edebilecek ortamım olamayacak ama hafta başından sonra zevkle tarif ederim..a.s.

kallisim ellerine sağlık diyecektim merak etmiştim ama görünmüyor resim bende merakla bekliyorum

X