Elim mecbur desemmafoldumben
Yada yapıp yollasam mı?opuyorumnanaktan
bence anlatsan daha ii olur şekerim yksa yapıp yollucağın kişi sayısı arta bilir çünkiii bende bayıldımmm
Ayy bilmem ki ne yapsak CADIARZU
En iyisi hem bana anlat hemde birtane dik gönder :roflol:
yoksam ağlarım mafoldumben
Bir fikrim geldiopuyorumnanaktan bir kaç gün bekleseniz bende yapsam adım adım yaptıklarımızı paylaşsak olarmı kivereliniortak
Bir fikrim geldiopuyorumnanaktan bir kaç gün bekleseniz bende yapsam adım adım yaptıklarımızı paylaşsak olarmı kivereliniortak
hemide süper olurrrr dadlımmm sabırsızlıkla bekliyorum valla hiii acele et iimi opuyorumnanaktan vereliniortak
Canım çok teşekkür ederim, benimki biraz uzun yüzlü oldu ama :roflol: olsun bende beğendim buna rağmenkaydirigubbakcemile3ay kalistem süper olmuşşşşşşşşşş ellerine sağlık canım
çok şirin görünüyor yafs
Ya ellerine sağlık canım . çok güzel olmuş ya. çok beğendim ben . hatta ilk resimdeki alıntı olandan bile daha güzel olmuş . Bende çok yapmak istiyorum ama beceremem diye hevesim kırılıyor. aslında dikiş dikmeyi seviyorum ama çok ta yaratıcı değilim. birde ne güzel sizler de artık kumaşlar vs bulunuyor hep sanırım. bende olmadığı için istesemde yapamıyorum benneyaptımki kumaşcıya gidip 10 cm ondan 20 cm bundan vermi desem acep mafoldumben
Canım teşekkür ediyorum beğendiğin için ama çok masraflı değil ki bu tür şeyler, geçen yıl bebek dikimi için kumaşçıya gidip rengarenk bir sürü kumaş aldım mt 1 liraydı kaydirigubbakcemile5 yarımşar metreden 4-5 renk alsan bir sürü şey yaparsına.s.