• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bebek patiği (yardım)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

ozlmarm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
78
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar,

Temmuzda hayırlısıyla kızımı kucağıma alıcam ve internette gördüğüm bir patiği yapmak istiyorum ama hiçbir yerde yapılışı için bir anlatım, açıklama bulamadım aranızda bana yardım edebilecek varsa çok sevinirim. patiğin resmini paylaşıyorum, bunun biraz daha değişik modelleri de olabilir tek istediğim bu şekilde babet görünümlü patik yapmak.

Şimdiden çok teşekkürler :)

$patik1.jpg

Merhaba kızlar,

Temmuzda hayırlısıyla kızımı kucağıma alıcam ve internette gördüğüm bir patiği yapmak istiyorum ama hiçbir yerde yapılışı için bir anlatım, açıklama bulamadım aranızda bana yardım edebilecek varsa çok sevinirim. patiğin resmini paylaşıyorum, bunun biraz daha değişik modelleri de olabilir tek istediğim bu şekilde babet görünümlü patik yapmak.

Şimdiden çok teşekkürler :)

Eki Görüntüle 723524

Sanırım ben yardımcı olabilirim resimdeki patikte çok kalın ip ve tığ kullanılmış sanırım ama çeşidini bilmiyorum. Ben daha çok kartopu folara ve 5 numara tığ ile ördüm. Samyeli'nin Örgüleri: Kız Bebek Patiği Yapılışı (Tığ işi) bu sitede aşamalarıyla ince ince anlatılmış. kendin onun üzerinden değişiklikler yapabilirsin. önemli olan taban zaten gerisi geliyor :) bide converse bebek patiği modelide var. kızlarda pembe converse güzel duruyor :)))

Back