nebileyim anneyim ben :) Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 1.892 3.809 333 8 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #41 Ewremmmerve .!.: Yok malesef afyon dinardayım. Pazartesi kargolarsaniz havale yaparım parayi. Bide üründe herhangi bir sıkıntı kırık yırtık falan yok dimi? Genişletmek için tıkla... Canım, demiştim ya bir arkadaş haber verecek diye... Ondan pazartesiye kadar cevap gelmezse ben size buradan yazayım. Bir de kargo masrafınız oto koltuğundan da fazla tutar mı bilmiyorum. Bu arada, ürünü fazla kullanmadık biz. Bebeğim yolculuğa pek gelemediği için... Gayet iyi ve temiz durumda...
Ewremmmerve .!.: Yok malesef afyon dinardayım. Pazartesi kargolarsaniz havale yaparım parayi. Bide üründe herhangi bir sıkıntı kırık yırtık falan yok dimi? Genişletmek için tıkla... Canım, demiştim ya bir arkadaş haber verecek diye... Ondan pazartesiye kadar cevap gelmezse ben size buradan yazayım. Bir de kargo masrafınız oto koltuğundan da fazla tutar mı bilmiyorum. Bu arada, ürünü fazla kullanmadık biz. Bebeğim yolculuğa pek gelemediği için... Gayet iyi ve temiz durumda...
E Ewremmmerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2017 376 129 103 33 8 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #42 nebileyim .!.: Canım, demiştim ya bir arkadaş haber verecek diye... Ondan pazartesiye kadar cevap gelmezse ben size buradan yazayım. Bu arada kargo masrafınız oto koltuğundan da fazla tutar mı bilmiyorum. Bu arada, ürünü fazla kullanmadık biz. Bebeğim yolculuğa pek gelemediği için... Gayet iyi ve temiz durumda... Genişletmek için tıkla... Anladım canım haber bekliyorum o zaman. Kargo ücretini de karşı ödemeli yollarsiniz zaten çok tutmaz heralde :))
nebileyim .!.: Canım, demiştim ya bir arkadaş haber verecek diye... Ondan pazartesiye kadar cevap gelmezse ben size buradan yazayım. Bu arada kargo masrafınız oto koltuğundan da fazla tutar mı bilmiyorum. Bu arada, ürünü fazla kullanmadık biz. Bebeğim yolculuğa pek gelemediği için... Gayet iyi ve temiz durumda... Genişletmek için tıkla... Anladım canım haber bekliyorum o zaman. Kargo ücretini de karşı ödemeli yollarsiniz zaten çok tutmaz heralde :))
nebileyim anneyim ben :) Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 1.892 3.809 333 8 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #43 Ewremmmerve .!.: Anladım canım haber bekliyorum o zaman. Kargo ücretini de karşı ödemeli yollarsiniz zaten çok tutmaz heralde :)) Genişletmek için tıkla... Tamamo zaman. Daha önce soran arkadaşın alıp almayacağına göre size dönerim. İyi akşamlar
Ewremmmerve .!.: Anladım canım haber bekliyorum o zaman. Kargo ücretini de karşı ödemeli yollarsiniz zaten çok tutmaz heralde :)) Genişletmek için tıkla... Tamamo zaman. Daha önce soran arkadaşın alıp almayacağına göre size dönerim. İyi akşamlar
E Ewremmmerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2017 376 129 103 33 8 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #44 nebileyim .!.: Tamamo zaman. Daha önce soran arkadaşın alıp almayacağına göre size dönerim. İyi akşamlar Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar
nebileyim .!.: Tamamo zaman. Daha önce soran arkadaşın alıp almayacağına göre size dönerim. İyi akşamlar Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar
nebileyim anneyim ben :) Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 1.892 3.809 333 22 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #45 Maxicosi bebek otokoltuğu satıldı.
U umut770404 ❤ Kayıtlı Üye 2 Aralık 2016 77 34 38 36 Rize 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #46 merhaba mama sandalyesi duruyor mu acaba
nebileyim anneyim ben :) Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 1.892 3.809 333 9 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #47 umut770404 .!.: merhaba mama sandalyesi duruyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba. Evet duruyor. 75TL
umut770404 .!.: merhaba mama sandalyesi duruyor mu acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba. Evet duruyor. 75TL
Ozgur06 Ve ancak Rabbinden ümit et,hep O'na doğrul... Kayıtlı Üye 25 Ekim 2018 1.948 6.355 158 16 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #48 .
nebileyim anneyim ben :) Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2010 1.892 3.809 333 16 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi nebileyim #49 Agashi beşik de satıldı.