• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek odasında gardırop :(

Bizim de bir kler gibi bir alanımız yada kapalı bir balkonumuz olmadığın için kızımın odasin da valiz ütü masası çamaşır askılı süpürge herşey var. Çocuk odası gibi görünmüyor malesef

Bnmde utu masasi fln orda ama yapicak bsy yok esimi ikna edemedim .s

Benim kızım 4. Ayından beri odasında yatıyor 2 yaşında şuan

Ben önce oda yapmamistim bambu tahtarevalli beşik almıştım birde elbise dolabı
O beşiği 5 ay kullanabildi park yatak aldım naylon plastik inanılmaz sağlıksız
Geri büyüyebilen beşik almak zorunda kaldım bana baya masraf oldu . Çocuğa göre hareket ediyorsunuz birazda açıkçası ben size 1 büyüyebilen beşik birde 3 Kapaklı dolap öneririm bunlar kesin lazım olan şeyler digeride durumunuza kalmış

Bugün kızıma tam set oda takımı almak zorunda kaldım çünkü yazıp çizmek istiyor çalışma masası lazım oldu . O bu şu derken oda takımı aldık

Bilseydim böyle olacağını ilk günden oda takımı alırdım

Oda takımı eşiniz istiyorsa alsın ama yok derseniz en azından bir yatak ve elbise dolabi şart oluyor açıkçası

Bebisiniz saglikla gelsin bahti açık ömrü güzel olsun inşallah

Benim kızım 4. Ayından beri odasında yatıyor 2 yaşında şuan

Ben önce oda yapmamistim bambu tahtarevalli beşik almıştım birde elbise dolabı
O beşiği 5 ay kullanabildi park yatak aldım naylon plastik inanılmaz sağlıksız
Geri büyüyebilen beşik almak zorunda kaldım bana baya masraf oldu . Çocuğa göre hareket ediyorsunuz birazda açıkçası ben size 1 büyüyebilen beşik birde 3 Kapaklı dolap öneririm bunlar kesin lazım olan şeyler digeride durumunuza kalmış

Bugün kızıma tam set oda takımı almak zorunda kaldım çünkü yazıp çizmek istiyor çalışma masası lazım oldu . O bu şu derken oda takımı aldık

Bilseydim böyle olacağını ilk günden oda takımı alırdım

Oda takımı eşiniz istiyorsa alsın ama yok derseniz en azından bir yatak ve elbise dolabi şart oluyor açıkçası

Bebisiniz saglikla gelsin bahti açık ömrü güzel olsun inşallah

Tsk ederim oda takimi alicam mecburen . Benim kendi yatak odasi dolabim cocuk odasinda duruyor sigmadigi icin. Simdi cocuk odasi alsam yatagi sigmiycak.yatagini gecici olarak odama koysam ztn 2 sene icinde tasinicaz. Tuaf durur mu ? Yani cocuk odasi tamamen giyinme odasi gibi hem bebegin hem bizim. Yatak odasida hem bebegin hem bizim yataklar olucak.

Tsk ederim oda takimi alicam mecburen . Benim kendi yatak odasi dolabim cocuk odasinda duruyor sigmadigi icin. Simdi cocuk odasi alsam yatagi sigmiycak.yatagini gecici olarak odama koysam ztn 2 sene icinde tasinicaz. Tuaf durur mu ? Yani cocuk odasi tamamen giyinme odasi gibi hem bebegin hem bizim. Yatak odasida hem bebegin hem bizim yataklar olucak.
Yoo tuhaf olmaz zaten taşınacak misiniz idare edilir

Bence de oda yapma canım. Benim evimde müsait odam vardı yine de bi beşik bi dolap almıştık sadece. Ve beşikte bizim odadaydı. Sonra kızım 2 yaşındayken kendi evimize geçtik o zaman oda yaptım. Çok daha güzel oldu

Bence de oda yapma canım. Benim evimde müsait odam vardı yine de bi beşik bi dolap almıştık sadece. Ve beşikte bizim odadaydı. Sonra kızım 2 yaşındayken kendi evimize geçtik o zaman oda yaptım. Çok daha güzel oldu

Tsk ederm dolap bide besik alicam tuaf durmaz ins

Bence durmaz canım. Ben taşınırken tek kişilik yatak aldım dolabı odada vardı zaten. İki başucunada etajer koydum çok sevimli bi oda oldu hemde uzun ömürlü.

Tsk ederim. Bende yaparm artk 2 sene sonra tasndgmda yeni evime hayrlsyla

Gayet iyi olur. Hem zaten bebek senin yanında yatacağı için olması gerekende o. Bende o şekilde kullanıyorum. Dolap ve anne yanı beşik almıştım beşik yatağın yanında dolap küçük odada

Gayet iyi olur. Hem zaten bebek senin yanında yatacağı için olması gerekende o. Bende o şekilde kullanıyorum. Dolap ve anne yanı beşik almıştım beşik yatağın yanında dolap küçük odada

Tsk ederim valla icimi rahatlattiniz evime gelenler yadirgar diye cok korkuodm utaniodum hatta

Bebek odası yerine ilerde çocuk odası alsanız.
o büyük mobilyalar zaten bebeğe göre değil.
montessori uygun olmalı

Back
X