• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odasına giysi dolabı mı şifonyer mi

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
bebek odasında sadece beşik ve bir dolap için yerim var aldığım beşik de 2 çekmece mevcut bir dolap almayı düşünyyorum ama şifonyer mi daha kullanışlı işimi görür yoksa 2 kapılı bir dolap mı.fikirlerinizi bekliyorum dolaplara çok gerek duyuluyor mu

ben yerim olduğundan ve depolama alanına ihtiyacım olduğundan her ikisini de aldım ama şifonyer bana daha kullanışlı geldi.

bebek odasında sadece beşik ve bir dolap için yerim var aldığım beşik de 2 çekmece mevcut bir dolap almayı düşünyyorum ama şifonyer mi daha kullanışlı işimi görür yoksa 2 kapılı bir dolap mı.fikirlerinizi bekliyorum dolaplara çok gerek duyuluyor mu

bence 2side ihtiyaç ben şifonyer almadığıma pişmanım dolabı var sadece

şimdilik şifonyer işini görür ama büyüdükçe yetmeyecektir ve askıya ihtiyaç olacak ben olsam illede biri olacaksa içi bol çekmeceli dolap derim.

bence dolap al cnm, bizde hem 3kapılı dolap hem de şifonyer var ama ben kıyafetleri için hep dolabını kullanıyorum elbiselerini asıyyorum diğerlerini de katlayıp çekmecelerine koyuyorum çok kullanışlı, şifonyerine battaniyelerini filan koyuyorum

Ben de sadece 3 kapılı dolap aldım. Dolabın altında da çekmeceleri var. Gayet kullanışlı. Bence şifonyer zamanla az gelir. Dolap alacaksan da yerin müsaitse 3 kapılı olanından al derim.

Bendeki şunun gibi bişey

rustik bebek odası gardolabı

Bence bol cekmecelı veya raflı bir dolap al canım,çunku buyudukce asılması gereken kıyafetlerıde olacak,sadece şifonyere sığmazsın.

ben ikisini de almadım.bizim çekmecelere sığıyor (:

ama şifonyer tavsiye ederim çünkü minicik kıyafetleri dolaba koyamıyorsun. çoğu dolap genelde askılıktan oluşuyor, katlayıp dizemiyorsun kıyafetleri

bol çekmceli dolap bence ikisi de gerekiyor çünkü. biz yaptırttık mobilyacıya altta 9 çekmece var 3 kapılı dolap çizip verdik yaptılar ucuza da geldi. böyle bir şey de düşünülebilir internetteki dolaplardan fikir edinilebilir

bol çekmceli dolap bence ikisi de gerekiyor çünkü. biz yaptırttık mobilyacıya altta 9 çekmece var 3 kapılı dolap çizip verdik yaptılar ucuza da geldi. böyle bir şey de düşünülebilir internetteki dolaplardan fikir edinilebilir

dilabi cnm nasıl bısey yaptırdınız foto koyma ımkanı varsa koyarmısın bızde alsak mı yaptırsak mı karar veremedık yaptırmak ne kadara mal oldu size

Back