Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası

oslm82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
399
4
118
42
Ankara
kızıma bebek odası almak isityorum. neyi önerirsiniz. calıştıgım için fırsat bulup gezemiyorum

Allah Bagislasin cok tatli Kizin. Benim Kizimda 8 aylik benim Kizimin Odasini Anneannesi Ankaradan aldi cok cok memnunum taaa 16 yasina kadar kullanila bilen bi oda , daha tam bitmedi perdesi , halisi, avizesi eksik ama istersen resmi var yollarim. biz cok dolastik o zaman bütün Mobilyacilari ama en güzelleri Ankara Sitelerde süperrr Bebek odalari var.. Ve Cilek gibi vs Markalara hicte gerek yok onlar bunlar kadar kullanislida olmuyor.
kızıma bebek odası almak isityorum. neyi önerirsiniz. calıştıgım için fırsat bulup gezemiyorum

ben merak ettım gonderbılırmısınız acaba

Ben arkadasım ıcın arastırıken bır mobılyacı bulmusdum ama fıatlşar cok ucukdu fakat ne olursa olsun 3.850ye begendıgım oda takımını cocugum olursa almak ıstıyordum. Fakat ınternetten aynı mobılyayı 1000 tl gıbı bır rakama yaopan bır yer buldum daha yaptırmadım referans asla olamam ama ılan yazısını copyleyebılırım ıstersen

bızde bebek odamızı tamamladık bızde cılek falan baktık ama hosumuza gıtmedı en sonunda kutay bebe dıe bı yerden aldık ozel yapım ama cok guzel beyaz tonlarda..İstersenız bende resmını eklebılırım ...

Buda benim Kizimin Odasi dedigim gibi daha tam bitmedi ama cok hosumuza gidiyor bizim ..
ay cok guzel ama bole seyler netten nasıl alınırki,resımdekı gıbı olmazsa falan gıdıp gormek lazım gıbıme gelıo bıde ödemede sorun..

Eklentiler

• $odasiii.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 162
  • $odasiiiiii.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 185
Buda benim Kizimin Odasi dedigim gibi daha tam bitmedi ama cok hosumuza gidiyor bizim ..

ay cnm cok guzel bayıldım ıyı gunlerde kullanın mash pek guzel odanızda ne gusel genıs valla benım okadar genıs dııl ama sıgdırdık ıste bı sekılde..
buda benım minişin odası..

bı perdemizin fonları gelicek kısmetse...

Son düzenleme:
Ayy sizin Odanizda cok güzel olmus Masallah cok begendim.. bisey sorcaktim, sizin tam olarak ismin ibilmiyorum ama su Yataginin icindeki hani ballaniyorya ben ondan bulamiyorum bizim yatagin ebatlari icin siz nerden aldiniz??
Birde Avizeniz cok tatliii , cok seker.. Gülle kullanin

canm tam olarak anlamadım yatagın ıcınekı uyku setınımı yoksa kenarında duran Dönencemi acaba ? sordugun oysa sayet ben onu netten aldım avızeyıde netten aldım...cnm..

Kenarinda duran dönenceyi , ben bulamadim, bir kac magazada buldum ama onlarinda ebatlari olmadi .. peki ögrenebilirmiyim hangi siteden aldigini??
canm tam olarak anlamadım yatagın ıcınekı uyku setınımı yoksa kenarında duran Dönencemi acaba ? sordugun oysa sayet ben onu netten aldım avızeyıde netten aldım...cnm..

Kenarinda duran dönenceyi , ben bulamadim, bir kac magazada buldum ama onlarinda ebatlari olmadi .. peki ögrenebilirmiyim hangi siteden aldigini??

cnm gitti gidiyor comdan aldım hemende gonderıolar cokda uygun cesıtte magazalarınkınden daha fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…