Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızıma bebek odası almak isityorum. neyi önerirsiniz. calıştıgım için fırsat bulup gezemiyorum
Allah Bagislasin cok tatli Kizin. Benim Kizimda 8 aylik benim Kizimin Odasini Anneannesi Ankaradan aldi cok cok memnunum taaa 16 yasina kadar kullanila bilen bi oda , daha tam bitmedi perdesi , halisi, avizesi eksik ama istersen resmi var yollarim. biz cok dolastik o zaman bütün Mobilyacilari ama en güzelleri Ankara Sitelerde süperrr Bebek odalari var.. Ve Cilek gibi vs Markalara hicte gerek yok onlar bunlar kadar kullanislida olmuyor.
ay cok guzel ama bole seyler netten nasıl alınırki,resımdekı gıbı olmazsa falan gıdıp gormek lazım gıbıme gelıo bıde ödemede sorun..
Buda benim Kizimin Odasi dedigim gibi daha tam bitmedi ama cok hosumuza gidiyor bizim ..
ay cnm cok guzel bayıldım ıyı gunlerde kullanın mash pek guzel odanızda ne gusel genıs valla benım okadar genıs dııl ama sıgdırdık ıste bı sekılde..
buda benım minişin odası..
Eki Görüntüle 131607 Eki Görüntüle 131608 Eki Görüntüle 131611 Eki Görüntüle 131612 Eki Görüntüle 131613 Eki Görüntüle 131614 Eki Görüntüle 131615 Eki Görüntüle 131616
bı perdemizin fonları gelicek kısmetse...
Ayy sizin Odanizda cok güzel olmus Masallah cok begendim.. bisey sorcaktim, sizin tam olarak ismin ibilmiyorum ama su Yataginin icindeki hani ballaniyorya ben ondan bulamiyorum bizim yatagin ebatlari icin siz nerden aldiniz??
Birde Avizeniz cok tatliii , cok seker.. Gülle kullanin
çok güzel hepsi arkadaşlar nettenmi aldınız ve kaça mal oldu
canm tam olarak anlamadım yatagın ıcınekı uyku setınımı yoksa kenarında duran Dönencemi acaba ? sordugun oysa sayet ben onu netten aldım avızeyıde netten aldım...cnm..
Kenarinda duran dönenceyi , ben bulamadim, bir kac magazada buldum ama onlarinda ebatlari olmadi .. peki ögrenebilirmiyim hangi siteden aldigini??